Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 05 14, 15:31)
Jokiu gudrybiu nera ten mirksiukas.gif  statai ant Tv ir mazdaug islaikyma parenki ilgesni, pas mane buvo 2sek 4u.gif
O tu pasidejus buvai kur nors fotika? ar rankose? ir nesuprantu kaip per 2 sekundes isejo sustabdyti pvz veida blink.gif Cia gal su blyste fotkinai?
Nu va ir man paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 13:39
O, man tai labai geras sukinys. Kaip fainai visa tai ziuretusi ne ant scenos, o jei tas sokejas apsuptas zmoniu suktusi. Net isivaizduoju, kaip fotkinciau doh.gif

Sadi, is visu 3 paskutinioji patinka labiausiai savo mintimi. Su atspalviais gal kiek ir ne taip, bet pati ideja faina.

Ketti, man patiko. Labiau ziurisi kaip pavieniai kadrai, nei serijoje, nes per daug panasus vienas su kitu. Bet jb grazus.

Inc, vaikiukai tai super. O sokio nuotraukose kokybes gal ir ner, bet geri judesiukai sugauti.

Ir Grethen serija, super!

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:31)
Jokiu gudrybiu nera ten mirksiukas.gif  statai ant Tv ir mazdaug islaikyma parenki ilgesni, pas mane buvo 2sek 4u.gif

tai cia viena is budu as kiek suprantu, nes norint ore pvz pagaut sustingusi obj ir be jokiu ispalukimu, tai kaip tik turi but islaikymas kuo trumpesnis, taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:09)
As judesiui turiu tokias foto, siaip padariau sau tik prisiminimui, nes realiai labai didelis ispudis liko nuo pacio sokio
"tannura" -vyru sokis, sukinejosi su sijonu apie 10min be sustojimo

afigenai tie sijonai thumbup.gif tas antrasis ypac
va kad toki kur rimtai minioj arba vienisa?...
radau jau tavo tulpes. eisiu spausdint mirksiukas.gif

eisiu dar pasikuist po sokiu fotkes. gal dar ko rasiu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 gegužės 2009 - 13:44
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 13:41)
tai cia viena is budu as kiek suprantu, nes norint ore pvz pagaut sustingusi obj ir be jokiu ispalukimu, tai kaip tik turi but islaikymas kuo trumpesnis, taip?  rolleyes.gif

bet tada nebus judesys g.gif ar bus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:44)
bet tada nebus judesys  g.gif ar bus g.gif ?

tada bus sustingęs judesys
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:44)
bet tada nebus judesys  g.gif ar bus g.gif ?

galiu parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 13:52)
galiu parodyt smile.gif

ar cia apie tai, kaip vaziuojanti masina -kai ta ryski, o fonas ne? ax.gif
rodyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 14:52)
galiu parodyt smile.gif

parodyk, ir aš parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 14:08)

labai fotogenišką sieną turėjai smile.gif

QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:09)
As judesiui turiu tokias foto, siaip padariau sau tik prisiminimui, nes realiai labai didelis ispudis liko nuo pacio sokio
"tannura" -vyru sokis, sukinejosi su sijonu apie 10min be sustojimo

oo, šitą šokėją pernai mačiau per Baltic festivalį smile.gif bet labai daug žmonių buvo ir man su savo 50'tuku nepavyko beveik prilįsti smile.gif
user posted image
(čia šiaip, ne komentarams smile.gif )
QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:16)
Visi kas nefotografuoja ir mate sitas foto sake, kad "mano muiline geriau fotografuoja"  biggrin.gif o as specialiai Tv rezima padariau  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 14 gegužės 2009 - 14:05
Nukapoti keliai, nevisai tinkamas kadravimas, fonas ne sterilus, apkapymas blogas(čia su picassa, neturėjau laiko į kt kompą kelt, kur PS, kad koliažą daryt)
bet judesys tai yra? tik jis toks sustingęs
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:55)
ar cia apie tai, kaip vaziuojanti masina  -kai ta ryski, o fonas ne? ax.gif
rodyk tongue.gif

nea, ten ne mano buvo smile.gif

tuoj bonda, Jurina wink.gif

Atsakyti