Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 13:59)
Čia rasi ten, kur "bilekas jb":

http://www.flickr.co...24923@N04/sets/

A ko ji tau ramybės neduoda, a?  biggrin.gif

dekui. ji man labai patiko. prsiminiau ir bandziau atgamint i kuria puse keliukas veda biggrin.gif
jei kada bus kokia nors galimybe pageidauti kokios nors is ko nors, tai as ciur sitos is taves labai labai prasyciau, ok ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 15:00)
as tai esu fotkinus blush2.gif bet man paskui kazkas isaiskino, akld negalima..nu bet man niekas nieko nesake blush2.gif  tongue.gif na, bet as 'kaime' gyvenu biggrin.gif
parodyk visa serija -ar ji is dvieju buvo? mirksiukas.gif  kai antra foto parodei -net man biski atejo supratimas ax.gif  biggrin.gif visai kitas vaizdelis dabar galvoje, nei buvo tik su pirma foto
Sicia: http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page= smile.gif

Siaip man dar sita patinka, kuri serijai nelipo
user posted image

Atsakyti
As judesiui turiu tokias foto, siaip padariau sau tik prisiminimui, nes realiai labai didelis ispudis liko nuo pacio sokio
"tannura" -vyru sokis, sukinejosi su sijonu apie 10min be sustojimo
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 15:09)
As judesiui turiu tokias foto, siaip padariau sau tik prisiminimui, nes realiai labai didelis ispudis liko nuo pacio sokio
Na apie fonus ir visokias iskabas as nekalbesiu biggrin.gif bet techniskai tai labai gerai pagavai smile.gif tie judesio ir sustingimo kontrastai liux
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:08)
Sicia: http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=  smile.gif

Siaip man dar sita patinka, kuri serijai nelipo

vat kaip visa serija -tikrai kitas reikalas mirksiukas.gif ir serijos paskutine thumbup.gif

ir ta netilpusi man irgi patiko thumbup.gif

QUOTE(O @ 2009 05 14, 13:09)
As judesiui turiu tokias foto,

fainos thumbup.gif judesys tikrai jaucias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 14:11)
Na apie fonus ir visokias iskabas as nekalbesiu biggrin.gif bet techniskai tai labai gerai pagavai smile.gif tie judesio ir sustingimo kontrastai liux
Aciu uz gera zodi biggrin.gif fonas ten tikrai tragiskas. Visi kas nefotografuoja ir mate sitas foto sake, kad "mano muiline geriau fotografuoja" biggrin.gif o as specialiai Tv rezima padariau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 13:09)

tikrai gerai pagauta 4u.gif

papasakokit, praveskit pamokele kaip reikia taip "pagauti"? zinau, kad galima googlinti, bandyti, bet norisi is jusu suzinoti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:09)

antra tai WOW blink.gif tik gal apačioj tą blizgutį scenos nukirpt ax.gif
Atsakyti
Labai gera nauja tema thumbup.gif Bandysiu dalyvaut, jei pavyks. Ir aš esu už bet kokį judesį - paningas, išplaukimai visoki ar pan. svarbu judesys.

Inc - tavo vaikučių foto - miela akimirka, tačiau man nuotrauka per tamsi (o gal laptopo ekranas blogai rodo) ir norisi matyti rankutes, nes atrodo, kad tose rankutėse ir yra visa mielybė smile.gif

Ketti nuotraukų nekomentuoju tongue.gif nes per daug asmeniška cool.gif

Sadi - visos jau suminėjo klaidas klaideles, man labiausiai įstrigo ne komponavimas, su juo daugiau mažiau gerai, bet tie veidukų atspalviai keisti, antrojoje žalia spalva ypatingai pastebima, bet šiaip visose daugiau mažiau odos atspalvis žalsvas unsure.gif

Grethen - labai patiko! visos!
Atsakyti
Grethen, neįprasta foto
O, geras judesys

Siūlau vistik pasilikt 2 namų darbus: 1 ND nuo mėnesio pradžios iki mėn pabaigos; 2 ND nuo mėn vidurio iki kito mėn vidurio, nes kaip jau buvo minėta kad tarkim žmogui bus nepriimtina/neįdomi kuri nors tema galės kita tema fotkint. Bet čia vistiek bus daug nesutarimų ir norų nesutapimų, turi kas nors viršesnis pasakyt kaip bus ir taškas, arba ir vėl pasisakom. 2 dieną raginu visas pasisakyti , pačiai juokinga hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 14, 14:17)
papasakokit, praveskit pamokele kaip reikia taip "pagauti"? zinau, kad galima googlinti, bandyti, bet norisi is jusu suzinoti  blush2.gif  smile.gif
Jokiu gudrybiu nera ten mirksiukas.gif statai ant Tv ir mazdaug islaikyma parenki ilgesni, pas mane buvo 2sek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 13:31)
Jokiu gudrybiu nera ten mirksiukas.gif  statai ant Tv ir mazdaug islaikyma parenki ilgesni, pas mane buvo 2sek 4u.gif

ir turbut pageidautina ne rankose fotika laikyt g.gif
Atsakyti