Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:23)
Na o as ta proga rodau viena foto is judesio temos, sena ji, bet idomu kokia jusu nuomone smile.gif Man tai yra viena is nedaugelio mano kuria esu tikrai patenkinta

na zinoma, pridekit tokiu kadru cool.gif ir bent man tai jau ir rankas ir kojas pakerta doh.gif kokie dar dalyvavimai konkursuose verysad.gif as tik sugebeciau pagaut judesi ryskiai, o va tokiu isplaukusiu, tikram judesy tai net nezinau nuo ko pradet techniskai blush2.gif

fotke tai nereali wub.gif
Atsakyti
Ketti, kaip jau paminejo Degute, Nikke, Grethen, tas zodis "svetimas" man prie vaiku netinka kazkaip, sugrieztina zaisminga nuotaika nuotraukose 4u.gif

Lamella aha nepastebejau kad tu pastebejai biggrin.gif prabegom skaitau tema kai laiko nera

Grethen, nu isprotejusi foto biggrin.gif nesamone kuri man patinka doh.gif biggrin.gif Kas ten per infuzorija pas tave gyvena g.gif

Inc, kol kas planuoju, bet viskas priklauso nuo vyro, ar bus jis namie ax.gif As ji jau terorizuoju ir koduoju kad planus sau nekurtu biggrin.gif
Ta fotke - Purienos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 14, 12:49)
stadionas ir daug suoliuku su vyriskiu. gal Purienos, a?

mano.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 13:51)
Grethenn, įdomi nuotrauka. Beje, žiūrėk kokios paralelės  su tavąja:) :

http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page=

as ir ta fotke prisiminiau iskart biggrin.gif

ar gali tu man ja parodyt, ka? o tai kazkaip man ji ramybes neduoda lotuliukas.gif ...man ji tokia galvon isikalus, kad sakes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 gegužės 2009 - 12:57
Grethen, kazkur maciau sia tavo serija, man ji labiau patiko, negu atskiras kadras. Tikrai, kaip cia fotografuota?

Sadi, labaiusiai patiko mergaite su teptuku, o kitos foto kompoziciskai gerai ziurisi.

Del ND jau viskas nuspresta, man tinka. Dar labai patiko mintis perziurejus pazengusiu ND, kad prie darbo is kart parasyta kaip buvo ta nuotrauka "daroma". Nes dabar kartais nesmagu klausti kaip ta ar ana nufotografavo ax.gif

Tiesa, gal kas zinote, ar galima fotografuoti prekybos centruose???
Atsakyti
quote=Nikkė,2009 05 14, 14:34]
Galetume tau ir pagiedoti, bet Wyshnia giedot uzdraude. biggrin.gif
[/quote] lotuliukas.gif Wysnia, atsiimk! biggrin.gif

Cia ir foto vadinos "reinkarnacija/ties isnykimo riba/zmogus vaiduoklis", zinoma su ironija, vieninteli kart gyvenime su sia serija dalyvavau FK absurdo ketvirtadienio konkurse biggrin.gif

O atlikimas, zodziu rezisuota cia viskas, viena mergaite stovejo sustingusi ejimo pozoj (ta kuri antram plane), o kita bego, fotika laikiau rankose (iki siol nesuprantu kaip be statyvo man pavyko), tai va taip ir gavos smile.gif

Cia aiskiau matosi, kai ji jau prabego:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 12:56
o as busiu prie tu nesusiprateliu blush2.gif del Grethenn foto ax.gif ax.gif dar iki tiek, matyt, nedaaugau ax.gif tongue.gif

Rasyce, man berods islaikymas turi but ilgesnis, kad gautus kazkaip pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia rasi ten, kur "bilekas jb":

http://www.flickr.co...24923@N04/sets/

A ko ji tau ramybės neduoda, a? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 gegužės 2009 - 13:01
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 14, 12:55)

as tai esu fotkinus blush2.gif bet man paskui kazkas isaiskino, akld negalima..nu bet man niekas nieko nesake blush2.gif tongue.gif na, bet as 'kaime' gyvenu biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 12:55)

Cia ir foto vadinos "reinkarnacija/ties isnykimo riba/zmogus vaiduoklis",

parodyk visa serija -ar ji is dvieju buvo? mirksiukas.gif kai antra foto parodei -net man biski atejo supratimas ax.gif biggrin.gif visai kitas vaizdelis dabar galvoje, nei buvo tik su pirma foto
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 14:51)
Grethenn, įdomi nuotrauka. Beje, žiūrėk kokios paralelės  su tavąja:) :
http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page=
Bet cia judesio nera ax.gif TIk kar ryskios spalvos biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 14, 14:55)
Negalima... nei aikstelej, nei vidur. Gaila, turejau jau minti, bet manau meginsiu, isvarys tai is varys, gal lupt neduos laugh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:57)
o as busiu prie tu nesusiprateliu blush2.gif del Grethenn foto ax.gif  ax.gif dar iki tiek, matyt, nedaaugau ax.gif  tongue.gif
Zinoma islaikymas ilgesnis smile.gif cia buvo 1/20sekundes, f5

Aciu visoms, nesitikejau tiek geru zodziu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 13:05
pr.centre esu pyskinus savo vaika istisai, tai nieks neprisikabino, bet va tai pabandzius vienoj is parduotuviu, sulaukiau pastabos biggrin.gif as zinoma dar naglai "o kur parasyta? cool.gif " , tai teko susiprastint, nes yra zenklai ant duru aiskiai uzklijuoti, kad negalima biggrin.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
del ND noretusi po viena ir kad testusi menesi laiko ax.gif

Sadi, man visose viskas gerai, tik 1 ir 2, ypac 2-oje. veiduko spalva kliuna, o paskutinioji savo siuzetu labai patiko, kaip ir kazkuri jau paminejo, kad spalvina savo seseli thumbup.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 10:33)
Dėl pavadinimo tai, net nžn, man į galvą ateina tik : "Skonio reikalas" , gal kas įdomesnį pasiūlys

siulyciau tiesiog NAUJAS SKONIS cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 12:57)
o as busiu prie tu nesusiprateliu blush2.gif del Grethenn foto ax.gif  ax.gif dar iki tiek, matyt, nedaaugau ax.gif  tongue.gif

as irgi turbut dar ne blush2.gif bet serijoje geriau ziurisi rolleyes.gif ypac batai gelsvi patiko biggrin.gif
Atsakyti