QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 01:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia
1.Kaip toks kadravimas? Pusės nevienodos labai, bet man ta erdvė patinka, jei kirpt - labai suspaustai viskas. O čia matosi ir pieva kur ta pienė nuskinta buvo
2.Ir dar vienas kadriukas - apačios kurpt nesinori, nes vėlgi ta pieva yra dalis pasakojimo, bet gaunasi lyg ir veidukas centre?
3. Ir šitą vis čiupinėju, čiupinėju Čia man rodos fokusas nušokęs ant kepurės, nors taikiau į veiduką Ir nuo ryškių šešėlių bandžiau gelbėtis blykste. Ar gavosi kas? Ar tas bardakas antram plane labai blaško?
1.Kaip toks kadravimas? Pusės nevienodos labai, bet man ta erdvė patinka, jei kirpt - labai suspaustai viskas. O čia matosi ir pieva kur ta pienė nuskinta buvo
2.Ir dar vienas kadriukas - apačios kurpt nesinori, nes vėlgi ta pieva yra dalis pasakojimo, bet gaunasi lyg ir veidukas centre?
3. Ir šitą vis čiupinėju, čiupinėju Čia man rodos fokusas nušokęs ant kepurės, nors taikiau į veiduką Ir nuo ryškių šešėlių bandžiau gelbėtis blykste. Ar gavosi kas? Ar tas bardakas antram plane labai blaško?
1. pgl mane, nereik kirpt.
2. irgi nereik. veidukas nėra centre, kaip tik palikta erdvė ropojimui.
tik abu šitie kadrai man tokie per aštrūs atrodo. arba gal foto formatas per mažas, kad normaliai žiūrėt. ir vinjetavimas - objektyvo darbas ar pačios?
3. irgi iš mažos fot sunku nuspręsti. man atrodo, kad ir kepurė ryški, ir rankytė su teptuku. o norėtusi siauresnės ryškumo zonos. tada fonas dar labiau paplauktų.
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:01)
Na jeigu niekas nieko nededat , tai įdėsiu serijikę, kurią pavadinčiua "svetimi pojūčiai":
juokingai vietoj tos pirmos tikrai vėliau įmesta geriau tinka. o pavadinime "svetimi" norėtusi šiek tiek švelniau išreikšt, nes ten ko gero sesė ragauja, tai ne visai "svetimi"
QUOTE(Sansara @ 2009 05 14, 12:02)
nea. nesubyrejau nedingau per toli, tiesiog vaikas apsirges nejuokais, tai neturiu kada gimdyt ir apie fotografija plepet, slaugau ligoniuka ir meldziuos, kad iki gimdymo istempciau uz ausu, kad tik reabilituotis liktu jam
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju ar dar nepalenkei
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju ar dar nepalenkei
oi, sveikatos ligoniukui ir pati laikykis