Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 01:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia smile.gif

1.Kaip toks kadravimas? Pusės nevienodos labai, bet man ta erdvė patinka, jei kirpt - labai suspaustai viskas. O čia matosi ir pieva kur ta pienė nuskinta buvo smile.gif

2.Ir dar vienas kadriukas - apačios kurpt nesinori, nes vėlgi ta pieva yra dalis pasakojimo, bet gaunasi lyg ir veidukas centre?  g.gif

3. Ir šitą vis čiupinėju, čiupinėju smile.gif Čia man rodos fokusas nušokęs ant kepurės, nors taikiau į veiduką  doh.gif Ir nuo ryškių šešėlių bandžiau gelbėtis blykste. Ar gavosi kas? Ar  tas bardakas antram plane labai blaško?

1. pgl mane, nereik kirpt.
2. irgi nereik. veidukas nėra centre, kaip tik palikta erdvė ropojimui.
tik abu šitie kadrai man tokie per aštrūs atrodo. arba gal foto formatas per mažas, kad normaliai žiūrėt. ir vinjetavimas - objektyvo darbas ar pačios?
3. irgi iš mažos fot sunku nuspręsti. man atrodo, kad ir kepurė ryški, ir rankytė su teptuku. o norėtusi siauresnės ryškumo zonos. tada fonas dar labiau paplauktų.

QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:01)
Na jeigu niekas nieko nededat smile.gif , tai įdėsiu serijikę, kurią pavadinčiua "svetimi pojūčiai":

juokingai smile.gif vietoj tos pirmos tikrai vėliau įmesta geriau tinka. o pavadinime "svetimi" norėtusi šiek tiek švelniau išreikšt, nes ten ko gero sesė ragauja, tai ne visai "svetimi" smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 14, 12:02)
lotuliukas.gif nea. nesubyrejau smile.gif nedingau per toli, tiesiog vaikas apsirges nejuokais, tai neturiu kada gimdyt ir apie fotografija plepet, slaugau ligoniuka ir meldziuos, kad iki gimdymo istempciau uz ausu, kad tik reabilituotis liktu jam  doh.gif
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju  lotuliukas.gif ar dar nepalenkei  lotuliukas.gif

oi, sveikatos ligoniukui 4u.gif ir pati laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sansara,

Laikykis smile.gif Ir kad kuo greičiau sveiktų tavasis 4u.gif
Atsakyti
Baccardi, Ju.Ju, Inc, Jurina, Lamella, Vugi ačiū už nuomones ir pastebėjimus.
Seriją pasirinkau todėl, kad nors vizualiai nuotraukos panašios, bet mano nuomone visos kartu geriau atskleidžia mintį, kad berniukas mergaitei duoda ragauti ledų, bet perima jos pojūčius: atsikanda ledų, čiulpia tą kasnelį, jaučia jo skonį ir net apsilaižo iš to malonumo (nors visa tai daryti turėtų mergaitė). Dėl to ir pavadinimas "svetimi pojūčiai" kaip kad Linolė ir pastebėjo mirksiukas.gif
tik pritariu Degutei, kad pats žodis "svetimi" gal ne visai tinka, bet kito tinkamo žodžio kažkaip dabar nesugalvoju, bet gal dar šaus kas į galvą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 14 gegužės 2009 - 12:02
Sansara, laikykis ir sveikatos glėbys jums 4u.gif
Atsakyti
Inc, zinok, tavo paskutines foto manes kazkaip neuzkabino... blush2.gif Ir ta ziogiukine - mazosios veidelis tamsiam debesy (nors siaip mano monitorius labai blogas, gal normaliai ta foto ir nera tokia tamsi), didziosios israiskos irgi nelabai matau... Ryskiausia ir sviesiausia nuotraukoje - antklodyte, cia foto apie ja? blush2.gif biggrin.gif

Sadi, kadravimas man OK, spalvos grazios. Jau turbut uzknisau su sita pastaba, biggrin.gif bet as buciau bandzius is zemiau fotografuoti. Ne centre tas veidukas, viskas OK. O paskutinej tai sakyciau nelabai kas gavosi... biggrin.gif O siaip, jei butum pradziamoksle, tai sakyciau - puikios foto, bet kadangi dabar esi pazengusi biggrin.gif, tai gausi va toki komentara - foto tokios kasdieniskos, bandyk kita karta pagauti labiau isskirtini momenta. biggrin.gif
(cia kalba ta, kuri apskritai paskutiniu metu nesugeba nieko isspausti doh.gif )

Ketti, smagiai ziurisi! thumbup.gif Ypac pirma patiko. Klausei del pavadinimo - man tai nelabai, taip saltai, rimtai skamba, o cia gi linksma vaikiska foto. As tai siulyciau ka nors silto ir linksmo, pvz, "Valgyk, sese!" ar pan. (cia daug negalvojus, kas dabar i galva sove).

Del ND. Judesys - puiki tema. thumbup.gif Bet as siulyciau nebeskirstyti techniniu ir kurybiniu (ar kokiu ten), o daryti po viena ND kas menesi. T.y., foto dedam iki men paskutines dienos. Balsuojam iki antros d., o jau trecia d. nugaletojas skelbia kita tema, ir vel foto dedam iki paskutines dienos (nesvarbu, ar men turi 28, ar 31 diena).
Jei pritartumet, judesys butu birzelio men. tema, o Miesto ND nugaletojas, deja, nebeturetu privilegijos ir pareigos skelbti nauja tema. cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 12:06
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 02:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia smile.gif
Na o man labai kliuna pirmuju 2ju nuortauku formatas, neislaikytas jis tongue.gif gal per daug pripratus prie teisybes, bet man kuria kazkoki nejaukumo ispudi, lyg kazkas nukirpta butu kas labai maise. pirmojoj foto ranka tikrai didele, bet labiausiai maiso pajuodaves kairys sonas. antrojoj ok, bet jei butu daugiau zoles butu dar geriau smile.gif o paskutine geriausia, tokie bardakiska nuotraukyte, bet uzskaitau, kokybiskai smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 10:12)

Dėl ND atlikimo trukmės , prašom, visos draugiškai pasisakom ar iki birželio 14d ar iki gegužės 31d?
A man dzin smile.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 12:01)
tai įdėsiu serijikę, kurią pavadinčiua "svetimi pojūčiai":
Man tai patiko serijike smile.gif del erdves sutinku, vis tik geriausia paskutinioji kuria dejai. bet jb labai grazus, fonas, isplaukusios sviesos, tai yra sakykim "apkrautas" fonas kuris tik papildo kadrus. bet pavadinimo nereikia, as is kart pagavau minti kame esme, bet jis toks saltas pavadinimas, geriau be jo, viskas puikiai matos kas cia vyksta smile.gif

Papildyta:
Na o as ta proga rodau viena foto is judesio temos, sena ji, bet idomu kokia jusu nuomone smile.gif Man tai yra viena is nedaugelio mano kuria esu tikrai patenkinta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 12:23)
Na o as ta proga rodau viena foto is judesio temos, sena ji, bet idomu kokia jusu nuomone smile.gif Man tai yra viena is nedaugelio mano kuria esu tikrai patenkinta

man labai faina. neturiu priekaištų smile.gif
Atsakyti
Gretule, nugi salta ziureti i tavo foto, salta! Brrrrr. biggrin.gif Dar truputi kraupoka: ko ta mergaite tokia skausmingai issibarsciusi... biggrin.gif Mano kuklia nuomone, graziai sudeliotos visos detales, netgi ta siuksliu deze cia visai i tema (salta tokia). Siaip cia tikrai nera mano stiliaus foto, as jos ant sienos nekabinciau, biggrin.gif bet va taip subjektyviai uzmetus zvilgsni - nugi gerai ziurisi, tikrai nesa savo informacija. Jau nekalbu apie technini darba - super!
Dar ta proga noriu padekoti tau uz tavo issamius ir taiklius komentarus. Mums, naujokems, jie aukso vertes. Galetume tau ir pagiedoti, bet Wyshnia giedot uzdraude. biggrin.gif

Taip pat skiriame po medali visoms tikrosioms pazengusioms uz tai, kad savo komentarais taip geranoriskai padeda naujokems eiti pirmyn! drinks_cheers.gif Labai jums aciu!

Vardiniai medaliai "Uz viso gyvenimo nuopelnus" papildomai atitenka toms, kurios mums padedinejo dar pradziamoksliu temoje, ir toliau sekmingai padeda! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 12:40
Grethenn, patinka man thumbup.gif norėčiau sužinot kaip čia fotografuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:23)

koloritas labai man malonus smile.gif smagus kadras apie kubėjimą smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 13:34)
Galetume tau ir pagiedoti, bet Wyshnia giedot uzdraude.  biggrin.gif

aaaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 14 gegužės 2009 - 12:41
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:23)

mhm, gerule mirksiukas.gif

tiesa, O, ateisi sestadieni, ka? lekciau tau fotke atspaust biggrin.gif

ir dar kelinta diena prisimenu viena fotke ir niekaip neatgaminu kieno is musiskiu. stadionas ir daug suoliuku su vyriskiu. gal Purienos, a?
Atsakyti
Grethenn, įdomi nuotrauka. Beje, žiūrėk kokios paralelės su tavąja:) :

http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 gegužės 2009 - 12:52