Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As uz 06.14 ir uz bet koki judesi, svarbu kad butu judesys 4u.gif
Sadi, kadangi niekas nepastebejo, o man liezuvi niezti biggrin.gif antroje foto veidukas zalio atspalvio, kazkaip man nelabai ax.gif trecioje "bardakas" visiskai netrukdo 4u.gif

Inc-is parodos man nelabai, nebent trecia idomi savo sliuoksniais, o su vaikais aisku kad patiko biggrin.gif silta foto.

Kadangi beveik visos svaigsta del MS foto, as idesiu deguto i medaus bonke tongue.gif geles kaip geles, be ypatingo ieskojimo.

Ketti biggrin.gif sveika. Del pavadinimo abiejoju ax.gif o siaip grazus j/b, grazi kadrai mirksiukas.gif jei labai kabinetis, norisi daugiau apacios 1oje ir 2oje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 14 gegužės 2009 - 10:06
Ketti,

Labai nuotaikinga tavo serija smile.gif - Liuks emocijos wink.gif

p.s. Gal kas turite žinių apie Sansarą? smile.gif 4u.gif Dingus iš eterio, pamaniau, kad gal mūsų lenktynėse jau laimėjo ?biggrin.gif
Atsakyti
O, pašom plačiau pasidalinti abejonėmis dėl pavadinimo. O dėl šių kadrų, tai specialiai norėjau sudėlioti taip, kad pirmasis tarsi iš toliau, o kiti du vis pritraukiant vaizdą arčiau veidų, dėl to paskutiniuose ir trūksta erdvės.

Bet pačiam pirmajam, gal tada šis labaiu tiktų g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 08:05)
uz menesi uz menesi..ypac judesiui -cia ne suns pypas..taip paprastai nenusifotkina mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as ir uz judesi iki 60.14. Nes labai norisi sudalyvauti, bent jau preverstinai pasimokyti, tai ko senai norejau ishmokt ax.gif beto ir miestas dar laukia, o vaikis susirgo tai vel namuose tupim unsure.gif

ketti superines nuotraukos thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 gegužės 2009 - 10:29
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 01:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia smile.gif

nebeisikartosiu, ok? wink.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 10:24)
Inc, vaikiukų nuotrauka labai graži, tokia šilta ir jausminga wub.gif . O dėl parodinių, tai man trečioji įdomi pasirodė, jeigu į kokybę nesigilinti.

QUOTE(O @ 2009 05 14, 11:01)
Inc-is parodos man nelabai, nebent trecia idomi savo sliuoksniais, o su vaikais aisku kad patiko  biggrin.gif  silta foto.

ne ne ne, cia as fotkinau. cia per sokio festivalius "biciu saskrydis".
o paroda tik priverte mane perziuret tas senas fotkes smile.gif
pagyrimu kaip ir nelaukiau... tik pasidalint norejos wink.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 14, 10:45)
Inc, pritariu, kad trečia geriausiai žiūrisi smile.gif

dekui. o ir soka krutai. is po jo pasirodymu dukra paskui kuri laika israiskas bando atkartot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:22)
Bet pačiam pirmajam, gal tada šis labaiu tiktų g.gif

israiskos kokios thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ketti, smagi serija biggrin.gif
Dėl pavadinimo tai, net nžn, man į galvą ateina tik : "Skonio reikalas" , gal kas įdomesnį pasiūlys
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 14, 10:16)
p.s.  Gal kas turite žinių apie Sansarą? smile.gif 4u.gif  Dingus iš eterio, pamaniau, kad gal mūsų lenktynėse jau laimėjo ?biggrin.gif

apie Sansarą nieko nežinau, ale gal rimtai subyrėjo, nu?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:22)
O, pašom plačiau pasidalinti abejonėmis dėl pavadinimo.

Pavadinimas Svetimi pojuciai siai serijai idealiai tinka. Jus paziurekit, kaip berniukas veidu isreiksia tai, ka valgydama turetu jausti mergaite. wub.gif
O si naujai ideta geriau butu vietoje pirmos.

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 14, 11:16)
p.s.  Gal kas turite žinių apie Sansarą? smile.gif 4u.gif  Dingus iš eterio, pamaniau, kad gal mūsų lenktynėse jau laimėjo ?biggrin.gif

lotuliukas.gif nea. nesubyrejau smile.gif nedingau per toli, tiesiog vaikas apsirges nejuokais, tai neturiu kada gimdyt ir apie fotografija plepet, slaugau ligoniuka ir meldziuos, kad iki gimdymo istempciau uz ausu, kad tik reabilituotis liktu jam doh.gif
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju lotuliukas.gif ar dar nepalenkei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 00:10)
Tai vnž skelbiu naują techninių darbų temą:
Pagauk judesį !
atlikimo data 2009 14 - 2009 ? 24 ar 31 d?

thumbup.gif as uz iki 05-31 d.

Atsakyti
smile.gif
QUOTE(O @ 2009 05 14, 11:01)

Sadi, kadangi niekas nepastebejo, o man liezuvi niezti biggrin.gif  antroje foto veidukas zalio atspalvio, kazkaip man nelabai ax.gif

Aš pastebėjau ir parašiau, bet Tu turbūt nepastebėjai, kad aš pastebėjau ir parašiau lotuliukas.gif

ketti, linksma serija, tik serijai gal visos kiek panašios, bet jei atskirai tai kiekviena man labai puiki ir jb toks šviesus, gražus smile.gif

Atsakyti
ketti man kaip serija nesiziuri smile.gif, bet abi "pirmosios" tai kabina... bet ir gi tik kaip atsikrai, serijos pirmojoj, mazyles super zvilgsnis, o toje vienoje, jau labiau atikreipia demesys i berniuka smile.gif

P.S. ledu uzsimaniau ax.gif
Atsakyti