As uz 06.14 ir uz bet koki judesi, svarbu kad butu judesys
Sadi, kadangi niekas nepastebejo, o man liezuvi niezti antroje foto veidukas zalio atspalvio, kazkaip man nelabai trecioje "bardakas" visiskai netrukdo
Inc-is parodos man nelabai, nebent trecia idomi savo sliuoksniais, o su vaikais aisku kad patiko silta foto.
Kadangi beveik visos svaigsta del MS foto, as idesiu deguto i medaus bonke geles kaip geles, be ypatingo ieskojimo.
Ketti sveika. Del pavadinimo abiejoju o siaip grazus j/b, grazi kadrai jei labai kabinetis, norisi daugiau apacios 1oje ir 2oje
O, pašom plačiau pasidalinti abejonėmis dėl pavadinimo. O dėl šių kadrų, tai specialiai norėjau sudėlioti taip, kad pirmasis tarsi iš toliau, o kiti du vis pritraukiant vaizdą arčiau veidų, dėl to paskutiniuose ir trūksta erdvės.
Bet pačiam pirmajam, gal tada šis labaiu tiktų
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 08:05)
uz menesi uz menesi..ypac judesiui -cia ne suns pypas..taip paprastai nenusifotkina
as ir uz judesi iki 60.14. Nes labai norisi sudalyvauti, bent jau preverstinai pasimokyti, tai ko senai norejau ishmokt beto ir miestas dar laukia, o vaikis susirgo tai vel namuose tupim
ketti superines nuotraukos
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 01:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia
nebeisikartosiu, ok?
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 10:24)
Inc, vaikiukų nuotrauka labai graži, tokia šilta ir jausminga . O dėl parodinių, tai man trečioji įdomi pasirodė, jeigu į kokybę nesigilinti.
QUOTE(O @ 2009 05 14, 11:01)
Inc-is parodos man nelabai, nebent trecia idomi savo sliuoksniais, o su vaikais aisku kad patiko silta foto.
ne ne ne, cia as fotkinau. cia per sokio festivalius "biciu saskrydis".
o paroda tik priverte mane perziuret tas senas fotkes
pagyrimu kaip ir nelaukiau... tik pasidalint norejos
QUOTE(lamella @ 2009 05 14, 10:45)
Inc, pritariu, kad trečia geriausiai žiūrisi
dekui. o ir soka krutai. is po jo pasirodymu dukra paskui kuri laika israiskas bando atkartot
Papildyta:
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:22)
israiskos kokios
Ketti, smagi serija
Dėl pavadinimo tai, net nžn, man į galvą ateina tik : "Skonio reikalas" , gal kas įdomesnį pasiūlys
Dėl pavadinimo tai, net nžn, man į galvą ateina tik : "Skonio reikalas" , gal kas įdomesnį pasiūlys
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 14, 10:16)
p.s. Gal kas turite žinių apie Sansarą? Dingus iš eterio, pamaniau, kad gal mūsų lenktynėse jau laimėjo ?
apie Sansarą nieko nežinau, ale gal rimtai subyrėjo, nu??
QUOTE(ketti @ 2009 05 14, 11:22)
O, pašom plačiau pasidalinti abejonėmis dėl pavadinimo.
Pavadinimas Svetimi pojuciai siai serijai idealiai tinka. Jus paziurekit, kaip berniukas veidu isreiksia tai, ka valgydama turetu jausti mergaite.
O si naujai ideta geriau butu vietoje pirmos.
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 14, 11:16)
p.s. Gal kas turite žinių apie Sansarą? Dingus iš eterio, pamaniau, kad gal mūsų lenktynėse jau laimėjo ?
nea. nesubyrejau nedingau per toli, tiesiog vaikas apsirges nejuokais, tai neturiu kada gimdyt ir apie fotografija plepet, slaugau ligoniuka ir meldziuos, kad iki gimdymo istempciau uz ausu, kad tik reabilituotis liktu jam
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju ar dar nepalenkei
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 00:10)
Tai vnž skelbiu naują techninių darbų temą:
Pagauk judesį !
atlikimo data 2009 14 - 2009 ? 24 ar 31 d?
Pagauk judesį !
atlikimo data 2009 14 - 2009 ? 24 ar 31 d?
as uz iki 05-31 d.
QUOTE(O @ 2009 05 14, 11:01)
Sadi, kadangi niekas nepastebejo, o man liezuvi niezti antroje foto veidukas zalio atspalvio, kazkaip man nelabai
Aš pastebėjau ir parašiau, bet Tu turbūt nepastebėjai, kad aš pastebėjau ir parašiau
ketti, linksma serija, tik serijai gal visos kiek panašios, bet jei atskirai tai kiekviena man labai puiki ir jb toks šviesus, gražus