Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

uz menesi uz menesi..ypac judesiui -cia ne suns pypas..taip paprastai nenusifotkina mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Inc, man paskutine tavo mergyciu super wub.gif is vaikystes panasiu turiu biggrin.gif bet pirmuju tai ne man suprast dar turbut blush2.gif blasko "brokas", kurio mokemes nedaryt biggrin.gif

Judesi pagaut idomu butu bigsmile.gif tik pratesiam zmoniskai ta tema, nes nespeju dalyvaut niekur sad.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 00:29)
Nebežinau kur dabar klaust patarimų, tai dedu čia smile.gif

Kaip toks kadravimas? Pusės nevienodos labai, bet man ta erdvė patinka, jei kirpt - labai suspaustai viskas. O čia matosi ir pieva kur ta pienė nuskinta buvo smile.gif
user posted image

Ir dar vienas kadriukas - apačios kurpt nesinori, nes vėlgi ta pieva yra dalis pasakojimo, bet gaunasi lyg ir veidukas centre?  g.gif
user posted image

Ir šitą vis čiupinėju, čiupinėju smile.gif Čia man rodos fokusas nušokęs ant kepurės, nors taikiau į veiduką  doh.gif Ir nuo ryškių šešėlių bandžiau gelbėtis blykste. Ar gavosi kas? Ar  tas bardakas antram plane labai blaško?
user posted image

man pirmoj ir antroj erdves uztenka, nebekarpyk nieko mirksiukas.gif pirmoj patinka ta pieva kad matosi, zmones suspausti, pieva atsveria kiek ta suspaustuma g.gif blush2.gif antroj veidukas ne paciam centre, nekreipciau i tai demesio, matosi, kad vaikas tyrineja zole, geles, apacios kirpt negalima biggrin.gif trecia perfotkinciau, vakarop, kai saule ne ryski, vaika aprengt kaip nors ryskiai,geltonai, raudonai ar melynai ir dazai zali but wub.gif gal liko dar nenudazytos tvoros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 14 gegužės 2009 - 08:09
Labas rytas
Sadi , man atrodo kad 2 foto veidukas ne centre ir gerai visos foto sukadruotos.
Dėl ND atlikimo trukmės , prašom, visos draugiškai pasisakom ar iki birželio 14d ar iki gegužės 31d?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 08:12)
Dėl ND atlikimo trukmės , prašom, visos draugiškai pasisakom ar iki birželio 14d ar iki gegužės 31d?

iki 06.14 mirksiukas.gif
Atsakyti
uz 06.14 4u.gif
Sadi, man visose viskas gerai,gal 1 ir 2 veiduko spalva vos vos( 1 melsva,2 gelsva) ... o 3 labiausiai patinka siuzetu-mergaite spalvina savo seseli bigsmile.gif
Papildyta:
Inc, sokio foto - noretusi daugiau ryskumo ir maziau triuksmo , o ziogiuku foto thumbup.gif wub.gif ziogyte taip globejiskai ir meiliai ziuri i broliuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 14 gegužės 2009 - 08:59
Labs smile.gif man patinka nespaminimas bigsmile.gif o rodyt tai neturiu ka - nes pora sav. nieko nefotkinu - uzsikasus seimyniniais reikalais... doh.gif

Inc, man irgi trecia, pabandyk Tu ja paverst i j/b. g.gif O jau maziukai kokie faini wub.gif

Sadi, net nzn... man antra turbut labiausiai... g.gif trecia, kaip Ediper sake sauni tuo, kad jinai ta seseli spalvoja, - bet siaip neblizganti... ax.gif o pirmojoj ta ranka uzgozia vaika... ax.gif

As uz judesi iki 06-14 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gegužės 2009 - 09:19
MS nuotraukos man visai gražiai žiūrisi. Kadangi pati į juostą nefotkinu, tai sunku vertinti teshniškai kur ten brokas kur ne, bet patinka spalvos, antros foto kompozicija įdomi mirksiukas.gif

Inc, vaikiukų nuotrauka labai graži, tokia šilta ir jausminga wub.gif . O dėl parodinių, tai man trečioji įdomi pasirodė, jeigu į kokybę nesigilinti.

Sadi, pirmoji visai gerai žiūrisi (aš irgi kartais mėgstu taip komponuoti), tik vat ta suaugusiojo ranka kadre labai didelė atrodo lyginant su vaiko veideliu ir per daug krenta į akį. Rankos apkirpimas net nežinau ar pataisytų situaciją, nes tada kadras labai suspaustas gaustųsi g.gif . Antroji man nekliūna, o trečioji tai ar nuo saulės ar nuo blykstės, bet per daug šviesos gavusi, kad spalvos tokios pabluksios išėjo, bet kompoziciškai tai žiūrisi mirksiukas.gif

Į meetą aš norėčiau prisijungti ax.gif . Tik dabar jau nebesuprantu kur tiksliai jis vyks? Prie balto tilto? g.gif BN, gali parašyt man į AŽ kontaktinį tel, kad turėčiau jeigu oras planus dėl balto tilto sugadins.

Ir dar dėl namų darbų, judesys labai įdomi tema, norėčiau ir aš pabandyti sudalyvauti. Gal kas galit atsiųsti nuorodą kur tas namų darbų nuotraukas talpinti blush2.gif .

Atsakyti
O man patiko Inc foto. Tie tiruksmai savotiska paslaptingumo aura duoda.

Sadi irgi nieko nuotraukytes. 4u.gif
Pirmoje noreciau, kad butu tik vaiko rankytes. Nes kaip suprantu,ten suauges padeda gele laikyti?
Antra man labai patinka, nieko keisti nereikia.
Trecia irgi thumbup.gif, bet kaip moteriskes sake, reikia pakeisti kai ka.

Del judesio - iki 06.14.
Bus labai gerai: tarp techniniu ir kurybiniu namu darbu pasikeitimu bus dvi savaites. Tad nebus nuobodu. Bus laiko ir rezultatais pasidiaugti, aptarti juos, ir esama tema pletoti, ir apie naujus ND galvoti. Tikrai butu neidomu, jei abu ND prasidetu ir baigtusi vienu metu.

Tik noreciau, kad konkretintumete, koks judesys yra i tema: ar sustinges objektas, o aplinka ryski. Ar paningas - objektas ryskus, aplinka isplauksi. Ar abu kartu? Tema Judesys man labai patinkka. Tik bus nelengva. cool.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus smile.gif Vistik nesu beviltiška smile.gif smile.gif smile.gif

O dėl judesio - juk miesto ND baigiasi 06.06 , tai lieka tik savaitė judesiui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 14, 10:33)

Tik noreciau, kad konkretintumete, koks judesys yra i tema: ar sustinges objektas, o aplinka ryski. Ar paningas - objektas ryskus, aplinka isplauksi. Ar abu kartu? Tema Judesys man labai patinkka. Tik bus nelengva.  cool.gif

o gal dedam viena sustingusi,viena paninga ir viena belekoki? g.gif man asmeniskai si uzduotis vis vien labiau technine ir gerai butu ir ta ir ta pabandyti(o tai taip niekad ir neprisiruosiu blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Inc, pritariu, kad trečia geriausiai žiūrisi smile.gif
Sadi, man antra geriausiai atrodo, bet man vaiko veidą gelsvai žalsvą rodo monitorius g.gif
Sutinku su judesio tema smile.gif

Aš tai ir nededu nieko, nes neturiu ką dėt, tiktai tyliai seku temą blush2.gif
Atsakyti
Na jeigu niekas nieko nededat smile.gif , tai įdėsiu serijikę, kurią pavadinčiua "svetimi pojūčiai":

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti