Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 15:01)
dabar prašysiu pagalbos, kad kas nors man pasufleruotų kokių mes dar turim neatliktų tech. darbų , nes parsisiunčiau pamokas, joms reikia 4share programos, instalaivau, reikia užsiregistruot kažkur, paskui jau tiek primakalavau kad visas stacionarus paštas strigo, išsireguliavo, ineto psl dingo iš sąrašo ir dar biesas žino kas nutiko tam kompui... vnž negaliu net pažiūrėt kokios ten pamokos liko -  siūlykit prašom  biggrin.gif

sunkus tas nugaletoju gyvenimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as pasuoju, nelabai galesiu ka patart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 13, 15:53)
Mes jau grizom  wacko.gif

Noriu pasitikslinti, ar busim tik kavineje sestadieni? ar eisim kur nors veliau? Pati dar nezinau, viskas priklauso nuo vyro, ar jis bus namie rolleyes.gif

Priklauso nuo oro, manyciau. Jei geras bus - tai ko sedeti, dar kazkas rase apie rengini prie balto tilto - tai ir vaikams pasiganyt gerai, ir pafotkint galima. Siaip del starto vietos pasiulymas toks "o jeigu lis..."

Beje, kiek planuojanciu jungtis? gal kam tel.nr. kontaktui duoti?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 13, 17:05)
Beje, kiek planuojanciu jungtis? gal kam tel.nr. kontaktui duoti?

as planuoju atbegt wink.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalejusias stiklo fotografes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 16:01)
dabar prašysiu pagalbos, kad kas nors man pasufleruotų kokių mes dar turim neatliktų tech. darbų.

Gal ir ne is parsisiustu darbu - bet gal noretumete pabandyti kokia simetrija? Man paciai tai visai idomu butu. Arba ka su sviesa?

O parsisiustiem darbams is 4shared, man atrodo, nereikejo jokios programos???? unsure.gif Acrobat ir word, kiek pamenu, uzteko. g.gif

As tenoreciau prisipazinti, kad stiklo konkurse ta lempute su tokiu gedingu fonu buvo manoji... blush2.gif Jei Bonda paskubejo balsus skaiciuoti lotuliukas.gif , tai as pavelavau ideti. Todel perfotografuoti nebuvo kada. Aisku, tai ne pasiteisinimas. Bet man pamoka, kad ka bet ka rodyti-geriau is vis nerodyti.
4u.gif Uz pastabas, o dar daugiau 4u.gif toms, kurios uz sia foto net balus skyre.

Atsakyti
is po vakarykscios parodos perkraciau fotkes siek tiek

radau kelis man patinkancius. parodysiu, gerai? mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 13 gegužės 2009 - 20:51
ir dar shita biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 13, 20:47)

radau kelis man patinkancius. parodysiu, gerai?  mirksiukas.gif

maniau, fotografiju parodoj buvai g.gif

nuotrauku nekomentuosiu, nes nelabai suprantu, bet kadangi pati nesugebeciau taip nufotografuoti tai uzskaitau.

ziuriu, expradzimoksles surimteje, nebespamina g.gif
ND noreciau kokios platesnes temos ir paprastesnes, is serijos vaisia, darzoves... ar jau isaugom is tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 13, 22:14)
ir dar shita biggrin.gif

o, šita man faina smile.gif tik gaila, kad triukšmo tiek. gal ir JB gerai atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 13, 22:21)
maniau, fotografiju parodoj buvai  g.gif

mhm, buvau parodoj ir uzvakar parodoj lotuliukas.gif
sitos fotkes senos. pirmosios pries metus, o paskutine uzpernai

QUOTE(Degutė @ 2009 05 13, 22:21)
o, šita man faina smile.gif tik gaila, kad triukšmo tiek. gal ir JB gerai atrodytų  g.gif

nu kaip gali i jb verst kai tokios spalvos ant kuno zaidzia lotuliukas.gif nu bet pabandysiu paziuret kaip jb butu
siaip cia su muiline ta paskutine del to ir triuksmas visai kitoks
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 13, 22:36)

nu kaip gali i jb verst kai tokios spalvos ant kuno zaidzia  lotuliukas.gif nu bet pabandysiu paziuret kaip jb butu
siaip cia su muiline ta paskutine del to ir triuksmas visai kitoks

nu taip, spalvos fainos. bet JB šešėliai bus irgi nieko. arba bandyt triukšmą lengvai valyt.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 13, 22:47)
Na nekokybiski tokie smile.gif ne tiek del triuksmo kiek del paties judesio, nei sutabdytas judesys nei judesys uzfiksuotas.
o ta pati paskutine man irgi visai idomi, graziai ir ant kuno zaliuoja ir seselis, gaila, kad toks triuksmas smile.gif
Atsakyti
ir dar savo ziogiukus radau. sita , tai sviezia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti