Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 13:06)
TAIIIIPPPP  lotuliukas.gif

biggrin.gif as ten kazkaip kukliai, nedrasu dar cia atvirai taip jau reikst emocijas tongue.gif kita karta pasitaisysiu cool.gif
Atsakyti
Del PS naudojimo - as neturiu kategoriskos nuomones... ax.gif kartais jis mane nervina - nes tikrai aplink be proto daug jo, o kartais pamatai PS-ini darbeli - bet labai miela akiai ir pagalvoji, nu kad ner jau toks blogis jis... g.gif

ko gero visos technologijos - pradedant pinholais, juostom ir baigiant skaitmena bei PS yra geros, kai teisingai naudojamos smile.gif o va tas teisingumas - cia jau pagal kiekvieno autoriaus suvokima, ko gero... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 gegužės 2009 - 12:10
Laba ax.gif

Jurina, šaunuolė, net dvi prizinės vietos ax.gif bigsmile.gif ir Eres labai graži nuotraukytė buvo wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 08:18)
Pvz., Armanos mergina prie sienos. Sienos reikėjo, mano galva, stipresnės, charakteringesnės, bet Armana pasirinko tekstūros pagalba ją patobulint, o ne paieškot kitos sienos, kurios tobulint nereikėtų. Nesupyk, Armana, kad pateikiu Tave kaip pvz.  doh.gif Tikrai draugiškai diskutuoju smile.gif 4u.gif

Nepykstu aš tongue.gif . Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox ax.gif

MS, man labai patiko visa serija wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 gegužės 2009 - 12:18
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 13:09)

ko gero visos technologijos - pradedant pinholais, juostom ir baigiant skaitmena bei PS yra geros, kai teisingai naudojamos smile.gif o va tas teisingumas - cia jau pagal kiekvieno autoriaus suvokima, ko gero...  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 13, 13:12)
Laba  ax.gif

Jurina, šaunuolė, net dvi prizinės vietos  ax.gif  bigsmile.gif ir Eres labai graži nuotraukytė buvo  wub.gif
Nepykstu aš tongue.gif . Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox ax.gif

oi lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 12:09)
Del PS naudojimo - as neturiu kategoriskos nuomones... ax.gif  kartais jis mane nervina - nes tikrai aplink be proto daug jo, o kartais pamatai PS-ini darbeli - bet labai miela akiai ir pagalvoji, nu kad ner jau toks blogis jis...  g.gif 

ko gero visos technologijos - pradedant pinholais, juostom ir baigiant skaitmena bei PS yra geros, kai teisingai naudojamos smile.gif o va tas teisingumas - cia jau pagal kiekvieno autoriaus suvokima, ko gero...  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 13, 12:12)
Nepykstu aš  . Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox ax.gif

MS, man labai patiko visa serija wub.gif

kaip suprantu, ten Tavo sesuo? susirink govėdą merginų ir eikit fotkint, pasieiškokit kokių vietų, ypač dabar, kai orai šiltės pamažu 4u.gif
Atsakyti
nu žmogai jūs ir duodat su tokiais tempais bigsmile.gif aš jau nebespėju skaityt, apie komentavimą ir kalbos nėra smile.gif

sveikinu bitę mają su nauju objektyvu thumbup.gif teko ir man pažaist su žuviaakiu, tai labai patiko smile.gif

jei pavyks, prisijungsiu prie susitikimo gegužės 21 d

dėl PS - kartais nepersistengiant visai reikalingas. aišku, labiausiai patinka juostelės pagalba pasidaryti visus reikalingus efektus. bet su PS stengiuosi susipažinti visapusiškai, nes mėgstu žinoti programą, jei jau ja naudojuosi.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 13, 09:34)
Aha.. Viktorija. Su mintim pas ja. Ir dar tikriausiai jos seima grazi patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ziurejau jos foto paroda publikuota sunui Siemens arenoje, man labai patiko wub.gif Kiekviena nuotrauka su mintim, veiksmu... Zodz groooozis wub.gif

Jurina, saunuole 4u.gif Tik man pasirode jog tavasis Briauniuotis su atspindziai buvo g.gif Su PS klonavai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 13, 14:43)
Ziurejau jos foto paroda publikuota sunui Siemens arenoje, man labai patiko wub.gif  Kiekviena nuotrauka su mintim, veiksmu... Zodz groooozis wub.gif 

Jurina, saunuole 4u.gif Tik man pasirode jog tavasis Briauniuotis su atspindziai buvo g.gif Su PS klonavai lotuliukas.gif

Kūdroj tyrinejau VV foto wub.gif
Taip , briaunuotas gavo atspindžių truputuką nors beveik prietemoj fotkinau, o buvo draudžiama naudotis PS? kažkaip nepastebėjau rolleyes.gif sorry tada, nieko nenorėjau apgauti.
Atsakyti
Mes jau grizom wacko.gif

QUOTE(BN @ 2009 05 12, 19:56)
Mytas Vilniuj Zuvialios atvykimo proga!
Taigi susimatome si sestadieni, geguzes 16d. 15:00 Pizza Jazz Gedimino prospekte.
Rezervuosiu staliuka. Laukiam visu norinciu ir galinciu!

Mytas Vilniuj Wyshnios atvykimo proga vis dar geguzes 21d., detales tikslinamos  4u.gif
Noriu pasitikslinti, ar busim tik kavineje sestadieni? ar eisim kur nors veliau? Pati dar nezinau, viskas priklauso nuo vyro, ar jis bus namie rolleyes.gif
Atsakyti
Jurina, tau skelbt nauja tema biggrin.gif Laukiam minciu ax.gif

Dar tuo paciu norejau paklausti rolleyes.gif :

Ziurinejau senas vaiko foto, radau viena kur jis stovi ant kopu Nidoj. Gaunasi kad vaikas stovi tiesiai, kopos linija irgi tiesi, o vat marios jau kreivai unsure.gif Labai kreivai. Nelabai isivaizduoju i kokia poza man reiketu susipaprastinti, kad ir kopa, ir mariu linija eitu tiesiai? g.gif Bet tada tuo paciu dingtu kalno jausmas g.gif Ar tokiu atveju tai yra labai didele klaida?
Gaila nerandu kompe sios foto, gal butu aiskiau ko norejau paklausti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2009 - 14:59
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 15:55)
Jurina, tau skelbt nauja tema  biggrin.gif Laukiam minciu  ax.gif

dabar prašysiu pagalbos, kad kas nors man pasufleruotų kokių mes dar turim neatliktų tech. darbų , nes parsisiunčiau pamokas, joms reikia 4share programos, instalaivau, reikia užsiregistruot kažkur, paskui jau tiek primakalavau kad visas stacionarus paštas strigo, išsireguliavo, ineto psl dingo iš sąrašo ir dar biesas žino kas nutiko tam kompui... vnž negaliu net pažiūrėt kokios ten pamokos liko - siūlykit prašom biggrin.gif
Atsakyti