Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinu nugaletojas 4u.gif

Rico, super pasirodei mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurina, sveikinu! Pirma tikrai labai sauni foto smile.gif Labai skaidru

O tai dabar sakykit iki kada ta miesta dedam? as dar nesusigaudau visame kame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 13, 10:01)
Sveikinu nugaletojas 4u.gif

Rico, super pasirodei  mirksiukas.gif

Dekui, blush2.gif tik kad mazai dalyviu buvo, tai nezinau realiai blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu stiklo temos nugaletojas ir visas dalyves! Jurina, pavarei! blink.gif biggrin.gif
As pati nedalyvavau, kazkaip techniniuose paskutiniu metu nedalyvauju...

C-girl, anksciau nespejau parasyti del tavo grozio proceduru, tai sakau dabar (ot paveluota reakcija doh.gif ) -
Mano kukliu supratimu, antra foto labai pagyvino i kadra papuolusi fotografuojanti mama. wub.gif Tokia tarsi ka tik isokusi, sast - pykst, tarsi stengiasi nepakliuti i kadra, bet kartu juk reikia gerai sukomponuoti. biggrin.gif Poza tokia graksti, bet fotoaparatas laikomas tvirtai kaip gniauztuose. biggrin.gif O berniukas susikaupes uzsiima savo reikalais, pernelyg uzsiemes, kad i mamos isdykavimus demesi atkreiptu. Zodziu, labai gyva, zaisminga foto! thumbup.gif

Grethen, taisykles kiekvienoje temoje. Miesto foto dedam iki 06.06.d 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 13 gegužės 2009 - 11:10
Ačiū visiems blush2.gif
dabar prašysiu pagalbos, kad kas nors man pasufleruotų kokių mes dar turim neatliktų tech. darbų , nes parsisiunčiau pamokas, joms reikia 4share programos, instalaivau, reikia užsiregistruot kažkur... vnž siūlykit.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 13, 12:50)
ms, man trečia. Ji man turi tiek pat ar net daugiau jėgos kaip tavo/mano aguonos. Nekalbu nei apie darbo estetiką, nei apie kompozą ir pan. Energija. Prie aguonų aš taip ir nepripratau - vis dar nepraeinu pro šalį jų nepastebėjus. Man tai daugiau nei interjero detalė. Šita tavo trečioji man irgi ne iš interjero detalių serijos  smile.gif

aciu raige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 12, 22:49)
Labai truksta siam kadrui didesnes riskumo zonos, va tada tai man jauciu patiktu smile.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif

Labai patiko ms nuotraukos, antra labiausiai wub.gif
Sveikinu stiklo nugalėtojus 4u.gif
Atsakyti
lamella, kaip sekasi su fotiku draugaut? 4u.gif
Atsakyti
sveikinu stikliautojas, as velgi nedalyvavau, bet ziuriu balsavau teisingai smile.gif

miestas man sunki tema vien del to, kad nelabai megstu tu urbanistiniu foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 10:42)
na zinoma, kad nepazystu, is kur jau man
na smagu, kad kitiems smagu
jau Bonda pasake, kad as visiskai netaikau PS fotkese, o jei ir taikau, tai tik sharp, saturation ir brightness - daugiau ne ir nemoku wink.gif o nemoku turbut del to, kad kol kas nepatinka man visi tie dirbtinumai smile.gif veliau gal bus kitaip

skaitei, ką parašiau prieš tai? smile.gif
parašiau, kad netaikiau Tau asmeniškai. esmė ne tame, kiek kiekviena iš Jūsų/mūsų/visų taiko PS apdorojant fotkes, esmė bendroje TENDENCIJOJE. pasižiūrėk toje pačioje kūdroje kiek visko. PS PS PS.
nu negi būtina įsižeisti lygioje vietoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 12:58)
skaitei, ką parašiau prieš tai? smile.gif
parašiau, kad netaikiau Tau asmeniškai. esmė ne tame, kiek kiekviena iš Jūsų/mūsų/visų taiko PS apdorojant fotkes, esmė bendroje TENDENCIJOJE. pasižiūrėk toje pačioje kūdroje kiek visko. PS PS PS.
nu negi būtina įsižeisti lygioje vietoje?  4u.gif

o jeeeetus - tai kad as tikrai visai neisizeidziau bigsmile.gif , net minties nebuvo 4u.gif jusu visu nuomone tikrai yra vertinga, pagrysta ir gerbtina ir del taikliu pasisakymu tikrai neisizeidziu smile.gif

gal smailiku kitokiu reikejo pridet aname poste? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 12:05)
o jeeeetus - tai kad as tikrai visai neisizeidziau  net minties nebuvo jusu visu nuomone tikrai yra vertinga, pagrysta ir gerbtina ir del taikliu pasisakymu tikrai neisizeidziu 

gal smailiku kitokiu reikejo pridet aname poste? rolleyes.gif  biggrin.gif

TAIIIIPPPP lotuliukas.gif
Atsakyti