1 Stiklinės 69
2 Piramidė 58
3 Taures 51
4 Briaunuota 42
5 Taurė 26
6 Spalvotų rutuliukų kalėjimas 20
7 Kai uz lango lyja 14
8 Iš arčiau... 12
9-10 lempute 8
9-10 Nesusitiksim 8
11 ... 1
12 Stiklas stikle II 0
13 Matau, matau... arba Autoportretas 0
14 IMG 8353 0
Balsavo 21 zmogus.
Sveikijimai nugaletojams
Ner Sadi, ner tvarkos
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:21)
Ner Sadi, ner tvarkos
o cia iliustracija stiklo rezultatu pirmu tirju vietu
1. Stiklinės
2. Piramide
3. Taures
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 11:25)
tocnai ner tvarkos - as istrinsiu
Sveiki,
na jusu ir tempai, nieko nespeju, o ir sia savaite siek tiek itempta viskas...
Sestadieni maciau meetas? Jei spesiu, tikrai pazadu atlekti, bet gi turiu kita pasiulyma - si sestadieni vyks Neries regata, kuri finisuos 16 val (tiksliau siek tiek anksciau, nes 16 val jau bus apdovanojimai) prie Baltojo tilto. PLaukimas vyks tiek senoviniais vikingu laivais, tiek kanojom, tiek dar ten kazkokiais... Tikiu, kad bus graziu vaizdu, be to, MB ten dalyvaus, tai tikrai tureciau buti ten. Gal prisijungtumet?
C-girl, as tau nesakiau, virskinau, taciau man tikrai patiko.
Pupeliuko vaikiukas dar istrigo, i akis krenta akiu ryskumas. Nervinat jus mane su tais 50 f1,4
_ms_ atrodo nieko ypatingo, bet patinka kad kitaip. Ypac trecia, tik kaip jau rase Pupeliukas, noreciau svaresnio vaizdo...
As labai atsiprasau, kad komentuoju tik seniokus... nepazistu dar visu vardais, sunku sugaudyt kur kieno kadras, dar su laiku bedos, tai stengsiuosi veliau isijungti aktyviau.
na jusu ir tempai, nieko nespeju, o ir sia savaite siek tiek itempta viskas...
Sestadieni maciau meetas? Jei spesiu, tikrai pazadu atlekti, bet gi turiu kita pasiulyma - si sestadieni vyks Neries regata, kuri finisuos 16 val (tiksliau siek tiek anksciau, nes 16 val jau bus apdovanojimai) prie Baltojo tilto. PLaukimas vyks tiek senoviniais vikingu laivais, tiek kanojom, tiek dar ten kazkokiais... Tikiu, kad bus graziu vaizdu, be to, MB ten dalyvaus, tai tikrai tureciau buti ten. Gal prisijungtumet?
C-girl, as tau nesakiau, virskinau, taciau man tikrai patiko.
Pupeliuko vaikiukas dar istrigo, i akis krenta akiu ryskumas. Nervinat jus mane su tais 50 f1,4
_ms_ atrodo nieko ypatingo, bet patinka kad kitaip. Ypac trecia, tik kaip jau rase Pupeliukas, noreciau svaresnio vaizdo...
As labai atsiprasau, kad komentuoju tik seniokus... nepazistu dar visu vardais, sunku sugaudyt kur kieno kadras, dar su laiku bedos, tai stengsiuosi veliau isijungti aktyviau.
Ačiū, visiems balsavusiems
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 11:33)
Peperoni, o daugiau zinok ju isblizgint nebejo Ten kazkokie burbuliukai ir sudukai stikle yra, nenusivalo
Sveikinimai Stiklo dalyviams ir nugaletojams, dekui uz balsus
Jurina, pasirasei, tai dar pasikabinesiu del tos briaunuotos nes nesuprantu iki galo kame ten reikalas
Jurina, pasirasei, tai dar pasikabinesiu del tos briaunuotos nes nesuprantu iki galo kame ten reikalas
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 13, 00:09)
Ouj matosi, kad nepažįsti _ms_
na zinoma, kad nepazystu, is kur jau man
QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 08:13)
nesupyk, bet skaitydama balsu užsižvengiau
jeigu LEISIT man būti atvirai.. Jei neleidžiat, tai toliau neskaitykit, jei leidžiat - dėstau.
Čia buvo pavyzdys, kaip galima užsižaisti su fotošopu ir nepagalvoti, kaip toks vaizdas gali būti išgautas.
jeigu LEISIT man būti atvirai.. Jei neleidžiat, tai toliau neskaitykit, jei leidžiat - dėstau.
Čia buvo pavyzdys, kaip galima užsižaisti su fotošopu ir nepagalvoti, kaip toks vaizdas gali būti išgautas.
na smagu, kad kitiems smagu
jau Bonda pasake, kad as visiskai netaikau PS fotkese, o jei ir taikau, tai tik sharp, saturation ir brightness - daugiau ne ir nemoku o nemoku turbut del to, kad kol kas nepatinka man visi tie dirbtinumai veliau gal bus kitaip
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 08:59)
zinok, super suklydai rasyce is vis praktiskai su PS nedirbanti
QUOTE(Rico @ 2009 05 13, 11:39)
Sveikinimai Stiklo dalyviams ir nugaletojams, dekui uz balsus
Jau pakomentavau prie nuotraukos, kad taip, ten nevykusiai klonuotas atspindys
ms, man trečia. Ji man turi tiek pat ar net daugiau jėgos kaip tavo/mano aguonos. Nekalbu nei apie darbo estetiką, nei apie kompozą ir pan. Energija. Prie aguonų aš taip ir nepripratau - vis dar nepraeinu pro šalį jų nepastebėjus. Man tai daugiau nei interjero detalė. Šita tavo trečioji man irgi ne iš interjero detalių serijos
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 09:44)
Jau pakomentavau prie nuotraukos, kad taip, ten nevykusiai klonuotas atspindys
Nepamaciau per ta dziaugsma dekui, jau galvojau man vienai akyse kazka ne taip rodo