Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

first.gif 1 Stiklinės 69
second.gif 2 Piramidė 58
third.gif 3 Taures 51

4 Briaunuota 42
5 Taurė 26
6 Spalvotų rutuliukų kalėjimas 20
7 Kai uz lango lyja 14
8 Iš arčiau... 12
9-10 lempute 8
9-10 Nesusitiksim 8
11 ... 1
12 Stiklas stikle II 0
13 Matau, matau... arba Autoportretas 0
14 IMG 8353 0

Balsavo 21 zmogus.

Sveikijimai nugaletojams 4u.gif

Ner Sadi, ner tvarkos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 gegužės 2009 - 10:27
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:21)
Ner Sadi, ner tvarkos biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

o cia iliustracija stiklo rezultatu pirmu tirju vietu thumbup.gif

1. Stiklinės
user posted image

2. Piramide
user posted image

3. Taures
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 11:25)

o cia iliustracija stiklo rezultatu pirmu tirju vietu thumbup.gif

tocnai ner tvarkos - as istrinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

na jusu ir tempai, nieko nespeju, o ir sia savaite siek tiek itempta viskas...

Sestadieni maciau meetas? Jei spesiu, tikrai pazadu atlekti, bet gi turiu kita pasiulyma - si sestadieni vyks Neries regata, kuri finisuos 16 val (tiksliau siek tiek anksciau, nes 16 val jau bus apdovanojimai) prie Baltojo tilto. PLaukimas vyks tiek senoviniais vikingu laivais, tiek kanojom, tiek dar ten kazkokiais... Tikiu, kad bus graziu vaizdu, be to, MB ten dalyvaus, tai tikrai tureciau buti ten. Gal prisijungtumet?

C-girl, as tau nesakiau, virskinau, taciau man tikrai patiko.

Pupeliuko vaikiukas dar istrigo, i akis krenta akiu ryskumas. Nervinat jus mane su tais 50 f1,4 doh.gif

_ms_ atrodo nieko ypatingo, bet patinka kad kitaip. Ypac trecia, tik kaip jau rase Pupeliukas, noreciau svaresnio vaizdo...

As labai atsiprasau, kad komentuoju tik seniokus... nepazistu dar visu vardais, sunku sugaudyt kur kieno kadras, dar su laiku bedos, tai stengsiuosi veliau isijungti aktyviau.
Atsakyti
Ačiū, visiems balsavusiems 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz balsus mano taurems 4u.gif Tikrai nesitikejau ju tiek gauti bigsmile.gif

Peperoni, o daugiau zinok ju isblizgint nebejo lotuliukas.gif Ten kazkokie burbuliukai ir sudukai stikle yra, nenusivalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 11:33)
Peperoni, o daugiau zinok ju isblizgint nebejo  lotuliukas.gif  Ten kazkokie burbuliukai ir sudukai stikle yra, nenusivalo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Stiklo dalyviams ir nugaletojams, dekui uz balsus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jurina, pasirasei, tai dar pasikabinesiu del tos briaunuotos blush2.gif nes nesuprantu iki galo kame ten reikalas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 13, 00:09)
Ouj matosi, kad nepažįsti _ms_ biggrin.gif

na zinoma, kad nepazystu, is kur jau man biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 08:13)
nesupyk, bet skaitydama balsu užsižvengiau  lotuliukas.gif

jeigu LEISIT man būti atvirai.. Jei neleidžiat, tai toliau neskaitykit, jei leidžiat - dėstau.
Čia buvo pavyzdys, kaip galima užsižaisti su fotošopu ir nepagalvoti, kaip toks vaizdas gali būti išgautas.

na smagu, kad kitiems smagu biggrin.gif

jau Bonda pasake, kad as visiskai netaikau PS fotkese, o jei ir taikau, tai tik sharp, saturation ir brightness - daugiau ne ir nemoku wink.gif o nemoku turbut del to, kad kol kas nepatinka man visi tie dirbtinumai smile.gif veliau gal bus kitaip

QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 08:59)
zinok, super suklydai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rasyce is vis praktiskai su PS nedirbanti mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 13, 11:39)
Sveikinimai Stiklo dalyviams ir nugaletojams, dekui uz balsus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jurina, pasirasei, tai dar pasikabinesiu del tos briaunuotos  blush2.gif nes nesuprantu iki galo kame ten reikalas tongue.gif

Jau pakomentavau prie nuotraukos, kad taip, ten nevykusiai klonuotas atspindys blush2.gif
Atsakyti
ms, man trečia. Ji man turi tiek pat ar net daugiau jėgos kaip tavo/mano aguonos. Nekalbu nei apie darbo estetiką, nei apie kompozą ir pan. Energija. Prie aguonų aš taip ir nepripratau - vis dar nepraeinu pro šalį jų nepastebėjus. Man tai daugiau nei interjero detalė. Šita tavo trečioji man irgi ne iš interjero detalių serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 09:44)
Jau pakomentavau prie nuotraukos, kad taip, ten nevykusiai klonuotas atspindys  blush2.gif

Nepamaciau per ta dziaugsma blush2.gif dekui, jau galvojau man vienai akyse kazka ne taip rodo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti