Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 08:25)
tai turbut as suklydau suprasdama, ka norejai pasakyt  dabar aiskiau
as kai pati su texturom visai nezaidziu

aš irgi nežaidžiu. nors vieną kartą bandžiau, kai Saulės Pūga pamoką pravedė. Ale man kantrybės pritrūko, tai toliau nebesigilinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 10:25)
man kudroj ta vv ar kaip ten -is Klaipedos- tai va mano favoriciu favorite wub.gif nes ten ir rysku, ir su mintim, ir aplamai man kol kas siuo metu super -siekemybe tongue.gif  tiesiog mirksiukas.gif

Aha.. Viktorija. Su mintim pas ja. Ir dar tikriausiai jos seima grazi patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

_ms_ saulytes ziurejau ir cia ir FK kelis kart - kuo toliau ziuriu tuo labiau patinka... biggrin.gif o jei reiktu eiliskumo tvarka sudeliot - tai ko gero butu: 2, 3, 1 bigsmile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 13, 02:38)
Sayonara, ir as noreciau veido daugiau, bet istorija tokia(kai kurios jau zinot), kad atejo nestuke pas mane ir pasake grieztai veido ne, tik pilvo "portretai" cool.gif Plaukai suristi i uodega ir beisbolo kepuryte ant galvos...dzinsai ir neaikios kilmes maikute cool.gif Tai isidrasinus veliau istraukiau uzuolaida ir paprasiau nusirengti, ir apsivyniotoi ta uzuolaida, nes ir rubai pas jau buvo kaip i parduotuve eit pieno nusipirkt doh.gif Idomiu zmoniu pasitaiko biggrin.gif

nuvirsciau jei toks modeliukas pas mane ateitu... unsure.gif doh.gif nezinociau net is kurios puses prieit biggrin.gif Saunuole, kad ikalbinai bent i ta uzuolaida isissupt biggrin.gif

siaip rezultatas tikrai super - ypac zinant aplinkybes biggrin.gif man paciai, tiktu ir su tais paraitymais, jei tik kas mane butu fotkines tokioj busenoj biggrin.gif o, bet, taciau - kadangi nenoriu net prisimint jos - tai tokiu foto isvis neturiu unsure.gif

Sadi kazkur prapuolus unsure.gif reiktu rezultatus stiklo apibendrint g.gif

perziurejau Miesto foto - ir sustojau... nes nzn kaip komentuot... nu labai ne mano sritis... g.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 gegužės 2009 - 09:00
_ms_ foto puse tik matau per tas SM reklamas doh.gif be man patinka tas tapybiskumas wub.gif
Atsakyti
Ir mane labai suzavejo _ms_ foto wub.gif Ypac 1 4u.gif irgi kabinciau biggrin.gif
c-girl nestukes nekomentuosiu, nes nemano skoniui nuogos nestukes, kokios jos grazios bebutu ax.gif Neislieka tos paslapties... O jei patraukti i sona emocijas, tie raizginiai visai netrugdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 10:36)
Ir mane labai suzavejo _ms_ foto  wub.gif Ypac 1  4u.gif irgi kabinciau  biggrin.gif
c-girl nestukes nekomentuosiu, nes nemano skoniui nuogos nestukes, kokios jos grazios bebutu  ax.gif Neislieka tos paslapties... O jei patraukti i sona emocijas, tie raizginiai visai netrugdo  thumbup.gif

nuogos? g.gif gal as ne ta foto maciau tada g.gif einu dar kart paziuret blush2.gif

niu rimtai apsinuoginusi truputi,kazkaip ne nepastebejau blush2.gif visai nekrenta i akis tas ax.gif labai viskas subtiliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 13 gegužės 2009 - 09:53
QUOTE(ediper @ 2009 05 13, 09:50)
nuogos?  g.gif gal as ne ta foto maciau tada g.gif  einu dar kart paziuret blush2.gif

blush2.gif na gal ne taip pasakiau doh.gif turejau omeny nuogi pilvukai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 08:53)

Sadi kazkur prapuolus  unsure.gif  reiktu rezultatus stiklo apibendrint  g.gif

galiu as mirksiukas.gif ale po vakar ciudu bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 09:03)
galiu as mirksiukas.gif  ale po vakar ciudu bijau lotuliukas.gif

o as galvojau susimaisiau, kad ne tu vakar skelbei blush2.gif
Ir as kelis balsus gavau (pirma karta) tai nekantrauju tongue.gif
Atsakyti
As jau skaiciuoju ax.gif
Atsakyti
Pradziamokslyje jau paskelbiau rezultatus ax.gif Ptikrinkite jei kas jau skaiciuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:08)
As jau skaiciuoju  ax.gif

as jau albuma sutvarkiau -tu rezultatus oficialiai paskelbt -abejose temose mirksiukas.gif taip prase mirksiukas.gif
Atsakyti