Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 22:36)
nu cia saules trys:

Sveiki visi
o man labiausiai patiko pirmoji , jin tokia skaidri, tikroviška, atrodo monitoriuje tos gėlės.
Atsakyti
aciu smile.gif
as tai turbut trecia kabinciau, jei isvis kabinciau.
c-girl - butent tokie paraitymai man tiko, nes jie senoviski, neikyrus ir puosiantys. O man siaip labai grazu senoviski rastai, "broshkes", ovalios nuotraukos, senoviniai kaspinai ir siaip kinematografiskos formos smile.gif

p.s. sekancioj potemej i sarasa irasykit Raige, silwio, andriushka. gal dar ka pamirsom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 13 gegužės 2009 - 07:55
_ms_, jo, andriuską ketinau jau šįkart įrašyt, ale kad jis čia nebesilanko, tai neberašiau. paklausiu, ar įrašyt jį ir sillwio. raigę tai pamiršau, sorry blush2.gif ką dar galėjau pamiršti? atsiliepkit.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 21:36)
nu cia saules trys:

o man tai nea ax.gif as tokia svarumos ir ryskumo fane vis dar blush2.gif ir... rapsai realiai yra tokios fantastiskos geltonos spalvos, kurios neverta pakeist ar isgaut ne tokia blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 07:13)

jeigu LEISIT man būti atvirai.. Jei neleidžiat, tai toliau neskaitykit, jei leidžiat - dėstau.
Čia buvo pavyzdys, kaip galima užsižaisti su fotošopu ir nepagalvoti, kaip toks vaizdas gali būti išgautas.

zinok, super suklydai lotuliukas.gif lotuliukas.gif rasyce is vis praktiskai su PS nedirbanti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lamella, patinka man tuneliai smile.gif
Vasaraite, antras variantas geresnis ir laukiam kelionės fotoreportažo mirksiukas.gif
Kaktuke, man atrodo spalovtas variantas būtų linksmas
C-girl, graži nėštukė
Pupeliuk , labai netgi gražus kadras
Bite, fantastika man primoji, atrodo kad tik tokia mūsų žemė ir yra; sveikinu su pirkiniu.
Nikkė , gražios, švelnios spalvos
Amise , patiko bernioko nuotaika, tik atrodo kad atsitrenks į vyro kojas dešinėj.

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 12, 20:33)

Šviesa tunelio gale

labai patinka tie simetriski sviesos atspindziai bigsmile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 12, 20:48)
aciu uz komentarus kriausei, spalvotos nerodysiu  ji taip buvo fotografuota ribota svies, del to visa tamsuma tekstura uzpilde. anyway, kartosiu 

butinai padirbek,nes ideja tikrai verta to mirksiukas.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 21:13)

O Epider kaip?

dar nzn ... reik su aukle pakalbet ax.gif
ten kt. savaite ane?

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 22:36)
nu cia saules trys:

man pirma ir antra patinka,trecia sakyciau-brokas biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 13, 02:38)
ir as noreciau veido daugiau, bet istorija tokia(kai kurios jau zinot), kad atejo nestuke pas mane ir pasake grieztai veido ne, tik pilvo "portretai" cool.gif Plaukai suristi i uodega ir beisbolo kepuryte ant galvos...dzinsai ir neaikios kilmes maikute  Tai isidrasinus veliau istraukiau uzuolaida ir paprasiau nusirengti, ir apsivyniotoi ta uzuolaida, nes ir rubai pas jau buvo kaip i parduotuve eit pieno nusipirkt doh.gif Idomiu zmoniu pasitaiko

nu nieko sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 09:59)
o man tai nea ax.gif as tokia svarumos ir ryskumo fane vis dar blush2.gif  ir... rapsai realiai yra tokios fantastiskos geltonos spalvos, kurios neverta pakeist ar isgaut ne tokia blush2.gif
zinok, super suklydai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rasyce is vis praktiskai su PS nedirbanti mirksiukas.gif

bonda, nesigedyk, kad tu svarumos ir ryskumo fane. Tai yra labai gerai. Paziurejau tavo darbelius. Isties svarus ir ryskus, taip ir laikykis wink.gif truputi veliau savokos "svaruma", "ryskumas", "spalva" igaus kiek kitokia reiksme. Na bet viskam reikia laiko.

O del PS.. tai kad "uzsizaisti" su juo, nebutina praktiskai su juo dirbti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 12, 20:33)
*Vasaraite, kai pataisiai žymiai geriau atrodo, bet kaži kodėl taip geltonai gavosi g.gif
**Šviesa tunelio gale biggrin.gif

*Vakar netekusi kantrybes internete Maltos naktiniu fotografiju pradejau ieskoti, ir zinot, VISOS JOS IR YRA GELTONOS unsure.gif , o vyrui parodziusi vakarykstes foto pasake, jog toks koks antras variantas ir buvo tikroveje, tai nusiraminau mirksiukas.gif
**man kazko toje foto truksta g.gif tikrai gali geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 05 12, 20:36)
Vasaraite, antrojoje tikrai geriau. tik nežinau ar gerai... nemoku aš tokių naktinių foto nei daryti, nei vertinti.

aciu, o mane veza naktines foto wub.gif

_ms_, o man labai antroji patiko wub.gif , pirma ir treca - ne schmoll.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 09:03)
Vasaraite, antras variantas geresnis ir laukiam kelionės fotoreportažo  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif laukit laukit lotuliukas.gif Jei atvirai, kompleksuoju siuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 13 gegužės 2009 - 08:19
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 07:59)
zinok, super suklydai  rasyce is vis praktiskai su PS nedirbanti

Žinok, nemanau, kad suklydau. ax.gif čia net ne tiek asmeniškai Rasytcei buvo taikyta, kiek klyksmas į kosmosą bigsmile.gif apibendrintas pasakymas, kad kartais per daug PS įsikišimo būna ir taikoma, ir "pamatoma". Bet šia tema, manau, vienos nuomonės nėra, nebus ir nereikia, nes kiekvienam savo. Pvz., Armanos mergina prie sienos. Sienos reikėjo, mano galva, stipresnės, charakteringesnės, bet Armana pasirinko tekstūros pagalba ją patobulint, o ne paieškot kitos sienos, kurios tobulint nereikėtų. Nesupyk, Armana, kad pateikiu Tave kaip pvz. doh.gif Tikrai draugiškai diskutuoju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 13, 09:18)
aciu 4u.gif  laukit laukit lotuliukas.gif Jei atvirai, kompleksuoju siuo klausimu blush2.gif

taigi laukiam(na bent jau aš) tiesiog fotoreportažo, o ne kiekvenos meniškos nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
Patiko _ms_ foto...visos trys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 13, 08:15)
bonda, nesigedyk, kad tu svarumos ir ryskumo fane. Tai yra labai gerai. Paziurejau tavo darbelius. Isties svarus ir ryskus, taip ir laikykis wink.gif truputi veliau savokos "svaruma", "ryskumas", "spalva" igaus kiek kitokia reiksme. Na bet viskam reikia laiko.

tai kad del to ryskumo baigiu uzsikopleksuot blush2.gif doh.gif nu,bet tikiu, kad kazkada ir as kazka izvelgsiu neryskiose foto blush2.gif biggrin.gif
man kudroj ta vv ar kaip ten -is Klaipedos- tai va mano favoriciu favorite wub.gif nes ten ir rysku, ir su mintim, ir aplamai man kol kas siuo metu super -siekemybe tongue.gif tiesiog mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 08:18)
Žinok, nemanau, kad suklydau.  ax.gif čia net ne tiek asmeniškai Rasytcei buvo taikyta, kiek klyksmas į kosmosą bigsmile.gif apibendrintas pasakymas, kad kartais per daug PS įsikišimo būna ir taikoma, ir "pamatoma". Bet šia tema, manau, vienos nuomonės nėra, nebus ir nereikia, nes kiekvienam savo. Pvz., Armanos mergina prie sienos. Sienos reikėjo, mano galva, stipresnės, charakteringesnės, bet Armana pasirinko tekstūros pagalba ją patobulint, o ne paieškot kitos sienos, kurios tobulint nereikėtų. Nesupyk, Armana, kad pateikiu Tave kaip pvz.  doh.gif Tikrai draugiškai diskutuoju smile.gif 4u.gif

tai turbut as suklydau suprasdama, ka norejai pasakyt blush2.gif dabar aiskiau thumbup.gif
as kai pati su texturom visai nezaidziu lotuliukas.gif
Atsakyti