Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu cia saules trys:

user posted image

user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 12, 21:33)
Šviesa tunelio gale biggrin.gif
Labai truksta siam kadrui didesnes riskumo zonos, va tada tai man jauciu patiktu smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 23:36)
nu cia saules trys:
Mm..grazu, labai, ypac paskutine smile.gif tapyba
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 12, 20:03)
galima, galima, akis bus kur padet lotuliukas.gif  blush2.gif

nu jau tik kad nenuziuretum cool.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 22:36)
nu cia saules trys:

hmmmmm laabai idomiai, nors ir nemegeja as tu visu fyntu , bet va paskutine tai labai uzkabino cool.gif jei nepaslaptis ka darei - filtras, tekstura ar kas naudota? jei nenusipezejau paklausdama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 23:56)
nu jau tik kad nenuziuretum  cool.gif
hmmmmm laabai idomiai, nors ir nemegeja as tu visu fyntu , bet va paskutine tai labai uzkabino  cool.gif jei nepaslaptis ka darei - filtras, tekstura ar kas naudota? jei nenusipezejau paklausdama?  blush2.gif

lotuliukas.gif
nusipezejai wink.gif
nepaslaptis, kas naudota - NIEKO
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 23:56)
hmmmmm laabai idomiai
Cia juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 12, 22:58)
lotuliukas.gif
nusipezejai wink.gif
nepaslaptis, kas naudota - NIEKO
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 12, 23:00)

Cia juosta smile.gif

isduuurei, ane? cool.gif

nors mintis tokia ir buvo pasakyt doh.gif , nes kiek mes su juosta pafotkinam, zinoma ne tokiu vaizdu kaip cia, bet vat toks efektas jauciasi. na kai dar vyras panores ispyskint eilini karta juosta, tai jau as paimsiu i rankas aparata. be abejo tokio rezultato neisgausiu, bet as pabandysiu cool.gif
Atsakyti
Ms, nu super... kazkaip labai miela akiai juostos faktura...
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 22:56)
hmmmmm laabai idomiai, nors ir nemegeja as tu visu fyntu , bet va paskutine tai labai uzkabino  cool.gif jei nepaslaptis ka darei - filtras, tekstura ar kas naudota? jei nenusipezejau paklausdama?  blush2.gif

Ouj matosi, kad nepažįsti _ms_ biggrin.gif

ms - man pirma labai tokia paprasta ir tiesmuka gan, labiausiai gal patinka antroji, trečioji irgi ok, bet visgi man ten šiukšlių ir purvo jau per daug tongue.gif Aš kokia tai estetė musiet būsiu cool.gif
Atsakyti
ms -man visi trys patiko,patinka man juosta smile.gif
Atsakyti
Aciu labai visiems uz nuomones mano nestukes nuotraukai. Man irgi be tu geliu but geriau, bet va jauciu kad tai mamytei labai patiks. Tikrai galvojau, kad "nusvilpsit" biggrin.gif o pasirodo, kad net _ms_ui tie paraitymai praejo...vos nenugriuvau biggrin.gif , tikai galvojau kad tu kai drebsi ka nors lotuliukas.gif
Sayonara, ir as noreciau veido daugiau, bet istorija tokia(kai kurios jau zinot), kad atejo nestuke pas mane ir pasake grieztai veido ne, tik pilvo "portretai" cool.gif Plaukai suristi i uodega ir beisbolo kepuryte ant galvos...dzinsai ir neaikios kilmes maikute cool.gif Tai isidrasinus veliau istraukiau uzuolaida ir paprasiau nusirengti, ir apsivyniotoi ta uzuolaida, nes ir rubai pas jau buvo kaip i parduotuve eit pieno nusipirkt doh.gif Idomiu zmoniu pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 12, 17:14)
sayonara - apx100 yra, kitu laukiam deliverio. tikiuosi iki pirmadienio sulaukt cool.gif

Tu - lobis. Stengsimės nepakasti.. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 21:56)
hmmmmm laabai idomiai, nors ir nemegeja as tu visu fyntu , bet va paskutine tai labai uzkabino  cool.gif jei ne paslaptis ka darei - filtras, tekstura ar kas naudota? jei nenusipezejau paklausdama?

nesupyk, bet skaitydama balsu užsižvengiau lotuliukas.gif

jeigu LEISIT man būti atvirai.. Jei neleidžiat, tai toliau neskaitykit, jei leidžiat - dėstau.
Čia buvo pavyzdys, kaip galima užsižaisti su fotošopu ir nepagalvoti, kaip toks vaizdas gali būti išgautas.

_ms_, man antra ir trečia patenka į kategoriją "kabyčiaus ant sienos" biggrin.gif antrojoje net šiukšlytės tobulos.
Atsakyti
As is _ms_ nuotrauku antra ant sienos kabinciau ax.gif
Atsakyti