Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(A.M @ 2009 05 12, 14:34)
vasaraite -antras variantas geriau,pabandyk j/b gal geriau ziuresis

Bandziau verst ir i J/B, bet nebelieka tos naktines dvasios biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 12, 16:45)
zymiai geriau smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 12, 17:44)
Vasaraites pataisytoje nuotraukoje spalvos man labai patinka.  drinks_cheers.gif
Gal fotoreportaza apie kelione paruosi?  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif Del reportazo pagalvosiu biggrin.gif tik kad butu ka rodyt blush2.gif

Kaktuke, man smalsu spalvota butu pamatyti mirksiukas.gif nes nelabai man j/b cia kas matosi blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 18:31)
dabar zymiai geriau smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mytas Vilniuj Zuvialios atvykimo proga!
Taigi susimatome si sestadieni, geguzes 16d. 15:00 Pizza Jazz Gedimino prospekte.
Rezervuosiu staliuka. Laukiam visu norinciu ir galinciu!

Mytas Vilniuj Wyshnios atvykimo proga vis dar geguzes 21d., detales tikslinamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 12 gegužės 2009 - 18:57
kaktuke -man per pilka ir viska gadina tie remai,remeliai
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 13:16)
Ei, nu merginos - tai kur ir kada ??????

Jeigu susitarsit, parasyk plz man i az rolleyes.gif lb noreciau prisijungt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 17:31)
as kai su auto ir vaika jau kaip nors paliksiu tetukui hihihi.gif ibruksiu naxalishkai, nors ir jis mielai turbut sudalyvautu tokiam sauniam pazengusiuju fotografiu buryje, o gal vistik galima ir jam  ax.gif  unsure.gif

galima, galima, akis bus kur padet lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 12, 18:48)
Pear-shaped
Na gerai pasake, per tekstura nieko nesimato!
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Bite Maja, sveikinu su pirkiniu, antra nuotrauka labai patiko, berniukas gerai atsisukęs žiūri, o tėvelis į viršų thumbup.gif
c-girl, nieštukės nuotra patinka, bet tos tekstūros gėlytės tai nelabai ax.gif
Vasaraite, kai pataisiai žymiai geriau atrodo, bet kaži kodėl taip geltonai gavosi g.gif
Pupeliukas, labai gražios spalvos, ratuotas gėlininkas wub.gif

Šviesa tunelio gale biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 12 gegužės 2009 - 19:39
Bite maja, sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif labai patiko su juo darytos nuotraukos, tokios nuotaikos priduoda. moki tu jį pritaikyti thumbup.gif

c-girl, man patiktų nėštukė su tekstūra, jei tų gėlėtų paraitymų nebūtų ax.gif

Pupeliuko važiuojantis berniukas wub.gif iš didelio pavydo ten tie kriminalai prasideda.

Vasaraite, antrojoje tikrai geriau. tik nežinau ar gerai... nemoku aš tokių naktinių foto nei daryti, nei vertinti.

Kaktuke, šitą tavo kriaušę norisi į vaisių seriją ir virtuvėj ant sienos bigsmile.gif tik gal tekstūros ne tokios ryškios norėtųsi, kad labiau vaisiai išryškėtų.

-----------------
norėčiau ir aš prie kauniečių meet'o jungtis, jei pavyks. tik tas mažai tikėtina, nes 3dienį ir 4dienį po darbo negaliu tikrai. lieka tik 5dienis ax.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus kriausei, spalvotos nerodysiu smile.gif ji taip buvo fotografuota ribota svies, del to visa tamsuma tekstura uzpilde. anyway, kartosiu biggrin.gif

Atsakyti
Nieko nesuprantu... man, kaip antiphotoshopiniam filtrinimui, beveik vienam patiko c-girl geles krastuose!??? Mdaaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 12, 16:14)
Kita savaite jau Lt busiu smile.gif

dar si lieka tongue.gif oras nekoks, bet viduj nieko ax.gif
O Epider kaip?
Atsakyti
Ms, man irgi patiko rolleyes.gif
Atsakyti