Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 13:56)
Ir sia pabandziau patvarkyti, ar geriau cool.gif
100ta kart geriau. bet vis tiek man per geltona, noretus saskambio, sienu atspalvio ir gelsvos sviesu spalvos. o cia toks originalas? lempos taip stipriai pakeite spalvas ar gelsvas filtras detaS?

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 12, 13:28)
100ta kart geriau. bet vis tiek man per geltona, noretus saskambio, sienu atspalvio ir gelsvos sviesu spalvos. o cia toks originalas? lempos taip stipriai pakeite spalvas ar gelsvas filtras detaS?

Originalas tai is vis geltonas g.gif , fotografavau Raw formatu, tai visiskai neko nebesuprantu, tik pakeitus WB i Auto tokios naturalesnes spalvos gaunasi, o custom ar as shot - tai geltonos baisiai doh.gif filtra naudoju tik poli-circular.
Atsakyti
c-girl - pats kadras man patiko,bet tos gelytes kampuose man nesiziuri

pupeliukas - thumbup.gif

vasaraite -antras variantas geriau,pabandyk j/b gal geriau ziuresis
Atsakyti
jetus nunesiau juosta ryskint,tai nzn... bankrotas garantuotas su jom doh.gif vieni sugebejo uzsiprasyti £12 ,tai pridaviau i toki Boots uz £5.49 (ir bus tik po 3d. verysad.gif ) sorry uz off topicus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 12 gegužės 2009 - 14:27
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 11:56)
user posted image

zymiai geriau smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 05 12, 12:04)
O del Kauno.Tai visos jauciu ziurim pagal savo gyvenamaja vieta biggrin.gif.Prie pilies butu kur masina pastatyt?o Azuolyne?

man irgi gerai visur ir visada, prisiderinsiu kaip nors biggrin.gif nors sai sav. su abiem mergom namie sedziu doh.gif gal azuolyne geriausia butu, jei darbo dienom dienos metu smile.gif jei vakare ir savatgaliais, tai galiu visur ir beveik visada lotuliukas.gif va cool.gif
Atsakyti
Pupeliuk, labai grazi foto. wub.gif
Na, ir problemos - dar net apkaltintos vagystemis bunate. doh.gif Kai nedalyvauju konkursuose, net neisivaizduoju, kad tokie dalykai ten vyksta. blush2.gif

Bite, labai patiko bandymai su zuviakiu. Is pirmo zvilgsnio miestas pakerejo: tos formos, linkiai. Bet kai isiziurejau, labai smagi, nuotaikinga ir pirmoji. 4u.gif

Vasaraites pataisytoje nuotraukoje spalvos man labai patinka. drinks_cheers.gif
Gal fotoreportaza apie kelione paruosi? mirksiukas.gif

Bonda, del balsavimo stikle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man ir panasi situacija buvo. Turbut po konkurso pasiteisinsiu... blush2.gif

Aciu visoms uz nuomones, pastabas, patarimus mano nuotraukoms. 4u.gif

Atsakyti
sveiki,

rodau savo senesni eksperimenta, galite kritikuoti drasiai - nesupyksiu biggrin.gif tik is kart noriu pateisinti remelius smile.gif man jie patinka biggrin.gif

Pear-shaped
user posted image

ir dar norejau pasitikslinti del organizuojamo meeto Vilniuje, ar jis tik seniokams ar naujokams taip pat galima bus dalyvauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 12, 17:48)
ir dar norejau pasitikslinti del organizuojamo meeto Vilniuje, ar jis tik seniokams ar naujokams taip pat galima bus dalyvauti?  ax.gif

Mytas Vilniuj - privalomas visiems norintiems ir galintiems 4u.gif
Orientacinis laikas - sestadienis apie 15:00, siandien veliau tikiuos tureti tikslia info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 12 gegužės 2009 - 16:56
QUOTE(BN @ 2009 05 12, 17:55)
Mytas Vilniuj - privalomas visiems norintiems ir galintiems  4u.gif
Orientacinis laikas - sestadienis apie 15:00, siandien veliau tikiuos tureti tikslia info.

Tai čia ir šeštadienį ir ketvirtadienį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 11, 21:11)
Aciu uz info  4u.gif labai noreciau sudalyvauti,bet gaila,kad ne savaitg. neturiu su kuo palieka savo pupytes  doh.gif

biggrin.gif As tai saviski visur su savim tampausi biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 11, 23:24)
Aciu visoms uz komentarus mano buitiakams 4u.gif  Zinojau, kad jums ta pedute uzklius...kazkaip nesuziurejau, skubejau biggrin.gif  Pries koki pusmeti man ta nukirsta peda butu labai kliuvus, gal net nuotrauka buciau istrynus, bet dabar atsipalaidavus esu del tokiu dalyku...nuotaika ne pedoj cia biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Del nestukes nzn... Man labiau ne, nei taip - bet pati nuotrauka tai labai labai thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 08:03)
As kaip tik galvojau patersti, bet aplenkei tongue.gif
as galvojau i paroda V&A muziejuj sia ar kita sav nueiti, turetu vykti  g.gif kas jungias?  ax.gif

Kita savaite jau Lt busiu smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 12, 13:24)
jetus nunesiau juosta ryskint,tai nzn... bankrotas garantuotas su jom  doh.gif vieni sugebejo uzsiprasyti £12 ,tai pridaviau i toki Boots uz £5.49 (ir bus tik po 3d. verysad.gif )  sorry uz off topicus  blush2.gif

Reiks pradet patiems ryskint ir skaneri pirkt biggrin.gif

Nepykit, kad visu kitu nuotrauku nekomentuoju - bandysiu vakare siandien. Tik tiesa dar, pupeliuk - wub.gif

sayonara - apx100 yra, kitu laukiam deliverio. tikiuosi iki pirmadienio sulaukt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą  bigsmile.gif

sveikinimai smile.gif tik as dar nepribrendus prie fish`o - ko tais dar mano akys nepriima tokio tipo foto - kol kas nepatinka, nors Tavo daryta antroji tai tikrai stulbinama - va ka reiskia, ka matai, kada vaizdas bus pritrenkiantis thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 01:24)
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai...

nors as ir neilvaldzius PS ir vis dar nenaudoju jokiu teksturu, automatiskai as pries visokius priedus fotkes, as uz kuo naturaluma, bet siuo atveju tai man labai labai wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia

stai kodel as ir niekad turbut nedalyvausiu konkursuose cia SM doh.gif , nes tiek nesmoningu isvedziojimu buna, kad lengviau butu irodyt, kad as ufonaute, nei kad atvirksciai cool.gif

Si foto - nereali wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 12:56)

dabar zymiai geriau smile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 05 12, 13:04)
O del Kauno.Tai visos jauciu ziurim pagal savo gyvenamaja vieta

as kai su auto ir vaika jau kaip nors paliksiu tetukui hihihi.gif ibruksiu naxalishkai, nors ir jis mielai turbut sudalyvautu tokiam sauniam pazengusiuju fotografiu buryje, o gal vistik galima ir jam ax.gif unsure.gif

rodau savo senesni eksperimenta,

kol kas tai as tik bandau suvokt tokius darbus - tikrai net nezinau ar cia puiku, nepakartojama, o jei kas negerai, kas negerai unsure.gif bet labai gerbiu, kas daro tokio tipo fotografijas ir jas supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 12, 18:14)
biggrin.gif As tai saviski visur su savim tampausi biggrin.gif

Reiks pradet patiems ryskint ir skaneri pirkt biggrin.gif

matai taviskis didesnis bigsmile.gif

panasu,kad teks,nes su tokiom kainom nieko kito nelieka unsure.gif

Papildyta:
sveiki,

rodau savo senesni eksperimenta, galite kritikuoti drasiai - nesupyksiu  biggrin.gif tik is kart noriu pateisinti remelius  smile.gif  man jie patinka  biggrin.gif

man noretusi svelnesnes/skaidresnes fakturos,per esama nlb ka ir imatau blush2.gif
apie remus nieko nesakysiu biggrin.gif
pati kriauses ideja labai liuks!!!:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 12 gegužės 2009 - 18:09