Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 18:25)
O , jei tai būtų buvusi nei rinkutė , nei akutė , o toks auskaras , kuris ausies spenelyje formuoja tokią didelę skylę ?

Mhm... pavyzdžiui ši nuotrauka būtų kaip etalonas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 19:23)
Ar jūs išeitumėte pasivaikščioti po miestą vien tik su stringais - karštą vasaros dieną...?

Medini, kodėl jūs taip linkęs į kraštutinumus?
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 19:25)
O , jei tai būtų buvusi nei rinkutė , nei akutė , o toks auskaras , kuris ausies spenelyje formuoja tokią didelę skylę ?

Oj, tokius auskarus nešioja keli pažįstami. Aišku, skylutės ne tokios didelės, kaip toje nuotraukoje(vėl kraštutinumas, nebūtų Medinis) ir man, oj, kaip gražu, jei prie stiliaus dera. Tuneliu tai vadina, jei ką.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 18:28)

user posted image
Pabandžiau įsivaizduoti : sėdime su vyru svetainėje , žiūrime Panoramą , grįžta dukrytė ir atsiveda tokį "žentą" ... Tyla gera byla...
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 18:33)

Todėl, kad aš noriu sužinoti ar žmogus iš ties yra atviras, ar vis dėlto jis turi ribas.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 18:33)
Papildyta:

Oj, tokius auskarus nešioja keli pažįstami. Aišku, skylutės ne tokios didelės, kaip toje nuotraukoje(vėl  kraštutinumas, nebūtų Medinis) ir man, oj, kaip gražu, jei prie stiliaus dera. Tuneliu tai vadina, jei ką.
Aš nei smerkiu , nei teisiu ...Tiesiog klausiu , kaip sureaguotų , jei tokį "tunelį" prie stiliaus prisiderintų nepilnametis ( o , gal jau ir pilnametis ...?) sūnus ...
Atsakyti

Pabandžiau įsivaizduoti : sėdime su vyru svetainėje , žiūrime Panoramą , grįžta dukrytė ir atsiveda tokį "žentą" ... Tyla gera byla...
[/quote]Netekciau amo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 18:34)
Todėl, kad aš noriu sužinoti ar žmogus iš ties yra atviras, ar vis dėlto jis turi ribas.
Nors ir ne manęs klausiate...Aš manau , kad dažnai žmonės ribas praplečia svetimiems . Kai maištas , saviraiška , savęs paieškos pradeda ryškėti savoje aplinkoje , ribos ima siaurėti . Kai mano klasiokės mama pasiguodė mano mamai dėl dukters ( jai tik šokiai ir berniukai rūpi ) , tai mano mama tą mergaitę užtarė ( paauglystė , hormonai ir pan. ) . Jei aš susivėlindavau grįžti , tai pasakodavo istorijas , kaip būna , kai nepilnametės pastoja ...Nors man tuo metu net minties nebuvo su kuo nors sanguliauti ...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 17:28)

user posted image

O kas būtų, jei vieną dieną vaikas tokiu taptu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 13, 19:28)
O kas būtų, jei vieną dieną vaikas tokiu taptu? g.gif

Klausimas man? Aš nepritasiu tokiam pasirinkimui kiek galėsiu. Nefinansuosiu. Kol galėsiu - bausiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 18:29)
Klausimas man? Aš nepritasiu tokiam pasirinkimui kiek galėsiu. Nefinansuosiu. Kol galėsiu - bausiu.

Bet neatmetate tokio varianto, kad vieną dieną tektų su tuo susitaikyti?
Iš asmeninio gyvenimo: kai atsivežiau būsimą vyrą pirmą kartą supažindinimui su tėvukais, mama nusitempė į virtuvę ir paklausė - "iš kur tu tą narkomaną ištraukei?" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 13, 19:37)
Bet neatmetate tokio varianto, kad vieną dieną tektų su tuo susitaikyti?

Jokiu būdu. Žmogus pats renkasi kokiu jam būti. Kai jis tampa žmogumi, tuomet gali rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 17:28)

user posted image

įdomu, kaip toks pergyvena slogą g.gif
Atsakyti