Mano buvusi kolega(pseudo fyfa, šiaip tai greičiau turginė, bet čia ne išankstinė nuostata, atrodo tai ji normali, kol artimiau nepabendrauji) sužinojo su kuo aš bendrauju, tai pasakė, kad jei būtų iš anksto žinojus, kokia mano kompanija, nebūtų taip mielai su manim bendravusi. Anot jos, visi menininkai yra alkoGolikai, narkomanai ir gerokai trenkti(čia dalis tiesos yra, bet mane tas ir veža, tas spontaniškumas ir laisvas, stereotipų nesuvaržytas mąstymas), na, o pati po to prisipažino, kad niekada su tokiais nėra bendravusi, bet jai jei keistai atrodo(juk visada mes bijome to, ko nesuprantame). Vat, kaip galėjo santykiai pasikeisti dėl išankstinių nuostatų.
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 14:48)
Einate pro daugiabutį , kuriame Jūsų giminaičiai gyvena . Žmogus po konteinerį knisasi . Bomžas ... Pakelia galvą - dėdė ...Jūs jam :"Šiukšles mesdamas automobilio raktelius išmetėte ?" . O jis : "Ne . Žmona iš namų prieš dvi savaites išmetė . Neturiu kur prisiglausti . Miegu laiptinėje . Darbo šiuo metu neturiu . Valgau , ką randu ..."