Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 13:21)
Koks prieštaravimas sau.

Kur matote prieštaravimą?
Atsakyti
Dzin, kad gal jis ten kilogramo aukso, per klaidą išmesto, ieško...
Tuom juk norėjote pasakyti, kad, visgi, viskas nėra taip, kaip atrodo, ar aš teisi?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 13:31)
Kur matote prieštaravimą?
Aš ne apie prieštaravimus ...Gal galite Jūs atsakyti , su kuo Jums asocijuojasi vyras , rūkantis plonas cigaretes ?
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 13:34)
Dzin, kad gal jis ten kilogramo aukso, per klaidą išmesto, ieško...
Tuom juk norėjote pasakyti, kad, visgi, viskas nėra taip, kaip atrodo, ar aš teisi?

Ne, neteisi. Matydamas besiknisantį konteineryje žmogų aš jį tikrai priskirsiu prie bomž'ų. Ir kai sakau, kad "dzin", reiškia tikrai dzin. Man nesvarbu ką jis ten iš tiesų veikia. Knisasi tarp šiukšlių - bomž'as.

Prieš savaitę buvau nustebintas. Žiūriu bomž'as konteineryje knisasi (išėjau į balkoną parūkyti). Pasikniso, pasikniso, sėdo į šalia stovinčią Audi80 ir nuvažiavo. Va taip va...
Atsakyti
Aš suprantu, kad priskirsite. Jūs ir rūkančius plonas cigarees piderastais laikote. Kažkaip iš Jūsų prieš tai buvusio posto supratau, kad, visgi, galvojate, kad negalima taip paprastai skirstyti žmonių.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 13:43)
Aš suprantu, kad priskirsite. Jūs ir rūkančius plonas cigarees piderastais laikote. Kažkaip iš Jūsų prieš tai buvusio posto supratau, kad, visgi, galvojate, kad negalima taip paprastai skirstyti žmonių.

Galima, galima... Kap sako patarlė - "mus sutinka pagal išvaizda. Išlydi irgi blogai".
Atsakyti
Nereikia tik pulti į kraštutinumus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 13 gegužės 2009 - 12:48
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 13:39)
Ne, neteisi. Matydamas besiknisantį konteineryje žmogų aš jį tikrai priskirsiu prie bomž'ų. Ir kai sakau, kad "dzin", reiškia tikrai dzin. Man nesvarbu ką jis ten iš tiesų veikia. Knisasi tarp šiukšlių - bomž'as.

Prieš savaitę buvau nustebintas. Žiūriu bomž'as konteineryje knisasi (išėjau į balkoną parūkyti). Pasikniso, pasikniso, sėdo į šalia stovinčią Audi80 ir nuvažiavo. Va taip va...
Einate pro daugiabutį , kuriame Jūsų giminaičiai gyvena . Žmogus po konteinerį knisasi . Bomžas ... Pakelia galvą - dėdė ...Jūs jam :"Šiukšles mesdamas automobilio raktelius išmetėte ?" . O jis : "Ne . Žmona iš namų prieš dvi savaites išmetė . Neturiu kur prisiglausti . Miegu laiptinėje . Darbo šiuo metu neturiu . Valgau , ką randu ..."
Atsakyti
Mano buvusi kolega(pseudo fyfa, šiaip tai greičiau turginė, bet čia ne išankstinė nuostata, atrodo tai ji normali, kol artimiau nepabendrauji) sužinojo su kuo aš bendrauju, tai pasakė, kad jei būtų iš anksto žinojus, kokia mano kompanija, nebūtų taip mielai su manim bendravusi. Anot jos, visi menininkai yra alkoGolikai, narkomanai ir gerokai trenkti(čia dalis tiesos yra, bet mane tas ir veža, tas spontaniškumas ir laisvas, stereotipų nesuvaržytas mąstymas), na, o pati po to prisipažino, kad niekada su tokiais nėra bendravusi, bet jai jei keistai atrodo(juk visada mes bijome to, ko nesuprantame). Vat, kaip galėjo santykiai pasikeisti dėl išankstinių nuostatų.
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 14:48)
Einate pro daugiabutį , kuriame Jūsų giminaičiai gyvena . Žmogus po konteinerį knisasi . Bomžas ... Pakelia galvą - dėdė ...Jūs jam :"Šiukšles mesdamas automobilio raktelius išmetėte ?" . O jis : "Ne . Žmona iš namų prieš dvi savaites išmetė . Neturiu kur prisiglausti . Miegu laiptinėje . Darbo šiuo metu neturiu . Valgau , ką randu ..."

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 05 13, 13:56)
Vat, kaip galėjo santykiai pasikeisti dėl išankstinių nuostatų.

Ar esate bendravusi su prievartautojais? Arba pedofilais? Gal užtektų juos pažinti ir jie taptų mieli ir pūkuoti?
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 13:48)

Na taip. Juk tai ir parašiau - knisasi po konteinerį - bomž'as.
Atsakyti
Atsiprašau, neįsižeiskite, bet jūs ŽIAURIAI nusišnekėjote. Ar pats supratote, kam prigretinote mano minėtuosius žmones?
Papildyta:
Išvis, užkniso. Patarkit, kaip atsistoti? Jau visą rytą prie kompo sėdžiu. Reikia su vaiku į lauką išeiti, žaidžia dabar viena. Supermama - blogis. Arba man gydytis nuo priklausomybės reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 13 gegužės 2009 - 13:00
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 13:58)
Ar esate bendravusi su prievartautojais? Arba pedofilais? Gal užtektų juos pažinti ir jie taptų mieli ir pūkuoti?
Papildyta:

Na taip. Juk tai ir parašiau - knisasi po konteinerį - bomž'as.
Taip , teisingai , asociacija tokia ... Bet kai pamatote sau artimą žmogų , asociacija dingsta . Ieškote paprasto paaiškinimo . Ir tik iš to žmogaus galite tiksliai sužinoti , kokia yra tiesa . Taip ir su auskarais , plonomis cigaretėmis ...
Atsakyti