Ok. Kaip visada. Parasyk, ka reikes.. karoliu,siulu..?
Ar kepsime pyraga?
Ingrida, sveika sugrizusi
Prajuokinot čia su tais raiščiais........ Riesines
Katerina su Ligita ateis. Ko atsinesti?
Prajuokinot čia su tais raiščiais........ Riesines
Katerina su Ligita ateis. Ko atsinesti?
Trumpai: siūliukai, karoliukai, plonyčiai virbalai- turėkit asmeniškai.
Klijų ir plonų adatų karoliukų vėrimui atsinešiu. Pabandysim.
Detalesnę info išsiunčiau e-mailu, tikriausiai jau radot
Pyrago norisi, Marina.
Kepam!
Klijų ir plonų adatų karoliukų vėrimui atsinešiu. Pabandysim.
Detalesnę info išsiunčiau e-mailu, tikriausiai jau radot
Pyrago norisi, Marina.
Kepam!
Ingrida, labai aciu uz pamoka. Procesas man labai patiko, bet ne labai pavyko ;(
Prasoviau su siulais, nusipirkau per plonus ir per laisvai mezgiau. paskui pasitaisiau, bet reiketu dar keleta nusimegzti kad gautusi gerai.
Beje, galerijoje Ameli, maciau riesines - 125 litai.
P.S. kaip as laukiu nuotrauku....
Prasoviau su siulais, nusipirkau per plonus ir per laisvai mezgiau. paskui pasitaisiau, bet reiketu dar keleta nusimegzti kad gautusi gerai.
Beje, galerijoje Ameli, maciau riesines - 125 litai.
P.S. kaip as laukiu nuotrauku....
Kaip gera matyti ...
Šaunu, kad pabandei.Žinai, kad tai padaromas darbas. Ir labai mielus daikčiukus gali pati pasidaryti...Prisitaikyti spalvas, pasirinkti raštą tokį, kokio norisi. Antra bus geresnė, pamatysi.
Apie foto, tai techninis klausimas dėl patalpinimo čia, SM ...
Atsiųsiu tau, gerai ?
Buvau sutikusi Eleną - sakė dairosi tinkamų siūlų, būtinai darys namų darbus .
O prabangųjį varškės pyragą kepiau ir namie, taip gražiai nesigavo, bet skonis buvo toks pat ...Dukra kepė pas močiutę, tai ką, galiu tik konstatuoti faktą: receptas keliauja toliau- GARDU.
Šaunu, kad pabandei.Žinai, kad tai padaromas darbas. Ir labai mielus daikčiukus gali pati pasidaryti...Prisitaikyti spalvas, pasirinkti raštą tokį, kokio norisi. Antra bus geresnė, pamatysi.
Apie foto, tai techninis klausimas dėl patalpinimo čia, SM ...
Atsiųsiu tau, gerai ?
Buvau sutikusi Eleną - sakė dairosi tinkamų siūlų, būtinai darys namų darbus .
O prabangųjį varškės pyragą kepiau ir namie, taip gražiai nesigavo, bet skonis buvo toks pat ...Dukra kepė pas močiutę, tai ką, galiu tik konstatuoti faktą: receptas keliauja toliau- GARDU.
O as vakar sutikau Katerina. kai suzinojo kad as nusimezgiau riesine - susigedo ir nuskubejo namo megzti Pyrago dar nekepiau, nes.... mezgiau gi
Beje, centrineje bibliotekoje, Respublikos gatveje antrame aukste nuostabi paroda Vitalio Cepkausko paveikslu serija ERDVES. Labai, labai!!!!!!
Cia is senesniu darbu
Beje, centrineje bibliotekoje, Respublikos gatveje antrame aukste nuostabi paroda Vitalio Cepkausko paveikslu serija ERDVES. Labai, labai!!!!!!
Cia is senesniu darbu
Labiausiai iš tavo žinutės patiko : " pyrago dar nekepiau, nes ...mezgiau gi..."
Suprantu, labai suprantu
Nuotraukas nusiunčiau, jau gal ir gavai
Į parodą , matyt, vertėtų užsukt.Sudomino.
P.S. O tai filmą "Avataras" pamatei?
Suprantu, labai suprantu
Nuotraukas nusiunčiau, jau gal ir gavai
Į parodą , matyt, vertėtų užsukt.Sudomino.
P.S. O tai filmą "Avataras" pamatei?
As vis Avataras, Avataras... paziurejau, o pas mus sis filmas vadinasi Isikunijimas. (Be reikalo taip pervadino, ne is karto susigaudai kad tai butent tas pats kinas)
tradiciskai suklijavau koliaza
Papildyta:
Ingrida, sveika As tave matau
tradiciskai suklijavau koliaza
Papildyta:
Ingrida, sveika As tave matau
Ziurejau Isikunijima....
Antra karta neeiciau, vaidai grazus (nors Pnvz. ne 3D, o paprastas formatas) bet turinys..... per daug paprastas: blogi vyrukai- geri vyrukai.
Antra karta neeiciau, vaidai grazus (nors Pnvz. ne 3D, o paprastas formatas) bet turinys..... per daug paprastas: blogi vyrukai- geri vyrukai.
Masiana, kur tu mane matai???Čia reikia suprasti, tikriausiai,kad buvome prisijungusios vienu metu?
Koliažas OK, šaunuolė.
Mes vakar vėl kepėm skanųjį pyragą ir vėl kažkas buvo ne taip- neišsikėlė normaliai.Bet skanumas nuo to nenukentėjo Mat, aš namie kaip Marina mums: "va receptas, kepkite patys". Tai vaikai iniciatyvą rodo, gal ko nors per mažai ar per daug įdėjo
Riešines dukrai ir aš jau visai baigiu numegzt - šiek tiek patrukdė Europos dailiojo čiuožimo čempionatas- negalėjau atitraukt akių kaip gražu...
Koliažas OK, šaunuolė.
Mes vakar vėl kepėm skanųjį pyragą ir vėl kažkas buvo ne taip- neišsikėlė normaliai.Bet skanumas nuo to nenukentėjo Mat, aš namie kaip Marina mums: "va receptas, kepkite patys". Tai vaikai iniciatyvą rodo, gal ko nors per mažai ar per daug įdėjo
Riešines dukrai ir aš jau visai baigiu numegzt - šiek tiek patrukdė Europos dailiojo čiuožimo čempionatas- negalėjau atitraukt akių kaip gražu...
Vėl aš.........
Ar dar gyvos?
"Žaliojoje zonoje" mačiau beprotiško grožio širdingus žmogiukus- angeliukus ....
Masiana, fantastiniai!
Žaviuosi tavo kūrybiškumu.
Juk žinau, kad kiekvienas darytas ant to paties "kurpaliaus", bet tokie skirtingi, tokie originalūs, tokie saviti...
Valentino dienai ir ne tik...
Dabar žinau, kad Velykų proga ten tikriausiai surasiu keistų mielų žmogeliukų su velykaičiais...
Tęsk. Tau puikiai išeina.
P.S. O aš tik į naujas riešines "įlindusi" ...
Ar dar gyvos?
"Žaliojoje zonoje" mačiau beprotiško grožio širdingus žmogiukus- angeliukus ....
Masiana, fantastiniai!
Žaviuosi tavo kūrybiškumu.
Juk žinau, kad kiekvienas darytas ant to paties "kurpaliaus", bet tokie skirtingi, tokie originalūs, tokie saviti...
Valentino dienai ir ne tik...
Dabar žinau, kad Velykų proga ten tikriausiai surasiu keistų mielų žmogeliukų su velykaičiais...
Tęsk. Tau puikiai išeina.
P.S. O aš tik į naujas riešines "įlindusi" ...