Aš dėl metrikos galiu tik tiek pridurti, siuvinėju ant 14 Aidos, medžiagytę visad kerpu 35*40cm.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 12, 08:22)
kokiu groziu cia uzrodei bet kaip suprantu, cia tik darbu albumai?
labai mieli patys svetaines piesinukai, kurie karts nuo karto keiciasi (tvora, saulegrazos, inkilelis ir katinelis su bitutem). idomu, gal ir ju schemos yra
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 12, 13:24)
kokiu groziu cia uzrodei bet kaip suprantu, cia tik darbu albumai?
labai mieli patys svetaines piesinukai, kurie karts nuo karto keiciasi (tvora, saulegrazos, inkilelis ir katinelis su bitutem). idomu, gal ir ju schemos yra
ant tu piesinuku paspaudus turetu schemas ismest
kairej pusej ten kur GRILLES GRATUITES (apacioj daugiau) yra paveiksleliu, ant ju paspaudus ten kazkoks aprasymas, dar ten pabistrinus ir schemu duoda
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 12, 13:32)
ant tu piesinuku paspaudus turetu schemas ismest
kairej pusej ten kur GRILLES GRATUITES (apacioj daugiau) yra paveiksleliu, ant ju paspaudus ten kazkoks aprasymas, dar ten pabistrinus ir schemu duoda
apie siuos paveiksliukus kalbu. tik uz kokybe atsiprasau, bet aiskiau bus ko as cia taip ieskau
Gražūs darbeliai.
Aš pasirodau savo eigą:
Aš pasirodau savo eigą:
Jonavoj Aida 14 DMC kainuoja 45 lt/m, yra balta, gelsva ir kreminė lygtai plotis 110 cm
QUOTE(Florestina @ 2009 05 12, 14:03)
šaunuolė, Florestina, jau tiek pasistūmėjai su tuo užsakymu (jei neklystu, čia lyg princesė ant balto žirgo ar kažkas panašiai?)
QUOTE(Florestina @ 2009 05 12, 14:03)
Aš pasirodau savo eigą:
Florestina, tai katę tarp aguonų į šoną padėjai ar gal jau baigei?
Tik ieseik i mokyka ir gryzus pazek forume Prirasyta po 3 puslapius ir prideta grozybiu visoms po balioneli
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 05 12, 15:10)
Florestina, tai katę tarp aguonų į šoną padėjai ar gal jau baigei?
Jau seniai baigiau ir padovanojau.
Parodau dar kartą:
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2009 05 12, 14:19)
šaunuolė, Florestina, jau tiek pasistūmėjai su tuo užsakymu (jei neklystu, čia lyg princesė ant balto žirgo ar kažkas panašiai?)
Aha, tas pats. Darau po truputį, nes ruošiuosi dantų implantacijai- tai tris paras nieko daryti pasilenkus nebus galima. Kaip išgyvensiu- nežinau, o greičiausiai, kaip visada nepaisysiu to.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 12, 16:38)
Aha, tas pats. Darau po truputį, nes ruošiuosi dantų implantacijai- tai tris paras nieko daryti pasilenkus nebus galima. Kaip išgyvensiu- nežinau, o greičiausiai, kaip visada nepaisysiu to.
Sorry, kad ne į temą. Su dantų implantacija nesiūlau juokauti ir nepaisyti nurodymų! Nenumirsi tris paras... geriau jau pasisaugoti komplikacijų...
QUOTE(Metija @ 2009 05 12, 15:57)
Sorry, kad ne į temą. Su dantų implantacija nesiūlau juokauti ir nepaisyti nurodymų! Nenumirsi tris paras... geriau jau pasisaugoti komplikacijų...
Nu taip, baigti iki liepos vidurio turiu, o paveikslėlis nėra sudėtingas. Tik su metaliku daugiau vargo.