QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 12, 08:59)
Metija, dailus skirtukas

bet jau kitos pusės gražumas tai

aš turbūt nemokšiškai siuvinėju, nes pas mane ji visada negraži gaunas
Man labai gražūs tavo darbai, ypač - biskorniukai

. Vis užeinu į tą temelę, nes rankos į juos tiesias...
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 12, 10:07)
tas tai taip, sutinku. na cia sneka buvo kad panaudota butent is tu schemu
Supratau apie ką kalba ėjo.. iš tiesų, daug ko apie autorines teises neišskaitau, nes mano anglų kalbos žinios mažiau nei minimalios.
QUOTE(IgLi @ 2009 05 12, 11:37)
As irgi pasiziuriu i patyrusiu siuvinetoju kitas puses ir niekaip nesuprantu, kaip jos tuos siuliuku krasciukus paslepia.

As tai siuliuka uzkisu isilgai, bet siuliuko krasciuka nukirpus jis matosi, o kai ju daug, tai tokie skuteliai atrodo...o jus gal nukerpate visai prie pat?
Aš siūliuką kitoj pusėj apsuku per kokius 4 dygsnelius. Bet ne apveju kišdama iš vienos ir tos pačios pusės, o kišu iš abiejų dygnio pusių (na, turbūt nieko nesupratot, o aš nežinau kaip paaiškint

)... Ir siūliuką nukerpu gana arti... Mano patirtis nedidelė, bet paveiksliukai tai tikrai neišsiardo. Apie siūlų slėpimo detales nemažai skaičiau ir manau, kad įrėminus paveiksliuką siūlams išsipešioti galimybės nėra. Kas kita koks skirtukas, kuris bus kasdien naudojamas... Bet ir tai nukirpau siūliukus gana arti (negražu man pasišiaušusi kita pusė). Pagyvensim pamatysim. Kas nedirba tas neklysta. Dar man atrodo, priklauso nuo medžiagos smulkumo - gal kuo smulkesnė medžiaga - tuo smulkesni dygsniukai ir siūliukai kitoj pusėj tampriau prispaudžiami... Nu, gal čia tik man taip atrodo.