Metija, dailus skirtukas bet jau kitos pusės gražumas tai aš turbūt nemokšiškai siuvinėju, nes pas mane ji visada negraži gaunas
pvz apie tai kad kaikuriuose tinklapiuose yra ir nemokamu (laisvu) schemu, kurias gali pasiimt ir tai nera nelegalu, t.y. neleistina
Taip, buna nemokamu schemu, bet reikia skaityti ar nera prirasyta - galima naudotis, bet negalima deti i kitus puslapius.
Pvz, buna toks prierasas prie FREE schemu
The designs are copyright-protected material. None the files or the material in them may be kitted, sold, transmitted electronically, copied or displayed on any web page. If you would like to share these designs with your friends, please direct them here, where they can obtain their own copies. http://www.papillon-creations.com
QUOTE(giege @ 2009 05 12, 08:44)
Reikia rusiško aukso spalvos (ne geltono, bet tokio truputį rausvo) Kreinik siūlo, bet iš paletės sunku suprasti (per maži paveiksliukai). Gal galit tarp savo atsargų pažiūrėti ir parašyti man numeriuką. Turiu prisipirkusi visokių, bet man jie arba per geltoni, arba per oranžiniai:
Reikia kuo artimesnės spalvos į dešinėje esančio DMC siūlo (Nr. 436) . Norisi pabaigti orchidėją ir liko tik foną išsiuvinėti.
P.S. Į tuos raudonus nekreipkit dėmesio, tiesiog aš mėgstu susidygsniuoti (jau esu pasimokiusi, kad pieštukas ir markeris neišsiplauna), o be linijų nugrybaučiau į lankas...
Reikia kuo artimesnės spalvos į dešinėje esančio DMC siūlo (Nr. 436) . Norisi pabaigti orchidėją ir liko tik foną išsiuvinėti.
P.S. Į tuos raudonus nekreipkit dėmesio, tiesiog aš mėgstu susidygsniuoti (jau esu pasimokiusi, kad pieštukas ir markeris neišsiplauna), o be linijų nugrybaučiau į lankas...
čia niekuom negaliu padėt, siūlau asmeninį laiškiuką parašyti pardavėjui, kad ir į
http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes, ten tau tikrai patars
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 12, 08:08)
čia niekuom negaliu padėt, siūlau asmeninį laiškiuką parašyti pardavėjui, kad ir į
Ačiū, pabandysiu.
QUOTE(liepsnike @ 2009 05 12, 09:07)
Taip, buna nemokamu schemu, bet reikia skaityti ar nera prirasyta - galima naudotis, bet negalima deti i kitus puslapius.
tas tai taip, sutinku. na cia sneka buvo kad panaudota butent is tu schemu
Sveikutes
Noriu pasikausti tu auksarankiu, kurios siuvinejo metrika su mieganciu kudikiu, apsikabinusiu meskiuka. Kiek jus medziagos atsikirpote, kad tilptu dar ir vardas, gimimo datos, svoriai/ugiai? As durnai padariau, atsikirpau tik truputi daugiau nei paveiksliuka, o paskui galvoju, kur man tilps uzrasai. Ir dar man bus keblu su raidemis, skaiciais? Is kur jus emete ju schemute, kad gautusi proporcingai paveiksliukui? Zinau, kad pauksciukas arba Dvi man galetu pagelbeti, nes jos toki siuvinejo Dekoju
Noriu pasikausti tu auksarankiu, kurios siuvinejo metrika su mieganciu kudikiu, apsikabinusiu meskiuka. Kiek jus medziagos atsikirpote, kad tilptu dar ir vardas, gimimo datos, svoriai/ugiai? As durnai padariau, atsikirpau tik truputi daugiau nei paveiksliuka, o paskui galvoju, kur man tilps uzrasai. Ir dar man bus keblu su raidemis, skaiciais? Is kur jus emete ju schemute, kad gautusi proporcingai paveiksliukui? Zinau, kad pauksciukas arba Dvi man galetu pagelbeti, nes jos toki siuvinejo Dekoju
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 12, 08:59)
Metija, dailus skirtukas bet jau kitos pusės gražumas tai aš turbūt nemokšiškai siuvinėju, nes pas mane ji visada negraži gaunas
As irgi pasiziuriu i patyrusiu siuvinetoju kitas puses ir niekaip nesuprantu, kaip jos tuos siuliuku krasciukus paslepia. As tai siuliuka uzkisu isilgai, bet siuliuko krasciuka nukirpus jis matosi, o kai ju daug, tai tokie skuteliai atrodo...o jus gal nukerpate visai prie pat?
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 12, 08:59)
Man labai gražūs tavo darbai, ypač - biskorniukai . Vis užeinu į tą temelę, nes rankos į juos tiesias...
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 12, 10:07)
tas tai taip, sutinku. na cia sneka buvo kad panaudota butent is tu schemu
Supratau apie ką kalba ėjo.. iš tiesų, daug ko apie autorines teises neišskaitau, nes mano anglų kalbos žinios mažiau nei minimalios.
QUOTE(IgLi @ 2009 05 12, 11:37)
As irgi pasiziuriu i patyrusiu siuvinetoju kitas puses ir niekaip nesuprantu, kaip jos tuos siuliuku krasciukus paslepia. As tai siuliuka uzkisu isilgai, bet siuliuko krasciuka nukirpus jis matosi, o kai ju daug, tai tokie skuteliai atrodo...o jus gal nukerpate visai prie pat?
Aš siūliuką kitoj pusėj apsuku per kokius 4 dygsnelius. Bet ne apveju kišdama iš vienos ir tos pačios pusės, o kišu iš abiejų dygnio pusių (na, turbūt nieko nesupratot, o aš nežinau kaip paaiškint )... Ir siūliuką nukerpu gana arti... Mano patirtis nedidelė, bet paveiksliukai tai tikrai neišsiardo. Apie siūlų slėpimo detales nemažai skaičiau ir manau, kad įrėminus paveiksliuką siūlams išsipešioti galimybės nėra. Kas kita koks skirtukas, kuris bus kasdien naudojamas... Bet ir tai nukirpau siūliukus gana arti (negražu man pasišiaušusi kita pusė). Pagyvensim pamatysim. Kas nedirba tas neklysta. Dar man atrodo, priklauso nuo medžiagos smulkumo - gal kuo smulkesnė medžiaga - tuo smulkesni dygsniukai ir siūliukai kitoj pusėj tampriau prispaudžiami... Nu, gal čia tik man taip atrodo.
Cia kaip visada daug grozybiu
Truputeli padejau i sona savo kryzeliojimus,bet greitu laiku vel griebsiu
Truputeli padejau i sona savo kryzeliojimus,bet greitu laiku vel griebsiu
QUOTE(IgLi @ 2009 05 12, 11:15)
Sveikutes
Aš primečiau kokio aukščio raidžių ir skaičių norėsiu (geriausia jei šriftą išsirinktum iš anksto - pasibraižius ant darbo išnykstančiu markeriu kiek tos raidės užims gan gerai matosi kokį rezultatą gausi), kiek paliksiu tarpe tarp eilučių ir pasiskaičiavau kiek reikia palikti visoms eilutėms. Aš ir šiaip atsikerpu daugiau medžiagos ir kraštams labai neskūpiju. Taip ir rėminti lengviau (aš neklijuoju, o tempiu, tai tek krašto reikia šiek tiek daugiau tempimui), ir atrodo gražiau. Kad audinio savikaina bus keliais litais brangesnė, į tai nekreipiu dėmesio Juolab kad ir audinius aš perku ne LT. Į šituos darbus investuota tiek daug darbo ir šilumos, kad pagailėti kraštui kelių cm man rodos neverta.
Dėl pačių raidžių ir skaičių - gallery.ru abeceliu daug, pasirinkti nesunku. Kartais šriftai prie pačių metrikų būna, jei tau tokie tinka. Galima ir sugalvoti pačiai net ir elementariausius matematikos sąsiuvinio langiukus užspalvinus - atrodo nei kiek ne prasčiau nei įmantriausi (maniškis Mindaugo šriftas va toks ir yra visiškai elementarus - gali pažiūrėti albume paraše). O jei vietos nedaug - galima siuvinėti mažesnes raides tik backstitch'u, tik imant ne vieną siūliuką, o kelis.
QUOTE(Metija @ 2009 05 12, 12:24)
Man labai gražūs tavo darbai, ypač - biskorniukai . Vis užeinu į tą temelę, nes rankos į juos tiesias...
Ačiū labai būtinai pabandyk ir tu juos pagamint
QUOTE(Metija @ 2009 05 12, 12:24)
Aš siūliuką kitoj pusėj apsuku per kokius 4 dygsnelius. Bet ne apveju kišdama iš vienos ir tos pačios pusės, o kišu iš abiejų dygnio pusių (na, turbūt nieko nesupratot, o aš nežinau kaip paaiškint )
supratau taip apvijus tikrai nedaug šansų, kad iširs. galima tada ir arti nukirpti. pamėginsiu