Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 22:25)
ačiū visoms ,kas patarė užsirakint albumus ax.gif ,aišku užrakinau ,bet kad man iki tol niekas labai nieko ir negrasino ,kaip Metijai ,gal esmė tame ,kad aš tą galeriją susikūriau jau gal prieš mėnesį  blush2.gif ar net pusantro,ir stovėjo jis tuščias net  be nuotraukos ,ir tik prieš porą dienų nuotraukytes keliau ,gal visas tikrinimų bumas pas mane jau praėjęs? g.gif

Net juokas suėmė... biggrin.gif Nugis, aš susikūriau sausio pabaigoj ir nenaudojau... jau atėjo į paštą užklausa kodėl nesinaudoju, kas manęs netenkina ir ką jie turėtų tobulint. Nugi, ėmiau ir prisiruošiau. Tai va. Matyt, kažkas iš tų švyturių jiems labai užkliuvo. Ten pas mane daugiausia buvo Paukščiuko ir Pumpurėlio man atsiųstos švyturių schemos... Betgi jau susitvarkiau, viskas gerai. Lengva ten įkelti, greit įsikelia. Nepalyginsi su fotki.com...
Atsakyti
kalbant apie gallery.ru doh.gif naršau dabar po ją, reikėjo vienos Nimue schemos (ne prie savo kompo sėdžiu kol kas). Radau. Perskaičiau jūsų pokalbius ir atkreipiau dėmesį, kad po laisvėjos albumus landžioju lotuliukas.gif taip kad, laisvėja, jeigu matai, pradėk rakinti savo albumiukus 4u.gif

dargi dėl tų peržiūrų. Šiaip internete visada vyksta tam tikra kontrolė. Kiekvieną dieną. O tikrinimai vyksta atsitiktinumo tvarka. Tai čia laiko arba sėkmės klausimas, kada tavo albumus kas nors kur nors peržiūrės. Žinoma, esant tokiai lanksčiai interneto sistemai, nėra nieko paprasčiau perkelti visą puslapį į kitą tiekėją. Tik tiek, kad rimti tiekėjai stengiasi nesusidėti su tokiais puslapių kūrėjais/savininkais, kurie užsiima tokia kaip veikla, kaip kad gallery.ru. Žiūrėkit, ta pati picasa - labai greitai ištrynė viską, nes susigriebė dėl gero vardo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 11 gegužės 2009 - 21:41
QUOTE(giedress @ 2009 05 11, 22:36)
kalbant apie gallery.ru doh.gif naršau dabar po ją, reikėjo vienos Nimue schemos (ne prie savo kompo sėdžiu kol kas). Radau. Perskaičiau jūsų pokalbius ir atkreipiau dėmesį, kad po laisvėjos albumus landžioju lotuliukas.gif taip kad, laisvėja, jeigu matai, pradėk rakinti savo albumiukus 4u.gif

O kaip iš ten iš karto pas save persipumpuot? Kad nekelt į kompą ir vėl į gallery.ru? Neradau kaip...

Atsiprašau už naglumą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 22:40)
O kaip iš ten iš karto pas save persipumpuot? Kad nekelt į kompą ir vėl į gallery.ru? Neradau kaip...

Atsiprašau už naglumą blush2.gif

tikiuos čia klausimas visoms, nes aš tai tikrai nežinau biggrin.gif susikūriau ten savo albumėlį, įkėliau savo darbelius (visus tris lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir daugiau neturiu laiko pasiknisinėt tenai verysad.gif
Atsakyti
Jetau ,merginos ,kaip jūs tuose kompiuteriniuose -techniniuose dalykuose pasikausčiusios doh.gif ,pagal jus ,aš žalia ,kaip tas klevo lapas ant pradedančio vairuotojo mašinos...jau kaip trinktels kada man tie visi reikalai ,tai neatsikelsiu,matyt... blink.gif wacko.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 11, 22:42)
tikiuos čia klausimas visoms, nes aš tai tikrai nežinau biggrin.gif susikūriau ten savo albumėlį, įkėliau savo darbelius (visus tris lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir daugiau neturiu laiko pasiknisinėt tenai verysad.gif

Aš irgi visus tris įkėliau smile.gif Nors turiu daugiau, bet vienas neįrėmintas, kitas nebaigtas ir ūpo nėr. Tai irgi įkėliau visus tris turimus lotuliukas.gif

O klausimas nesvarbu kam... 4u.gif

Aš manau, kad gerai, kad man užblokavo pačioj pradžioj - maža netektis, o pamoka didelė...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 22:49)
Jetau ,merginos ,kaip jūs tuose kompiuteriniuose -techniniuose dalykuose pasikausčiusios  doh.gif ,pagal jus ,aš žalia ,kaip tas klevo lapas ant pradedančio vairuotojo mašinos...jau kaip trinktels kada man tie visi reikalai ,tai neatsikelsiu,matyt... blink.gif  wacko.gif  box.gif

į kalėjimą pasodins už autorinių teisių pažeidimą biggrin.gif juokauju 4u.gif gyvename ir mokomės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 11, 22:53)
į kalėjimą pasodins už autorinių teisių pažeidimą biggrin.gif juokauju 4u.gif gyvename ir mokomės... ax.gif

giedress, kokiu vardu tave galima būtų rasti gallery.ru?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 23:16)
giedress, kokiu vardu tave galima būtų rasti gallery.ru?

giedres, su viena S 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 11, 23:21)
giedres, su viena S  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 22:12)
Nelabai supratau apie ką tu blush2.gif

pvz apie tai kad kaikuriuose tinklapiuose yra ir nemokamu (laisvu) schemu, kurias gali pasiimt ir tai nera nelegalu, t.y. neleistina
pvz, Kasiulai ideda pasirinktas nemokamas schemutes, kitose parduotuvese ju visai nera, dar kitose, uzsienio ten kur FREE buna nemokamos,
nu va nemokamu radau http://pagesperso-or...-petites-croix/
http://pagesperso-or...-petites-croix/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 12 gegužės 2009 - 07:24
Reikia rusiško aukso spalvos (ne geltono, bet tokio truputį rausvo) Kreinik siūlo, bet iš paletės sunku suprasti (per maži paveiksliukai). Gal galit tarp savo atsargų pažiūrėti ir parašyti man numeriuką. Turiu prisipirkusi visokių, bet man jie arba per geltoni, arba per oranžiniai:
user posted image
Reikia kuo artimesnės spalvos į dešinėje esančio DMC siūlo (Nr. 436) . Norisi pabaigti orchidėją ir liko tik foną išsiuvinėti.

P.S. Į tuos raudonus nekreipkit dėmesio, tiesiog aš mėgstu susidygsniuoti (jau esu pasimokiusi, kad pieštukas ir markeris neišsiplauna), o be linijų nugrybaučiau į lankas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 12 gegužės 2009 - 07:57