Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sizike @ 2009 05 25, 14:38)
ir aš pasirodau su pagaliau baigtu darbu, kuris man pačiai labai patinka  ax.gif

wooow, kaip originaliai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2009 05 25, 14:38)

ir aš pasirodau su pagaliau baigtu darbu, kuris man pačiai labai patinka  ax.gif tik atsiprašau už didelę nuotrauką  ax.gif

swoon.gif kaaaaip grazuuuu wub.gif
as supratau kad cia padelkas??? blush2.gif
fantastishkas darbas wub.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif taip, čia padėklas wink.gif beliko jį po stiklu pakišti, kad kava neaplietų benešant ax.gif
Atsakyti
sizike, fantastiška, aš apakus swoon.gif Viskas taip vientisa. Spėju schemą pati darei g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 25, 13:50)
Viskas taip vientisa. Spėju schemą pati darei  g.gif

nea schmoll.gif iki tokių aukštumų tai man dar toli lotuliukas.gif čia kažkokia knyga buvo išleista su to autoriaus reprodukcijų schemom ax.gif bet nebeprisimenu jau, kur radau - tik atsišviečiau vieną lapą doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 25 gegužės 2009 - 13:52
QUOTE(sizike @ 2009 05 25, 14:49)
ačiū smile.gif taip, čia padėklas wink.gif beliko jį po stiklu pakišti, kad kava neaplietų benešant  ax.gif

vat ir pagalvojau kad gaila butu darbo jei kava issilietu doh.gif bet stiklas tai super sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2009 05 25, 13:51)
nea  schmoll.gif iki tokių aukštumų tai man dar toli  lotuliukas.gif čia kažkokia knyga buvo išleista su to autoriaus reprodukcijų schemom  ax.gif bet nebeprisimenu jau, kur radau - tik atsišviečiau vieną lapą  doh.gif  doh.gif

Aišku rolleyes.gif Bet vis tiek labai labai labai thumbup.gif Ir foto kiekviena smulkmena apgalvota. Labai graži kompozicija wub.gif

Na, o čia mano paskutiniai darbeliai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sizike, tikrai labai labai žavus ir originalus padėklas bus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gražu labai. thumbup.gif

Nauji namučiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 gegužės 2009 - 14:08
Nu ir visu darbai swoon.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti