Aš užsirakindavau ir vėl atsirakindavau, kai pavargdavau prašančiuosius įleidynėti , jau senokai turiu, bet ačiū D niekas neprikibo, tai ir laikiau atrakintus. tave kaip naujokę, gal iš kart pakirto , lengviau susekti
Įmesk nuorodėlę, nes pašte netikrinu nieko, viską trinu, neaprėpiu ...
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 18:17)
Man kavos mergaitė pabodo, panorau spalvų... Galvoj biskorniukai sukas, ale vėl išėjo knygos skirtukas...
Kaip dailu ! Labai labai grazus darbelis. O kaip kita puse paslepi, ar taip ir palieki ?
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 18:59)
Sveikutes darbstuoles, nava pasirodau ir as su savo darbeliu. Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena O pasiroditi laaaabai norisi...
Koks grozis !!! Labai svelnus darbelis, spalvos tokios ramios ir uzrasas labai priderintas, t.y. sriftas uzraso. Fantastiska !!!
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 20:09)
Nelaikykit schemų neapsaugotų, jei kas dar nežinot, kad ten blokuoja!
Metija man tavo darbeliai visada išsiskiria kruopštumu, toks savitas braižas, pvz. kad ir ta metrika, atrodo jau daug visų siuvinėta, bet tavo išsiskyrė...
kaip pvz. ir paukščiuko darbeliai - tikriausiai jau ir be nico atspėčiau kur paukščiuko siuvinėta, meškį tai irgi iš karto įtariau, kad paukščiukas prie jo prisilietė
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:14)
Einu užsirakinti visas schemas o nėrinukų gražių gražiausių yra audinių parduotuvėse
Ačiū visoms kas pasidalino informacija apie schemų talpinim ą internete - aš vis dar neprisiruošiu
toks klausimas.. kiek dabar kainuoja Aida 14... man draugė GA likutį tokią skiautę 60x30 paėmė tai 10 Lt sumokėjo ir da su nuolaida, tai nežinau ... daugoka pasirodė...
QUOTE(vilmado @ 2009 05 11, 20:40)
Metija man tavo darbeliai visada išsiskiria kruopštumu, toks savitas braižas, pvz. kad ir ta metrika, atrodo jau daug visų siuvinėta, bet tavo išsiskyrė...
kaip pvz. ir paukščiuko darbeliai - tikriausiai jau ir be nico atspėčiau kur paukščiuko siuvinėta, meškį tai irgi iš karto įtariau, kad paukščiukas prie jo prisilietė
Ačiū visoms kas pasidalino informacija apie schemų talpinim ą internete - aš vis dar neprisiruošiu
toks klausimas.. kiek dabar kainuoja Aida 14... man draugė GA likutį tokią skiautę 60x30 paėmė tai 10 Lt sumokėjo ir da su nuolaida, tai nežinau ... daugoka pasirodė...
už gerą kainą, manau paėmei
o dėl braižo, manau mane labiausiai išduoda nemokėjimas gražiai nufotkinti darbų, bet stengiuos, pradėjau daugiau mokintis šioje srityje
Norėjau sužinoti, kuriuos Kreinik metalizuotus siūlus naudojate ir po kelis siūlus sudedate?
Spirkit man kasnors i sedine neblogai kad eiciau siuvinet bu niekaip neprisiruosiu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:14)
Einu užsirakinti visas schemas :
QUOTE(Metija @ 2009 05 11, 20:24)
nerakinau kai kurių ... Na, ir užblokavo.
mergaites mokykites is svetimu klaidu.
siaip tai nebutina uzrakinet tik pagal slaptazodi ir pan, jau didele apsauga kur tik darugams. reik ziuret atidziau ka i draugus isileidi. nepriimu tu kurios tik prisiregistrave tusciu albumu ar belekas ikelta keletas fotkiu
Metija jei neklystu schemutes nemokamos , dailus skirtukas ir nepabodes
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:47)
Norėjau sužinoti, kuriuos Kreinik metalizuotus siūlus naudojate ir po kelis siūlus sudedate?
kokius tu turi?
Kreinik blending filament siūlai na manau reiktu 4-8giju
Kreinik Very Fine Braid #4 siūlai uztenka ir 1 gijos . siuvinet kryzeliu patarciau butent situos , (pagal storuma)
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 11, 21:00)
mergaites mokykites is svetimu klaidu.
siaip tai nebutina uzrakinet tik pagal slaptazodi ir pan, jau didele apsauga kur tik darugams. reik ziuret atidziau ka i draugus isileidi. nepriimu tu kurios tik prisiregistrave tusciu albumu ar belekas ikelta keletas fotkiu
Papildyta:
kokius tu turi?
Kreinik Very Fine Braid #4 siūlai uztenka ir 1 gijos . siuvinet kryzeliu patarciau butent situos , (pagal storuma)
Papildyta:
kokius tu turi?
Pirkau Kreinik blending filament, bet per apsirikimą auksinę nusipirkau, laukiu kol atsiveš sidabrinę pakeitimui. Bet jei po tiek daug reikia dėti, gal geriau į Kreinik Very Fine Braid #4 pasikeisti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:39)
Aš užsirakindavau ir vėl atsirakindavau, kai pavargdavau prašančiuosius įleidynėti , jau senokai turiu, bet ačiū D niekas neprikibo, tai ir laikiau atrakintus. tave kaip naujokę, gal iš kart pakirto , lengviau susekti
http://metija.gallery.ru/
Bet, kad įeiti į albumus reiks slaptažodžio... Neįsivaizduoju kaip geriau daryti... Gal visą albumą padaryti prieinamą tik draugams ar geriau atskirus albumus uždaryti su slaptažodžiu... Neturiu draugavimo ten patirties... Neturiu rusiškos klaviatūros (na, nelabai kol kas esu linkusi gilintis, nes ir taip pernelyg daug laiko virtualioj erdvėj praleidžiu)...
Ačiū už gražius žodžius, vilmado Aš tiesiog gerte geriu čia rašančiųjų patirtį ir grožiuosi visomis... Kur jau ten man... Va, kad ir reskos albumą dabar atsidariau ir "baldelinau"
Tos kitos pusės su tokiais skirtukais ir nepaslėpsi... Tik dvigubas skirtukas leistų paslėpti kitą pusę. O šis - viengubas... Tai ir stengiausi, kad būtų kiek įmanoma gražesnė... Va tokia ji išėjo:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:47)
už gerą kainą, manau paėmei
Nu, kad gal nevisai, specialiai KaSiulai pažiūrėjau, ten gi 50x55 - 12,95 lt, . Čia man taip įdomu pasidarė kur jūs perkat ir kiek mokat... Gal kas bandėt tą braižytą Aidą? - http://www.kasiulai....6-p-1099.html...
QUOTE(vilmado @ 2009 05 11, 22:02)
Nu, kad gal nevisai, specialiai KaSiulai pažiūrėjau, ten gi 50x55 - 12,95 lt, . Čia man taip įdomu pasidarė kur jūs perkat ir kiek mokat... Gal kas bandėt tą braižytą Aidą? - http://www.kasiulai.....6-p-1099.html...
aš žiūri tokius gabaliukus iš kurių gali du išeiti, va saviškį perkirpus gausi du 30*30, o šį 50*55 jau nelabai perkirpus kur panaudosi, aš čia metrikų išmatavimus derinu
Metija šaunuole, labai kruopštu, net pavydu
Ačiū. Tie paukščiukai mane pakerėjo. Iš tiesų tai buvo detalė iš biskorniuko schemutės.
Metija jei neklystu schemutes nemokamos
Nelabai supratau apie ką tu
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 22:09)
Metija šaunuole, labai kruopštu, net pavydu
O aš į tavo darbelius visad seilę varvinu
ačiū visoms ,kas patarė užsirakint albumus ,aišku užrakinau ,bet kad man iki tol niekas labai nieko ir negrasino ,kaip Metijai ,gal esmė tame ,kad aš tą galeriją susikūriau jau gal prieš mėnesį ar net pusantro,ir stovėjo jis tuščias net be nuotraukos ,ir tik prieš porą dienų nuotraukytes keliau ,gal visas tikrinimų bumas pas mane jau praėjęs?