Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Loretoidas @ 2009 05 24, 20:11)
Metija, paprastai 1-1,5 cm apačioje daugiau, bet nebūtinai, galima ir vienodai iš visų kraštų, ypač jei kabinama akių lygyje ar statomas paveiksliukas kur neaukštai ant lentynų  4u.gif

va, šito ir ieškojau - AČIŪ LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 05 24, 20:05)
Gal šitą turi omeny. g.gif

Šitas tinklapis tiesiog aukso vertės, vakar pagal jame esančius patarimus įrėminau vieną vaikišką paveiksliuką... Bet vaikiškas yra vaikiškas, šiandieninį rėmindama nenorėjau padaryti klaidos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 24 gegužės 2009 - 19:55
kažkaip buvau praleidusi šitą pamoką ,gal kol atostogavau blush2.gif ...tikrai aukso vertės puslapiukas thumbup.gif ,reiks pabandyt savo ežiuką taip įrėmint,namie stovės ,tai jei ir nelabai pavyks bus vistiek gerai ,dovanai rėmint dar nedrįstu...teks pinigėlių pamėtyt lotuliukas.gif ...šiandien buvau Kauno Maximoje Pramonės pr ,tai ten užmačiau rėminimo dirbtuves ,paklausiau per kiek laiko padaro ,tai sako per tris dienas ,bet kai pasakė pardavėja ,kad reikia gi paklijuot siuvinėlį ,tai bloga pasidarė....nieko gero matyt ten schmoll.gif ...už tai greitai ir dirba... :verysad:bet gal jie visur taip klijuoja? negali žinot gi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 gegužės 2009 - 20:48
QUOTE(Florestina @ 2009 05 24, 12:24)
Labai gražu ir žaisminga. wub.gif

Ir aš pasirodau savo darbelio eigą.

Super darbelis. Šauniai einasi siuvinėti, labai labai gražu !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 24, 20:58)
Super darbelis. Šauniai einasi siuvinėti, labai labai gražu !!!  thumbup.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 24, 20:54)
šiandieninį rėmindama nenorėjau padaryti klaidos...

Kaip pasiseske ireminti savo mergaite? Pasirodyk, a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 24, 22:57)
Kaip pasiseske ireminti savo mergaite? Pasirodyk, a ax.gif

Mieloji, rėminu vis dar... nugi žinai, kad studentui visada vienos nakties pritrūksta, taip ir man... biggrin.gif pasirodysiu būtinai, jei šiandien nebaigsiu - baigsiu ryt iš ryto, bet gal baigsiu ir šiąnakt smile.gif

Tačiau rėminu ne pagal tavo patarimą tvirtinti su adatėlėmis prie kartono viršaus, o pagal tavo nuorodą, kur reikia skylutes badyt. Žinok, labai patiko, vakar tos technikos išbandymui pagaliau įrėminau vieną seniau siuvinėtą paveiksliuką. Į kartono viršų smeigt adatėles neturėjau galimybės dėl vienos paprastos priežasties: rėmas labai nemažas gavosi ir medžiaga nepasiekia kartono viršaus. Bet bedant skylutes išeina super thumbup.gif thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 24, 23:05)
Į kartono viršų smeigt adatėles neturėjau galimybės dėl vienos paprastos priežasties: rėmas labai nemažas gavosi ir medžiaga nepasiekia kartono viršaus. Bet bedant skylutes išeina super  thumbup.gif  thumbup.gif  Ačiū  4u.gif

Kartoną, ant kurio tempi, kitą kartą galima imti 2-3 cm didesnį negu pasporto langas, o ne pagal rėmo dydį. Tada bus paprasčiau užtempti.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 24, 20:54)
va, šito ir ieškojau - AČIŪ LABAI  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Šitas tinklapis tiesiog aukso vertės, vakar pagal jame esančius patarimus įrėminau vieną vaikišką paveiksliuką... Bet vaikiškas yra vaikiškas, šiandieninį rėmindama nenorėjau padaryti klaidos...

Super puslapiukas! Reikes paandyti pasinaudoti patarimais. Viskas taip aiskiai parodyta thumbup.gif
Atsakyti
Dovana vestuvems smile.gif 28ct EW per 1 siuliuka smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 25, 11:06)
Dovana vestuvems  smile.gif 28ct EW per 1 siuliuka  smile.gif

Va cia tai dovana! Super. Manau puiki dovana, ilgam prisiminimui. Grazus dizainas parinktas - toks rimtas ir remas be galo fantastiskai atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 25, 11:06)
Dovana vestuvems  smile.gif
thumbup.gif wub.gif Marabout?
Atsakyti
2saulyte2, Ruci aciu wub.gif
QUOTE(ruci @ 2009 05 25, 11:23)
Marabout?

Taip drinks_cheers.gif man sie dizainai thumbup.gif net sau tokio uzsinorejau, o sakiau, ne, man tai jau jokio nereiktu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 25 gegužės 2009 - 10:27