Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(diudas @ 2009 05 24, 00:14)
paukščiuk, aš visada medžiagėles perku po pusę metro ir man šioms rankinėms jos pilnai užtenka, tiesa, vidinę rankinės pusę derinu iš kitos spalvos lino. O į picasa esu sukėlus nuotraukas.

Metija, kaip sakoma batsiuvys be batų, taip taip ir aš dar neturiu sau pasiūtos rankinės  lotuliukas.gif , bet šiuo metu jau kaip tik pradedu sau gaminti, kaip sakau, pagaliau ir mano eilė priėjo  biggrin.gif

Nu žodziu paciurejau tavo picasa vos akys neiskrito is grozio tasiuku ir kitu darbeliu swoon.gif
Atsakyti
Ačiū viso,s už gražius žodžius mano darbeliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(milka@ @ 2009 05 23, 12:15)
Fantastiškas darbas  wub.gif
O kokio čia smulkumo linas  g.gif
milk@, čia ewenweave'as 32 ct.

diudai, man trūksta žodžių susižavėjimui tavo tašiukais išreikšti... Tikrai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 23, 16:46)

Pasirodau savo naujausią krapštaliuką. Siuvinėjau draugei, bet man pačiai labai miela adatinė, tai nežinau kaip čia bus...  blush2.gif 
Barbara Ana dizainas, DMC siūlai, siuvinėta ant kažkokios seniai pirktos žydros evenweave ar pan. medžiagos. Man panašu, kad atitiktų 28 dydį.

Labai gražu ir žaisminga. wub.gif

Ir aš pasirodau savo darbelio eigą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 24, 13:24)
Labai gražu ir žaisminga. wub.gif

Ir aš pasirodau savo darbelio eigą.

Oi kaip laukiu pabaigos tongue.gif
Atsakyti
o aš, varna, pasitikėjau medžiagos dydžio skaičiuokle ir pradėjau savo vaikiuką supynėse siuvinėti. Daba žiū, kad iš viršaus po siuvinėjimo liks apie porą centimetrų rėminimui doh.gif nu ot durna boba... gi sako, šešis kartus matuok, septintą - kirpk. Neeeeeee schmoll.gif jūra iki kelių... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 24, 13:28)
o aš, varna, pasitikėjau medžiagos dydžio skaičiuokle ir pradėjau savo vaikiuką supynėse siuvinėti. Daba žiū, kad iš viršaus po siuvinėjimo liks apie porą centimetrų rėminimui doh.gif nu ot durna boba... gi sako, šešis kartus matuok, septintą - kirpk. Neeeeeee schmoll.gif jūra iki kelių... frusty.gif

verysad.gif Aš tai nuolat labai daug skaičiuoju... varginantis darbas, bet kitaip neįsivaizduoju...
Įrėminimui prie kraštų galima prisiūti audinio ir taip bent šiek tiek pagerinti situaciją 4u.gif

Florestina, šaunuolė 4u.gif Bus labai puikus paveikslas mažai princesei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 24, 13:36)
Florestina, šaunuolė  4u.gif  Bus labai puikus paveikslas mažai princesei  wub.gif

Ačiū, darau, stengiuosi.
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 05 23, 23:14)
paukščiuk, aš visada medžiagėles perku po pusę metro ir man šioms rankinėms jos pilnai užtenka, tiesa, vidinę rankinės pusę derinu iš kitos spalvos lino. O į picasa esu sukėlus nuotraukas.

Ačiukas, na žiūrėsiu kas man gausis, jei ką pas siuvėją keliausiu blush2.gif
Atsakyti
Visą temą baigiu perknist ir niekaip nerandu... tikrai buvo rašyta, bet neišsisaugojau ir dabar nebeprisimenu... Rėminu paveiksliuką ir kamuoja abejonės, nesinori padaryti klaidos... Kai centruoji - kiek daugiau reikia palikti apačioje laisvos vietos, kad pakabinus paveiksliukas atrodytų lygiai nuo kraštų?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 24, 19:00)
Visą temą baigiu perknist ir niekaip nerandu... tikrai buvo rašyta, bet neišsisaugojau ir dabar nebeprisimenu... Rėminu paveiksliuką ir kamuoja abejonės, nesinori padaryti klaidos... Kai centruoji - kiek daugiau reikia palikti apačioje laisvos vietos, kad pakabinus paveiksliukas atrodytų lygiai nuo kraštų?

Gal šitą turi omeny. g.gif
Atsakyti
Metija, paprastai 1-1,5 cm apačioje daugiau, bet nebūtinai, galima ir vienodai iš visų kraštų, ypač jei kabinama akių lygyje ar statomas paveiksliukas kur neaukštai ant lentynų 4u.gif
Atsakyti
nuostabi staltiesė
user posted image
Atsakyti