Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

diudas, nuostabi rankinė wub.gif Ir paukštukas labai simpatiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 05 23, 12:08)
Dovana praėjusio jubiliejaus proga draugei.

kur man tokią draugę rast, kad tokias dovanas gaučiau rolleyes.gif nu tokia puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 05 23, 12:08)
Dovana praėjusio jubiliejaus proga draugei. Pasiuvau praeitą savaitę, bet nedėjau į forumą, kad ji nepamatytų  wink.gif Dizainas Acufactum.

bigsmile.gif Labai labai patiko paukščiukas ir pati tašikė wub.gif . gal kartais turi tašės schemą ar kažką panašaus, kad nebūtu sudėtinga, mėginčiau pati pasisiūti blush2.gif
Atsakyti
Labai dėkoju už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 23, 13:33)
bigsmile.gif Labai labai patiko paukščiukas ir pati tašikė wub.gif . gal kartais turi tašės schemą ar kažką panašaus, kad nebūtu sudėtinga, mėginčiau pati pasisiūti  blush2.gif

deja, tačiau neturiu jokių siuvimo schemų, nes siuvu viską iš akies mirksiukas.gif
Atsakyti
LAba diena mergytės 4u.gif

Žinau kad truputį ne temutę blush2.gif bet čia jūsų daugiau susirenka, gal galėsit operatyviau padėti ax.gif
Susiruošiau siuvinėti TT meškius savo mažylės patalynei (turėjau jų visą krūvą prisisaugojusi) ir kaip nusivyliau kad atspausdinus neina nieko suprast verysad.gif verysad.gif doh.gif o aš jau ir siūliukus susipirkau verysad.gif
Gal galėtumėte kokią nuorodą tikrai gerų schemučių šių meškiukų įmesti, ir gal netyčia kas šitą turėtų - nes jam medžiagytė ir siūliukai jau laukia ax.gif wub.gif
user posted image

Būsiu labai labai dėkinga :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 23 gegužės 2009 - 13:07
QUOTE(Eglynius @ 2009 05 23, 14:07)
Gal galėtumėte kokią nuorodą tikrai gerų schemučių šių meškiukų įmesti, ir gal netyčia kas šitą turėtų - nes jam medžiagytė ir siūliukai jau laukia  ax.gif  wub.gif
Čia yra labai daug: http://test1.mole.ru/sketch/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 23 gegužės 2009 - 13:22
QUOTE(Eglynius @ 2009 05 23, 15:07)
LAba diena mergytės  4u.gif

Žinau kad truputį ne  temutę  blush2.gif  bet čia jūsų daugiau susirenka, gal galėsit operatyviau padėti  ax.gif
Susiruošiau siuvinėti TT meškius savo mažylės patalynei (turėjau jų visą krūvą prisisaugojusi) ir kaip nusivyliau kad atspausdinus neina nieko suprast  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  o aš jau ir siūliukus susipirkau  verysad.gif
Gal galėtumėte kokią nuorodą tikrai gerų schemučių šių meškiukų įmesti, ir gal netyčia kas šitą turėtų - nes jam medžiagytė ir siūliukai jau laukia  ax.gif  wub.gif
user posted image

Būsiu labai labai dėkinga  :4u

Aš turiu toki puslapėli; http://picasaweb.google.com/g.sepetyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Diudas, užpavydėjau tavo draugei - fantastiška dovana thumbup.gif Ir visų kitų darbeliai superiniai, šaunuolės darbštuolytės 4u.gif

Pasirodysiu ir aš, tik man iki jūsų darbų dar toli šaukia blush2.gif Reikėjo kolegei sveikinimo ( būtinai rankų darbo ). Teko sutikti ir pakryžiavoti. Tam laiko turėjau du vakarus, tiksliau dvi naktis. Ir va rezultatas ... ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2009 05 23, 14:29)
Diudas, užpavydėjau tavo draugei - fantastiška dovana  thumbup.gif Ir visų kitų darbeliai superiniai, šaunuolės darbštuolytės  4u.gif

Pasirodysiu ir aš, tik man iki jūsų darbų dar toli šaukia  blush2.gif  Reikėjo kolegei sveikinimo ( būtinai rankų darbo ). Teko sutikti ir pakryžiavoti. Tam laiko turėjau du vakarus, tiksliau dvi naktis. Ir va rezultatas ...  ax.gif

Ir labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2009 05 23, 16:29)
Diudas, užpavydėjau tavo draugei - fantastiška dovana  thumbup.gif Ir visų kitų darbeliai superiniai, šaunuolės darbštuolytės  4u.gif

Pasirodysiu ir aš, tik man iki jūsų darbų dar toli šaukia  blush2.gif  Reikėjo kolegei sveikinimo ( būtinai rankų darbo ). Teko sutikti ir pakryžiavoti. Tam laiko turėjau du vakarus, tiksliau dvi naktis. Ir va rezultatas ...  ax.gif

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
ruci, etaeta, rasiux, burbuline, paukščiuk, inuks - visų labai puikūs darbeliai. Pasižiūrėjau, pasigrožėjau - širdis atsigavo wub.gif

diudas, ne tik nuostabiai siuvinėtoja, bet ir puiki siuvėja na, tiesiog rankinių siuvimo meistrė... Nuolat užima kvapą, kai jas pamatau... Man tavosios gražesnės, nei visokios reklaminės - pvz., Acufactum ir pan... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rne, ruci, zundyte – bus labai dailūs darbeliai 4u.gif

Pasirodau savo naujausią krapštaliuką. Siuvinėjau draugei, bet man pačiai labai miela adatinė, tai nežinau kaip čia bus... blush2.gif

user posted image

Barbara Ana dizainas, DMC siūlai, siuvinėta ant kažkokios seniai pirktos žydros evenweave ar pan. medžiagos. Man panašu, kad atitiktų 28 dydį.
Atsakyti
Metija ,ačiū 4u.gif ax.gif ...
Biscorniukas labai dailus ,o rankinė tai iš vis-aukso rankos,Diudas thumbup.gif ..draugei labai pasisekė su dovanom ax.gif
Atsakyti