Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 22, 09:42)
pasirodau kaip atrodo galutinis variantas unsure.gif

labai gerai atrodo thumbup.gif efektingai sakyčiau bigsmile.gif
aš taip pat ant juodos kanvos esu šiek tiek mėginus siuvinėt, tai siaube siaubeli doh.gif
Atsakyti
ačiū, tikiuos tėčiui patiks biggrin.gif , eisiu šian rėmuko ieškoti
Atsakyti
Na va pagaliau prisiruosiau nufotografuoti savo paskutini darba 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 22, 00:57)
UNREAL - labai labai man grazu. Man ir spalvos labai mielos ir kryziukai lygut lyguteliai. Vaikiskas darbelis tai manau ir su spalvytemois galima truputi nuklysti i sona. Man super tavo matuokle. As dabar ir kryziavoju ugio matuokle savo pupai su mikes pukuotuko herojais.  4u.gif

labai labai aciu aciuks.gif mano maziuke labai laukia kada pabaigsiu, vis atlekia atsargiai paglosto biggrin.gif sako nai nai nai lotuliukas.gif o as skubu kad greiciau baigti, kad neisaugtu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rne: 22 gegužės 2009 - 09:57
QUOTE(etaeta @ 2009 05 22, 10:41)
Na va pagaliau prisiruosiau nufotografuoti savo paskutini darba  4u.gif

bigsmile.gif laaaabai dailu, rėmelis puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 22, 09:26)
tikrai gaunasi,aš spausdinau schemas ,tai nusistatydavau kaip noriu taip ir atspausdindavo,ir kaip suprantu galima ir schemos dydį pasirinkti pagal tuos procentus ,tada ir schemos didelės ir aiškios gaunasi,nereikia žlibinėt per lupą,suklijuoji pvz iš 4 lapų ir vargo nematai..tikrai gera programa thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

O apie kokią programą jūs čia kalbat? g.gif
Atsakyti
Net nezinau ka daryt verysad.gif neissiplauna piestuko linijos ant medziagos. bandziau visokiu vanish, balikliu ir pan... Jokios reakcijos.. gal zinote koki ''liaudiska'' buda? unsure.gif
Atsakyti
Vilmado ,čia kalbam apie Pattern maker programą,Murmur pasiguodė kad schema neryški ,tai paaiškinau ,kad schemą galima ir didesnę ir mažesnę ir simboliais ir spalvomis pasidaryt,kaip tik kam patinka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir vėl gausybė puikių darbelių wub.gif

Nors mano paskutinysis darbelis ir daug kuklesnis už jūsiškius bet neina iškęst nepasirodžius blush2.gif

user posted image

Tai bus dovana jaunam pusbroliui.
Siuvinėta ant lietuviškos kanvos, puošta metaliku. P.S.- back stitchas ne taip jau ir baisus tease.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 21, 16:38)
ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu blink.gif

bet žinai, kita vertus, jei neturi originalaus rinkinio su kompanijos originalia nuotrauka, o naudojiesi interneto variantais, tai vėlgi sunku "žinoti", kaip iš tiesų turi atrodyti vienas ar kitas darbas- ryškus ar švelnus, juk kiekvienas monitorius, kiekvienas printeris atspausdina savaip, pakeičia spalvas. PVz mano saulėgrąžos, kovertuotos iš dimensions, išėjo dvigubai ryškesnės nei turiu nuotrauką, tačiau aš manau, kad ne konvertavimas kaltas, o prastas nuskenavimas nuotraukos, o gal vėliau ji buvo nušviesinta. Anyway, atrodo puikiai, o ir žmogui, kuriam paveiksliukas skirtas, patinka ryškios spalvos. Svarbiausia, kad bendras vaizdas darnus. Ir daugiau man buvo, be kovertavimo - nuotraukose spalvos blankios, o darbelis išeina ryškus. Ką čia siuviniai! Kiek buvo su rūbais internetu pirktais: nusiperki subtilų kreminį, o ateina murzinai tamsus biggrin.gif - studija, apšvietimas, fotografijos patvarkymai duoda savo...

QUOTE(etaeta @ 2009 05 22, 10:41)
Na va pagaliau prisiruosiau nufotografuoti savo paskutini darba  4u.gif

super, man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Rasiux,labai gražu ,o keliais siūliukais siuvinėjai ? man tai dviem gijom per skystai gaunasi, o trimis ,jau labai išsipūtę ,tai taip ir guli ta kanva blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 gegužės 2009 - 11:22
QUOTE(rasiux- @ 2009 05 22, 12:02)
Nors mano paskutinysis darbelis ir daug kuklesnis už jūsiškius bet neina iškęst nepasirodžius  blush2.gif
Tai bus dovana jaunam pusbroliui.
Siuvinėta ant lietuviškos kanvos, puošta metaliku. P.S.- back stitchas ne taip jau ir baisus  tease.gif   smile.gif

Dailus ir labai grazus darbas. Puikiai iremintas ir nuostabi dovana !!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 22 gegužės 2009 - 11:44