Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 22:27)
gal galit pagelbeti, kaip atsirinkti, kokie siulu numeriukai? su programele ne as dirbu, o MB darbe  ax.gif  nes namie nieko neisejo padaryti linux aplinkoje sad.gif
gavo stai toki schemos varianta:

kai atsidarai versiją spausdinimui, atsiranda papildomas lapas, kuriame surašytos spavytės ax.gif beje, jei neklystu, dar kai paspausta ant spalvytės, apatiniame dešiniame kampe rodo numeriuką lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 21 gegužės 2009 - 21:52
rita7777, Giedres, aciu uz pagalba. tikrai, ir as dabar iziurejau, kad rodo spalvytes kodukus thumbup.gif Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 23:22)
rita7777, Giedres, aciu uz pagalba. tikrai, ir as dabar iziurejau, kad rodo spalvytes kodukus  thumbup.gif  Aciuuu  4u.gif

mirksiukas.gif tai dabar belieka palinkėti sėkmės siuvinėjant ir laukiam greičiau rezultatų, nes labai noriu pamatyti kaip atrodys šis be galo gražus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 21, 16:38)
b]paukščiuk[/b], nenusimink console.gif,kad teko ardyti, su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip  schmoll.gif ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu blink.gif

UNREAL - labai labai man grazu. Man ir spalvos labai mielos ir kryziukai lygut lyguteliai. Vaikiskas darbelis tai manau ir su spalvytemois galima truputi nuklysti i sona. Man super tavo matuokle. As dabar ir kryziavoju ugio matuokle savo pupai su mikes pukuotuko herojais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 21, 22:03)
Gal kas turite sio grozio schema kokybiska? 4u.gif

Parasyk man savo elektroninio pasto adresa i a/z , man atrodo as turiu sitas schemas 4u.gif
Atsakyti
kaip jus manot, kokia audinio spalva turi buti (14 count marbled Aida fabric). isvertus - marmurine. kiek ziurejau neteko tokios matyti g.gif
ir dar pagalvoju, o jei imti ne 14 count, o 16 count? cia kalbu apie tulpiu pievos paveiksla. pgl originala rekomenduojama 14 count. ar bendras paveikslo vaizdas nenukentetu g.gif nekalbu apie malonu, patinka, nepatinka siuvineti ant stambios ar smulkios kanvos wink.gif

rita7777, butinai pasigirsiu wink.gif

Atsakyti
Mur mur ,kiek žinau šita programa atspausdina schemutę tokią kokią nori ,simboliais ,spalvomis ar net kryžiukais ,tereikia pasirinkti ir dar suradau kur išmeta spalvų kodus kai paspaudi kai ka ,,ten viršuje yra tokie keli ženkliukai ,pamėginsiu papasakot,tikreikia pačiai atsidaryt programą ,kad tiksliau nupasakočiau..
na va ,atsidariau dabar lengviau.kokią schemutę spausdint tai galima pasirinkti paspaudus tris ženkliukus ,kur į kairę nuo procentų(kur rodo kokio procentaliai dydžio schemutė rodoma)
kvadratėlyje kryžiukas -rodo kryžiukais
kvadratėlyje rutuliukas perpus juodas baltas-rodosimbiliais ir spalvomis
kvadratėlyje kurisvisas mėlynai užpildytas-rodo tik spalvomis.
o šalia kur yra I ,ten paspaudus išlenda visa spalvų kodų lentelė
nežinau ar gerai paaiškinau ,bet stengiausi,o gal ir iš viso ne apie tai kalba buvo ,bet aš supratau ,kad to klausi....tikiuosi padėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 22, 09:11)
nežinau ar gerai paaiškinau ,bet stengiausi,o gal ir iš viso ne apie tai kalba buvo ,bet aš supratau ,kad to klausi....tikiuosi padėjau... blush2.gif

clap.gif prasysiu MB, kad paziuretu pgl tavo aprasyma, ar gaunasi simboliais smile.gif ACIU!
Atsakyti
tikrai gaunasi,aš spausdinau schemas ,tai nusistatydavau kaip noriu taip ir atspausdindavo,ir kaip suprantu galima ir schemos dydį pasirinkti pagal tuos procentus ,tada ir schemos didelės ir aiškios gaunasi,nereikia žlibinėt per lupą,suklijuoji pvz iš 4 lapų ir vargo nematai..tikrai gera programa thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 05 21, 21:12)
Beje, jei kam reikės semplerinių Atalie siūlų, gan gera kaina (nors Atalie savaime brangūs...), mažas siuntimo mokestis ir labai greitas pristatymas yra www.violarium.com. Man atėjo per kelias dienas, matyt dėl to, kad jie įsikūrę Suomijoje.  thumbup.gif

bigsmile.gif Pumpurėli, fainą parduotuvę užrodei!
Tik va kaip ten dėl lino dydžių? nėra 32 ct, bet yra 30 g.gif tai čia primest, kad tai tarpinis variantas tarp 28 ir 32?
man su tais dydžiais, tai doh.gif
o 40 count kažin kaip atrodo? blink.gif
Atsakyti
pasirodau kaip atrodo galutinis variantas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Paukščiuk , thumbup.gif ,tik matyt aš niekad nesiryšiu siuvinėt ant juodos kanvos,mano akims ten butų paskutinis darbas... verysad.gif
Atsakyti