Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 16:04)
Merginos, gal galit kuri padėti, iš nedidelio juodai balto logotipo schemą padaryti? help.gif

ačiū, jau turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, tik dink trumpam, tuoj naujų darbelių pilna. Gražu. thumbup.gif

O aš parą negalėsiu siuvinėti, nu ne tris paras, kaip maniau iš pradžių. Parą tai dar kažkaip atlaikysiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 21, 16:48)
o man labai grazu smile.gif ir nieko blogo nematau smile.gif super atrodys baigtas smile.gif

Aciu labai, bet ilgai reiks laukti pabaigos jei ir toliau taip seksis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 16:52)
Rne, o man visai grazios spalvos. tokios nerekiancios.
o su ardymais, tai ir as vargstu, na kaip uzburta, niekaip nepajudu i prieki. o siuvineju sampleri tik su vienos spalvos siulu....na, bet sugebet vis apsiskaiciuot  doh.gif  ir pamatyti, kad blogai, kai jau dauuuug issiuvineju  stupid.gif na, bet "einu ant principo" vis tiek "pramusiu" ir eisis lengviau  ax.gif

tai po ilgu ardymu tik isgavau tokias tas spalvytes, na puse velnio, bet jei buciau siuvinejusi tokiom kokias man konvertavo doh.gif tai kur turi buti tamsesnis seselis, sviesi spalva ir net netoks atspalvis gaudavosi, ir atvirksciai kur sviesi turi buti, ten tamsi ir labai ryski - dabat zinau kiek darbo su konvertavimu, ir manes laukia dar dydelis paveikslas konvertuotas - bet su merginu pagalba tikiuos iveikti ir kita mirksiukas.gif
Atsakyti

Rodau ir as savo katina smile.gif Liko paskutine zalia gele ir koteliai. Bet tiek daug zaliu, kad neatsirenku. Laaabai zalia blush2.gif Reiks vaziuot iki parduotuves ir kazkaip atsirinkti tas zalias doh.gif
http://www.ipix.lt/desc/69619649/
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 21, 19:17)
Rodau ir as savo katina smile.gif Liko paskutine zalia gele ir koteliai. Bet tiek daug zaliu, kad neatsirenku. Laaabai zalia blush2.gif  Reiks vaziuot iki parduotuves ir kazkaip atsirinkti tas zalias  doh.gif
http://www.ipix.lt/desc/69619649/

Nugi mielas toksai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 21, 21:20)
Nugi mielas toksai. wub.gif

Su sleivokais usais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 21 gegužės 2009 - 19:31
Ruci - tavo baigtas darbas tiesiog nuostabus 4u.gif O naujai pradėto labai patiko spalvinis pasirinkimas 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 21, 14:22)
pagaliau ir LT parduotuvese galima kazko idomesnio rast- sempleriniu siuliuku, vietom lyg pabluke thumbup.gif  http://www.siuvineji...ler-si-lai.html
man labai jie patiko ir dar pigiau nei sew&so  thumbup.gif

Beje, jei kam reikės semplerinių Atalie siūlų, gan gera kaina (nors Atalie savaime brangūs...), mažas siuntimo mokestis ir labai greitas pristatymas yra www.violarium.com. Man atėjo per kelias dienas, matyt dėl to, kad jie įsikūrę Suomijoje. thumbup.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 14:36)
tik klausimelis, ar namie uzaugintos levandos taip kvepes, kaip tikrojoje ju tevynej augintos  g.gif 

Gal ir kvepės, tik atsiminkit, kad levandų kvapas labai traukia bites ir skorpionus, matyt ypač mums aktualu pastarieji lotuliukas.gif Net susileidau, prisiminusi Provanso levandų kvapus, vyną, mažus mielus miestukus ir slėnius, po kuriuos pernai vaikštinėjom, mmm rolleyes.gif Sry for out of context ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 21 gegužės 2009 - 20:18
ačiū visoms už pagyras mano vaisiams ,aš pati užsimaniau to obuolio atsikast ,gal todėl ir pradėjau siuvinėt lotuliukas.gif ,o darbo ten tai dar iki kaklo man,visas fonas dar,nors ir pusiniu kryželiu,ir dar obuolys su kriauše,vienu žodžiu -kogero tik rudenį baigsiu,sezoniškai....

ogo atrodo ne per seniause maciau vynuoges tik pradetas o jau pabaiga niu ir tempai saunuole labai grazus darbas

na ,tempai tai visai lėti palyginus su kitom merginom,betgi čia tiek daug spalvų ir pavienių kryžiukų ,kad neįsivaizduoju ,kaip reiktų greičiau siuvinėt,kai kas pusvalandį naują siūlą verti reikia....be to po vakar dienos norėjimo įrodyt ką galiu doh.gif ,tai šiandien vos ne akyse dvejinasi ,tai siuvinėjimas lauks kitos savaitės...nes akla liksiu... lotuliukas.gif,be to su dovana nieko neišeis,nes rėminimas savaitę mažiausiai,aš -Kaune ,draugė -Vilniuje,tai prie geriausių noru nieko nebūt išėję įteikti,be reikalo užsispyriau vakar ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite sio grozio schema kokybiska? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 05 21, 21:12)
Ruci - tavo baigtas darbas tiesiog nuostabus  4u.gif O naujai pradėto labai patiko spalvinis pasirinkimas  4u.gif
Ačiū aciuks.gif Tik fotoaparatas spalvas šiek tiek iškraipė... blush2.gif
Atsakyti
gal galit pagelbeti, kaip atsirinkti, kokie siulu numeriukai? su programele ne as dirbu, o MB darbe ax.gif nes namie nieko neisejo padaryti linux aplinkoje sad.gif
gavo stai toki schemos varianta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 22:27)
gal galit pagelbeti, kaip atsirinkti, kokie siulu numeriukai? su programele ne as dirbu, o MB darbe  ax.gif  nes namie nieko neisejo padaryti linux aplinkoje sad.gif
gavo stai toki schemos varianta:

o tai darei schemelę? nesimatė ženklų ane kur bambooce buvo suradus? ten tai ir raktas spalvų buvo tik gaila neaiškios schemos... verysad.gif kas liečia programas tai aš turiu "Stitch art easy 4.0" tai ji išmeta spalvytes su kodais tai labai gerai nereikia nieko rankiotis. pabandyk su tokia pasidaryt bus aiškiau dėl spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 21 gegužės 2009 - 21:40