Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

jungiuosi ir as prie jusu sitoj temukej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ladyinwhite @ 2009 05 10, 22:01)
Ieškau siuvinėtojos smile.gif reikėtų išsiuvinėti porą pagalvėlių gėlių ornamentais, pageidautina kryželiu. Kreipkitės AŽ smile.gif

cia berods veiksmas apie Vilniu butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 10, 22:17)
ai, dukterėčia baigia gegužės gale darželį, tai brolienė nužiūrėjo mano metriką su meškiukais, tai bandom jį pakoreguot ir darysim dovaną grupei, nes ji vadinas "Meškiukai"  mirksiukas.gif

kaip fainai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,

tylu kaip... Kur visos išsislapstėt? wink.gif

Man kavos mergaitė pabodo, panorau spalvų... Galvoj biskorniukai sukas, ale vėl išėjo knygos skirtukas... ax.gif

user posted image

Atsakyti
Metija ,labai dailus darbelis ,kiek laiko siuvinėjai ?
bet iš tikro ,taip tuščia pas mus blink.gif -matyt visos įnikusios į darbelius ,adatos nepaleidžia iš rankų thumbup.gif ,eisiu ir aš prie jų prisijungsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos kryžavotojos 4u.gif Tik savaitgalį nebuvau prie interneto (mat tėviškėj vyko " Tulpių žydėjimo šventė", tai lėkiau pasicekavyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) o jau kiek naujų darbų thumbup.gif thumbup.gif , o ir už naujus namelius dėkui.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles, 4u.gif nava pasirodau ir as su savo darbeliu. blush2.gif Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena ax.gif O pasiroditi laaaabai norisi...
user posted image
Aciu labai Paukščiukui uz schemele... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 11 gegužės 2009 - 18:03
QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 19:40)
bet iš tikro ,taip tuščia pas mus blink.gif  -matyt visos įnikusios į darbelius ,adatos nepaleidžia iš rankų thumbup.gif ,eisiu ir aš prie jų prisijungsiu drinks_cheers.gif

As kaip sakiau siuvinesiu suniuka bet niekaip nepaimu i rankas adatos pradeti jau kelias dienas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 18:59)
Sveikutes darbstuoles,  4u.gif  nava pasirodau ir as su savo darbeliu. blush2.gif  Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena ax.gif O pasiroditi laaaabai norisi...

bigsmile.gif man labai mielas ši metrikiukas wub.gif

Metija 4u.gif wub.gif , o skirtukus gatavus perki ar pati siuvai?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 18:40)
bet iš tikro ,taip tuščia pas mus blink.gif  -matyt visos įnikusios į darbelius ,adatos nepaleidžia iš rankų thumbup.gif ,eisiu ir aš prie jų prisijungsiu drinks_cheers.gif

Dėkui smile.gif Siuvinėjau vakar visą dieną su nedidelėm pertraukom. O visą šeštadienį knisau, ieškojau, galvojau... man visada sunkiausia išsirinkti, priekabių turiu tuzinus... Čia, kai skirtukas, tai nesinorėjo, kad būtų labai daug spalvų – nes man svarbi ir kita pusė - kuo daugiau spalvų, tuo sunkiau gražią kitą pusę išlaikyt. Be to, nesinorėjo tradicinių skirtukų schemų. Tai moralinis pasiruošimas truko visą šeštadienį (galvoju, kada šeimai truks kantrybė ir ištemps mane į gamtą... orai šyla, o aš schemose ir kryžiavojimuose prasmegus...)

QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 18:25)
Rugsėje ,dėl to galerijos užrakinimo,kokios autorinės čia gali užrakint,idomu pasidarė ,jei siunčiau iš interneto tai tik tas schemas ,kurias duoda nemokamai parsisiust,ir daugiausia iš rusiškų siuvinėjimo svetainių,tai ar čia autorinės gali domėtis tokiom schemom?

Zundyte, įkėliau čia ankstesnę tavo žinutę. Aš irgi susikūriau albumą gallery.ru. Daugeliui schemų albumėlių uždėjau slaptažodžius, o keliems (man taip atrodė, kad jų neblokuos) – neuždėjau. Šiandien užblokavo albumą su švyturiais... atėjo laiškas, kad į juos kreipėsi, jog aš pažeidžiu autorines teises... TAI VA. Ir galvoju, ar apskritai padaryt prieinamą tik draugams, ar pakanka uždėt slaptažodžius... Tas užblokuotas schemas turėjau kompe ir sukūriau jį vėl, šį kartą su slaptažodžiu...

Nelaikykit schemų neapsaugotų, jei kas dar nežinot, kad ten blokuoja!

QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 18:59)
Sveikutes darbstuoles,  4u.gif  nava pasirodau ir as su savo darbeliu. blush2.gif  Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena ax.gif O pasiroditi laaaabai norisi...

Koks švelnus darbelis wub.gif

Ir aš kartais su fotiku sunkiai draugauju... Šiandien vyro prašiau, kad pafotografuotų. Jam visai kitaip pavyksta...

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 19:58)
Metija 4u.gif  wub.gif , o skirtukus gatavus perki ar pati siuvai?

Pirkau ir dar esu užsisakius blush2.gif , nes man knygų skirtukas atrodo labai gera dovanėlė. Miela, reikalinga ir darbo ne itin daug. Bet brandinu mintį, kad reiktų pačiai siūt. Pažiūrėjau, kad nesudėtinga... tik mezginuko reik paieškot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 11 gegužės 2009 - 19:11
Einu užsirakinti visas schemas doh.gif o nėrinukų gražių gražiausių yra audinių parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:14)
Einu užsirakinti visas schemas doh.gif  o nėrinukų gražių gražiausių yra audinių parduotuvėse 4u.gif

Aš irgi pagalvojau, kad pas tave tiek schemų! Bet mokyt nesiryžau... Tu ten jau seniai ir daug geriau plonybes žinai. Aš į tave pasižiūrėjus ir nerakinau kai kurių blush2.gif ... Na, ir užblokavo. gerai, kad pačioj pradžioj ir tik negausų albumėlį... Kad neįpuoliau, kai būtų užrakinę gerokai daugiau...

Aš tave į draugus pakviečiau 4u.gif ... Bet gal kviest nemoku, o gal nebuvai dar apsilankius ax.gif

Apie audinių pardes žinau, tik mano kaime tokių kaip ir nėra. Reik į Vilnių ar Kauną važiuot... Tai prie progos kada nors. Nedega man tie skirtukai, čia tik tokie pamąstymai mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 11 gegužės 2009 - 19:25