jungiuosi ir as prie jusu sitoj temukej
QUOTE(ladyinwhite @ 2009 05 10, 22:01)
Ieškau siuvinėtojos reikėtų išsiuvinėti porą pagalvėlių gėlių ornamentais, pageidautina kryželiu. Kreipkitės AŽ
cia berods veiksmas apie Vilniu butu
QUOTE(astulia @ 2009 05 10, 22:17)
ai, dukterėčia baigia gegužės gale darželį, tai brolienė nužiūrėjo mano metriką su meškiukais, tai bandom jį pakoreguot ir darysim dovaną grupei, nes ji vadinas "Meškiukai"
kaip fainai
Metija ,labai dailus darbelis ,kiek laiko siuvinėjai ?
bet iš tikro ,taip tuščia pas mus -matyt visos įnikusios į darbelius ,adatos nepaleidžia iš rankų ,eisiu ir aš prie jų prisijungsiu
bet iš tikro ,taip tuščia pas mus -matyt visos įnikusios į darbelius ,adatos nepaleidžia iš rankų ,eisiu ir aš prie jų prisijungsiu
Sveikos kryžavotojos Tik savaitgalį nebuvau prie interneto (mat tėviškėj vyko " Tulpių žydėjimo šventė", tai lėkiau pasicekavyt ) o jau kiek naujų darbų , o ir už naujus namelius dėkui....
Sveikutes darbstuoles, nava pasirodau ir as su savo darbeliu. Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena O pasiroditi laaaabai norisi...
Aciu labai Paukščiukui uz schemele...
Aciu labai Paukščiukui uz schemele...
QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 19:40)
As kaip sakiau siuvinesiu suniuka bet niekaip nepaimu i rankas adatos pradeti jau kelias dienas
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 18:59)
Sveikutes darbstuoles, nava pasirodau ir as su savo darbeliu. Tik kokybe foto nekokia ,nu nedraugaja su manim fotikas sendiena O pasiroditi laaaabai norisi...
man labai mielas ši metrikiukas
Metija , o skirtukus gatavus perki ar pati siuvai?
QUOTE(zundyte @ 2009 05 11, 18:40)
Dėkui Siuvinėjau vakar visą dieną su nedidelėm pertraukom. O visą šeštadienį knisau, ieškojau, galvojau... man visada sunkiausia išsirinkti, priekabių turiu tuzinus... Čia, kai skirtukas, tai nesinorėjo, kad būtų labai daug spalvų nes man svarbi ir kita pusė - kuo daugiau spalvų, tuo sunkiau gražią kitą pusę išlaikyt. Be to, nesinorėjo tradicinių skirtukų schemų. Tai moralinis pasiruošimas truko visą šeštadienį (galvoju, kada šeimai truks kantrybė ir ištemps mane į gamtą... orai šyla, o aš schemose ir kryžiavojimuose prasmegus...)
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 18:25)
Rugsėje ,dėl to galerijos užrakinimo,kokios autorinės čia gali užrakint,idomu pasidarė ,jei siunčiau iš interneto tai tik tas schemas ,kurias duoda nemokamai parsisiust,ir daugiausia iš rusiškų siuvinėjimo svetainių,tai ar čia autorinės gali domėtis tokiom schemom?
Zundyte, įkėliau čia ankstesnę tavo žinutę. Aš irgi susikūriau albumą gallery.ru. Daugeliui schemų albumėlių uždėjau slaptažodžius, o keliems (man taip atrodė, kad jų neblokuos) neuždėjau. Šiandien užblokavo albumą su švyturiais... atėjo laiškas, kad į juos kreipėsi, jog aš pažeidžiu autorines teises... TAI VA. Ir galvoju, ar apskritai padaryt prieinamą tik draugams, ar pakanka uždėt slaptažodžius... Tas užblokuotas schemas turėjau kompe ir sukūriau jį vėl, šį kartą su slaptažodžiu...
Nelaikykit schemų neapsaugotų, jei kas dar nežinot, kad ten blokuoja!
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 18:59)
Koks švelnus darbelis
Ir aš kartais su fotiku sunkiai draugauju... Šiandien vyro prašiau, kad pafotografuotų. Jam visai kitaip pavyksta...
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 19:58)
Metija , o skirtukus gatavus perki ar pati siuvai?
Pirkau ir dar esu užsisakius , nes man knygų skirtukas atrodo labai gera dovanėlė. Miela, reikalinga ir darbo ne itin daug. Bet brandinu mintį, kad reiktų pačiai siūt. Pažiūrėjau, kad nesudėtinga... tik mezginuko reik paieškot.
Einu užsirakinti visas schemas o nėrinukų gražių gražiausių yra audinių parduotuvėse
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 11, 20:14)
Einu užsirakinti visas schemas o nėrinukų gražių gražiausių yra audinių parduotuvėse
Aš irgi pagalvojau, kad pas tave tiek schemų! Bet mokyt nesiryžau... Tu ten jau seniai ir daug geriau plonybes žinai. Aš į tave pasižiūrėjus ir nerakinau kai kurių ... Na, ir užblokavo. gerai, kad pačioj pradžioj ir tik negausų albumėlį... Kad neįpuoliau, kai būtų užrakinę gerokai daugiau...
Aš tave į draugus pakviečiau ... Bet gal kviest nemoku, o gal nebuvai dar apsilankius
Apie audinių pardes žinau, tik mano kaime tokių kaip ir nėra. Reik į Vilnių ar Kauną važiuot... Tai prie progos kada nors. Nedega man tie skirtukai, čia tik tokie pamąstymai mano.