Ačiū už komplimentus darbeliui. Dabar pradėjau Tatty teddy su pagalve, o paskui dar krūvos laukia darbelių
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 14:36)
as irgi tokiu minciu turejau, o gal ir tebeturiu masciau, kad rinkciausi siuvinejimui aida smulkia arba lina. na, pro lina tikrai neistrupetu. tik klausimelis, ar namie uzaugintos levandos taip kvepes, kaip tikrojoje ju tevynej augintos
na jos ne namie, lauke auga, ir kvepia žvėriškai - vos prilietus toks aroomaaaatasss pasklinda, kad oi, reiks pamėgint. Aišku, aš atgrubnagė baisi, tai tas maišiuks turbūt išeis šleivas kreivas, na, bet niekas ten jo baisiai ir nematys spintose, ane
Ateinu su klausimu Noriu išsisiuvinėt lininį tašiuką visokiems dokumentams tampyti. Siuvimo įgūdžių - jokių Tai gal kas patartų kaip reiktų man jį susimeistraut Siuvinėt iškart patį maišelį ar geriau siuvinėt atsikrai ant kitos medžiagytės ir tada kažkaip prikibdyti prie tašiuko.. Sakau gal yra kokių tais klijų medžiagai prie medžiagos klijuot
Merginos, gal galit kuri padėti, iš nedidelio juodai balto logotipo schemą padaryti?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 15:22)
čiki, bet nervina, kad negalima spalvų iš arčiau pamatyti, aš jau kartą išsidūriau, vietoj sidabrinės spalvos auksinę nusipirkau
manau kad ten forume galima prasyt kad is arciau pafotkintu, didesnej fotkej, o is esmes jie skirti monochrominiams darbams gal daugiau, tai labai dideles roles nevaidina
su jais jau siuvinejus keleta darbeliu tai man labai patiko rezultatai (siuv biskorna, levandine pagalvele, siuliuku dekla)
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 21, 16:05)
manau kad ten forume galima prasyt kad is arciau pafotkintu, didesnej fotkej, o is esmes jie skirti monochrominiams darbams gal daugiau, tai labai dideles roles nevaidina
su jais jau siuvinejus keleta darbeliu tai man labai patiko rezultatai (siuv biskorna, levandine pagalvele, siuliuku dekla)
man siūlų dėklas labai patiko, kokia ten spalvytė?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 16:07)
man siūlų dėklas labai patiko, kokia ten spalvytė?
negaliu tiksliai pasakyt, nes pirkus buvau rinkini(Colors of America 0003 - Limited Edition Sampler Thread Pack) tai nebuvo ant kekvieno siuliuko parasyta kokia spalva
ruci, darbelis labai grazus ir kaip visada stiliovas
Zundyte, vaisiai labai skaniai atrodo, greiti tempai pas tave
paukščiuk, nenusimink ,kad teko ardyti, su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu
Zundyte, vaisiai labai skaniai atrodo, greiti tempai pas tave
paukščiuk, nenusimink ,kad teko ardyti, su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu
QUOTE(Rne @ 2009 05 21, 16:38)
[ su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu
o man labai grazu ir nieko blogo nematau super atrodys baigtas
Rne, o man visai grazios spalvos. tokios nerekiancios.
o su ardymais, tai ir as vargstu, na kaip uzburta, niekaip nepajudu i prieki. o siuvineju sampleri tik su vienos spalvos siulu....na, bet sugebet vis apsiskaiciuot ir pamatyti, kad blogai, kai jau dauuuug issiuvineju na, bet "einu ant principo" vis tiek "pramusiu" ir eisis lengviau
o su ardymais, tai ir as vargstu, na kaip uzburta, niekaip nepajudu i prieki. o siuvineju sampleri tik su vienos spalvos siulu....na, bet sugebet vis apsiskaiciuot ir pamatyti, kad blogai, kai jau dauuuug issiuvineju na, bet "einu ant principo" vis tiek "pramusiu" ir eisis lengviau
zundyte:
Tikrai nederėtu persistengti su siuvinėjiu, iš patirteis sakau...
Buvo net tokia diena, kai i viršu pasižėt negalėjau, akis skaudėjo, tai dabar riboju laika:D o kartais net aptingstu gryžus iš mokyklos
Tikrai nederėtu persistengti su siuvinėjiu, iš patirteis sakau...
Buvo net tokia diena, kai i viršu pasižėt negalėjau, akis skaudėjo, tai dabar riboju laika:D o kartais net aptingstu gryžus iš mokyklos
Va kiek turiu