Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū už komplimentus darbeliui. Dabar pradėjau Tatty teddy su pagalve, o paskui dar krūvos laukia darbelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 21, 14:36)
as irgi tokiu minciu turejau, o gal ir tebeturiu biggrin.gif masciau, kad rinkciausi siuvinejimui aida smulkia arba lina. na, pro lina tikrai neistrupetu. tik klausimelis, ar namie uzaugintos levandos taip kvepes, kaip tikrojoje ju tevynej augintos 

na jos ne namie, lauke auga, ir kvepia žvėriškai - vos prilietus toks aroomaaaatasss pasklinda, kad oi, reiks pamėgint. Aišku, aš atgrubnagė baisi, tai tas maišiuks turbūt išeis šleivas kreivas, na, bet niekas ten jo baisiai ir nematys spintose, ane biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu blush2.gif Noriu išsisiuvinėt lininį tašiuką visokiems dokumentams tampyti. Siuvimo įgūdžių - jokių schmoll.gif Tai gal kas patartų kaip reiktų man jį susimeistraut blush2.gif Siuvinėt iškart patį maišelį ar geriau siuvinėt atsikrai ant kitos medžiagytės ir tada kažkaip prikibdyti prie tašiuko.. Sakau gal yra kokių tais klijų medžiagai prie medžiagos klijuot mastau.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit kuri padėti, iš nedidelio juodai balto logotipo schemą padaryti? help.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 15:22)
bigsmile.gif čiki, bet nervina, kad negalima spalvų iš arčiau pamatyti, aš jau kartą išsidūriau, vietoj sidabrinės spalvos auksinę nusipirkau doh.gif

manau kad ten forume galima prasyt kad is arciau pafotkintu, didesnej fotkej, o is esmes jie skirti monochrominiams darbams gal daugiau, tai labai dideles roles nevaidina
su jais jau siuvinejus keleta darbeliu tai man labai patiko rezultatai (siuv biskorna, levandine pagalvele, siuliuku dekla)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 21, 16:05)
manau kad ten forume galima prasyt kad is arciau pafotkintu, didesnej fotkej, o is esmes jie skirti monochrominiams darbams gal daugiau, tai labai dideles roles nevaidina
su jais jau siuvinejus  keleta darbeliu tai man labai patiko rezultatai (siuv biskorna, levandine pagalvele, siuliuku dekla)

man siūlų dėklas labai patiko, kokia ten spalvytė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 gegužės 2009 - 15:08
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 16:07)
man siūlų dėklas labai patiko, kokia ten spalvytė?

negaliu tiksliai pasakyt, nes pirkus buvau rinkini(Colors of America 0003 - Limited Edition Sampler Thread Pack) tai nebuvo ant kekvieno siuliuko parasyta kokia spalva schmoll.gif
Atsakyti
ruci, darbelis labai grazus ir kaip visada stiliovas thumbup.gif

Zundyte, vaisiai labai skaniai atrodo, greiti tempai pas tave doh.gif thumbup.gif

paukščiuk, nenusimink console.gif,kad teko ardyti, su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip schmoll.gif ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 21, 16:38)
[ su konvertavimu ir as vis dar vargstu, dabar ugio matuokle labai, labai letai juda i prieki, pasiuvineju paziuriu kad ne taip  schmoll.gif ardau ir vel is per nauja, zodziu i orginala nei nepanasu - spalviniu atzvilgiu blink.gif

o man labai grazu smile.gif ir nieko blogo nematau smile.gif super atrodys baigtas smile.gif
Atsakyti
Rne, o man visai grazios spalvos. tokios nerekiancios.
o su ardymais, tai ir as vargstu, na kaip uzburta, niekaip nepajudu i prieki. o siuvineju sampleri tik su vienos spalvos siulu....na, bet sugebet vis apsiskaiciuot doh.gif ir pamatyti, kad blogai, kai jau dauuuug issiuvineju stupid.gif na, bet "einu ant principo" vis tiek "pramusiu" ir eisis lengviau ax.gif
Atsakyti
zundyte:
Tikrai nederėtu persistengti su siuvinėjiu, iš patirteis sakau... 4u.gif
Buvo net tokia diena, kai i viršu pasižėt negalėjau, akis skaudėjo, tai dabar riboju laika:D o kartais net aptingstu gryžus iš mokyklos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Va kiek turiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti