Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Paukščiuk, dabar tokrai gražiau.

Ruci, labai gražu.

Aš irgi dabar pasidairau, kas čia gero ir einu siuvinėti. doh.gif
Atsakyti
ruci, labai elegantikas ir subtilus paveikslas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 21, 08:25)
na žiūrėkit, kaip dabar, lyg vaizdas geresnis g.gif

tikrai geriau mirksiukas.gif

ruci wub.gif labai gražu
Atsakyti
Ruci, labai labai wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk ,tikrai dabarniekas nebesipjauna ,dabar bus gerai ,vadinasi tie konvertavimai nelabai geras dalykas ir visiškai aklai pasitikėt negalima ,nu todėl kol kas stengiuos siuvinėt tik tuos pavaeiksliukus kur nereik konvertuot...vakar apie 20 val kad užsimaniau siuvinėt tą gaidžiuką ant hamako ,tai net silpna buvo,beliko biskutis žolytės ir backstitch'as,bet dabar silpna mano akims lotuliukas.gif tai nežinau kada pabaigsiu...o norėjau birželio antrai d. draugei padovanot,nuotaikai pakelti ,jai labai sunkus metas šeimoje dabar,matyt teks nukelt.. verysad.gif
user posted image
tuo pačiu pasirodau pagrindinį savo darbą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Džeine: apie dimensions kalbėjome šitoe temoje, perversk puslapius kelis atgal. Man du darbai išėjo puikiai, neturiu priekaištų rolleyes.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 17:02)
Viskas svarbu :
O kiek palieki tu nuo kraštu?
blush2.gif

na, čia jau atsakė už mane, bet šiaip - ne mažiau kaip po 3-4 cm, o jei įmanoma, ir daugiau.

QUOTE(Mur mur @ 2009 05 19, 23:06)
lotuliukas.gif siuvinejimas ir lyginimas daznai konkuruoja  lotuliukas.gif  tik deja, po pastarojo darbo jau siuvineti nebesinori  lotuliukas.gif

kad būtų tik tiek doh.gif aš kažkada paskaičiavau, kad su siuvinėjimu konkuruoja dar du vaikai (vienas nuolat bamba: nu kodėl tu siuvinėji ir siuvinėji???), vyras, šunų parodos, žirgai, knygos ir vasarą prasidėję gėlynai. Apie darbą jau nekalbu doh.gif Vat taip ir stringa, stringa projektai....

o šita, man toks klausimas pasistojo: auginuosi levandų, ir galvoju, o jeigu aš jų šakelių pasidžiovinčiau, pasisiūčiau maišiukus iš kanvos, juos išsiuvinėčiau, aišku, ir pakaišiočiau po spintas - kažin, ar būtų koks efektas? Ir ar per kanvos akutes neišbyrėtų sudžiūvę ir susitrynę lapeliai? kas nors ko nors tokio esate darę?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 21, 12:41)
Paukščiuk ,tikrai dabarniekas nebesipjauna ,dabar bus gerai ,vadinasi tie konvertavimai nelabai geras dalykas ir visiškai aklai pasitikėt negalima ,nu todėl kol kas stengiuos siuvinėt tik tuos pavaeiksliukus kur nereik konvertuot...vakar apie 20 val kad užsimaniau siuvinėt tą gaidžiuką ant hamako ,tai net silpna buvo,beliko biskutis žolytės ir backstitch'as,bet dabar silpna mano akims lotuliukas.gif tai nežinau kada pabaigsiu...o norėjau birželio antrai d. draugei padovanot,nuotaikai pakelti ,jai labai sunkus metas šeimoje dabar,matyt teks nukelt.. verysad.gif

tuo pačiu pasirodau pagrindinį savo darbą  blush2.gif

Labai gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Zundyte vaisiai essen.gif
pagaliau ir LT parduotuvese galima kazko idomesnio rast- sempleriniu siuliuku, vietom lyg pabluke thumbup.gif http://www.siuvineji...ler-si-lai.html
man labai jie patiko ir dar pigiau nei sew&so thumbup.gif
Atsakyti
Zundyte, manau tikrai spėsi iki birželio pradžios, juk dar savaitė su virš 4u.gif o darbelio neskubant ir nevarginant akyčių čia liko tikrai nedaug mirksiukas.gif aš velykom jį siuvinėjau tai privalėjau greit pabaigt tai viska išsiuvinėjau per du vakarus... bet jau neatsitraukdama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 21, 13:59)
o šita, man toks klausimas pasistojo: auginuosi levandų, ir galvoju, o jeigu aš jų šakelių pasidžiovinčiau, pasisiūčiau maišiukus iš kanvos, juos išsiuvinėčiau, aišku, ir pakaišiočiau po spintas - kažin, ar būtų koks efektas? Ir ar per kanvos akutes neišbyrėtų sudžiūvę ir susitrynę lapeliai? kas nors ko nors tokio esate darę?

as irgi tokiu minciu turejau, o gal ir tebeturiu biggrin.gif masciau, kad rinkciausi siuvinejimui aida smulkia arba lina. na, pro lina tikrai neistrupetu. tik klausimelis, ar namie uzaugintos levandos taip kvepes, kaip tikrojoje ju tevynej augintos g.gif kita vertus galima nusipirkti jau parruostu pagalvelems levandu arba savas pakvepinti levandu eteriniais aliejais. ju yra keletas rusiu, viena zinau - dieviska (na, bent jau man) wub.gif

Ruci, Zundyte - thumbup.gif

dar prasimelis, gal galetumet imesti nuorodas is dump.ru su acufactum ir RP archyvais. niekaip nebesusirandu is senesniu temu.
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 21, 13:41)
[

ogo atrodo ne per seniause maciau vynuoges tik pradetas o jau pabaiga smile.gif niu ir tempai smile.gif saunuole smile.gif labai grazus darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 21, 13:59)

o šita, man toks klausimas pasistojo:

tai levandom pasiūk mažą maišiuką iš merliuko, o paskui įdėk į gražiąją pagalvėlę, neturėtu byrėti 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 21, 14:22)

pagaliau ir LT parduotuvese galima kazko idomesnio rast- sempleriniu siuliuku, vietom lyg pabluke thumbup.gif  http://www.siuvineji...ler-si-lai.html
man labai jie patiko ir dar pigiau nei sew&so  thumbup.gif

bigsmile.gif čiki, bet nervina, kad negalima spalvų iš arčiau pamatyti, aš jau kartą išsidūriau, vietoj sidabrinės spalvos auksinę nusipirkau doh.gif
Atsakyti