Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 05 20, 15:26)
vardas ne mano, bet įtariu, kad čia man tos pagyros hihihi.gif aciuks.gif
aciuks.gif
tai nesakau, bijau, kad draugė dabar neužsiprašytų savo leliukui  lotuliukas.gif
aciuks.gif
aciuks.gif

Soryyyy suklydau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 20, 13:13)
rodaus, ką nuveikiau per savaitę.

astulia, labai super atrodo thumbup.gif šauniai padirbėjai thumbup.gif įsivaizduoju, kad kai greit reikia, tai trupučiuką per prievartą reikia save versti siuvinėt, kad tik spėtum laiku doh.gif ir kad pertraukos nori visiškai suprantama biggrin.gif
visi bus labai patenkinti - ir vaikučiai ir auklėtojos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 20, 14:53)
astulia, labai super atrodo  thumbup.gif šauniai padirbėjai  thumbup.gif įsivaizduoju, kad kai greit reikia, tai trupučiuką per prievartą reikia save versti siuvinėt, kad tik spėtum laiku  doh.gif ir kad pertraukos nori visiškai suprantama  biggrin.gif
visi bus labai patenkinti - ir vaikučiai ir auklėtojos  wub.gif

tai vakar jau iki išnaktų variau kiaurą dieną, nes reikėjo atviruką vos ne visą pabaigt, tai jau paskui ir bloga buvo. šiandien būtų tekę jau paštu išsiųst, nes pas mus nuo ryt ilgas savaitgalis, niekas nebedirbs. tai gal būtų per vėlai gavę, nebespėję įrėmint, bet gerai, kai yra gerų draugų, tai sekmadienį darbelis jau pasieks savininkus wub.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagirimu meskuciam, clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif na istikruju labai graziai atrodo wub.gif wub.gif kelis kartus sugryzau pasiziureti ax.gif
Atsakyti
Astulia > prisidedu prie pagyrų meškučiams drinks_cheers.gif Man ypač gražiai tie du meškiai šalia vienas kito žiūrisi bigsmile.gif

Aš vyro gimtadieniui sugalvojau maikutę išsiuvinėt - bet kad per visas komandiruotes neturėjau kada doh.gif O ryt poilsiaut išvažiuojam - matau, kad teks į kelionę imt ir pasislėpus subaigt hihihi.gif

Paskutiniu metu vis pakeliaut tenka – tai atidėjau didįjį darbą ir prie smulkmenėlių krapštausi ax.gif Štai mano dviejų paskutinių komandiruočių rezultatas – poilsiaudama tikiuosi pabaigti:

user posted image
Atsakyti
Astulia, na, ir sumanumas thumbup.gif ir grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 05 20, 15:28)
prisidedu prie pagirimu meskuciam,  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif na istikruju labai graziai atrodo wub.gif  wub.gif kelis kartus sugryzau pasiziureti ax.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 20, 15:29)
Astulia > prisidedu prie pagyrų meškučiams drinks_cheers.gif Man ypač gražiai tie du meškiai šalia vienas kito žiūrisi  bigsmile.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 05 20, 16:36)
Astulia, na, ir sumanumas  thumbup.gif ir grozis  thumbup.gif

ačiū, mergytės, labai už įvertinimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 05 20, 08:35)
labas visoms,
gal uzmatete kur nors kuri sio paveikslo schema?
http://s187.photobuc...altaherbera.jpg
as kazkada seniai ja is japonisko puslapio parsisiuntus buvau, bet kad vietomis simboliu nesimato  verysad.gif
Ir dar norejau paklausti apie photobucket.com puslapio sauguma schemu laikymo klausimu. Cia i tapacia tema, kur buvo kalbama kad istrina viska autoriu teisiu apsauga. Gal ka girdejot ar tai vyksta ir photobucket'e?

Aš turiu šitą:
user posted image
Atsakyti
verysad.gif konvertavau madeirą ir rezultatas labai prastas gavosi, reiks ardyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 20, 21:52)
verysad.gif konvertavau madeirą ir rezultatas labai prastas gavosi, reiks ardyti  doh.gif

parodyk g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 20, 21:52)
verysad.gif konvertavau madeirą ir rezultatas labai prastas gavosi, reiks ardyti  doh.gif

Kaip aš tave užjaučiu... neįsivaizdavau kas per Š... su tais konvertavimais iš Madeiros... va dabar bandau vienam siuviniui atsirinkti... nu bože moj... nesiryžtu kažką pradėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 20 gegužės 2009 - 21:13
QUOTE(astulia @ 2009 05 20, 21:58)

iltys turėjo būt šviesesnės, o snukutis tamsesnis, tai ardysiu snukutyje šviesią spalvą, gal tai pagerins situaciją mastau.gif dviejų dienų darbas per niek doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti