Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mur mur @ 2009 05 19, 21:33)
mergaites, reik pagalbos. tikriausia, apie tai n kartu kalbeta, bet jei schemos failiuko galas ".xsd", kokia programele reik parsisiusti? pas mane linux'ine aplinka.

tokiu atveju geriausia turėti dvi operacines sistemas kompe biggrin.gif šiaip niekad nebandžiau, bet reiktų gal išbandyt kokį xsd editor'ių (tipo tokį gal), jie eina kaip GNU papildymai. Pabandyčiau pati, bet labai jau tingiu persikraut blush2.gif reik eit lygint topsecret.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 20:18)
PAUKŠČIUK - ačiū tau labai už pagalbą!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  šiaip norėčiau gal ir ant baltos spalvytės siuvinėti, nes čia vestuvinė dovana bus tai gražiai būtų, bet kažkaip nu neįsivaizduoju kaip atrodytų... reikės mergaitėms (rugsėjė ar džeinė) parašyt ir paklaust kuri siuvinėjo  blush2.gif

Reska siuvinėjo ant baltos medžiagytės. Čia jos nuostabus darbas wub.gif
user posted image
Reska, tikiuosi nesupyksi, kad tavo darbą reklamuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 19, 22:20)
Reska siuvinėjo ant baltos medžiagytės. Čia jos nuostabus darbas  wub.gif

Reska, tikiuosi nesupyksi, kad tavo darbą reklamuoju  mirksiukas.gif

Aha aš ir radau, kad tai Reska siuvinėjo blush2.gif žiauriai nikus maišau doh.gif , ruošiaus įkelt nuotrauką ir tu mane aplenkei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 gegužės 2009 - 21:26
QUOTE(giedress @ 2009 05 19, 22:20)
tokiu atveju geriausia turėti dvi operacines sistemas kompe biggrin.gif šiaip niekad nebandžiau, bet reiktų gal išbandyt kokį xsd editor'ių (tipo tokį gal), jie eina kaip GNU papildymai. Pabandyčiau pati, bet labai jau tingiu persikraut blush2.gif reik eit lygint topsecret.gif doh.gif

lotuliukas.gif siuvinejimas ir lyginimas daznai konkuruoja lotuliukas.gif tik deja, po pastarojo darbo jau siuvineti nebesinori lotuliukas.gif

tai, kad mano kompiuteriukas neturi daug atminties, todel jame linux cool.gif sunku man su tuo linux'u, na bet ka dabar.... eisiu MB prasyt pagalbos. gal kas iseis su tavosiomis nuorodom 4u.gif

Pauksciuk
, sirdingas dekui aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 19 gegužės 2009 - 22:09
Oj mergaitės (milka@, paukščiukas) aš jum labai dėkinga drinks_cheers.gif 4u.gif ax.gif na ant baltos medžiagytės labai jau puošniai ir įspūdingai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif reikės ją ir rinktis, vis dėl to artimo žmogaus vestuvėms darysiu tai noriu kuo gražiau rolleyes.gif
beje http://www.heritages...ndex.html#linen čia radau labai fainai parodytas visas spalvytes evenweave ir aida mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as tokia pat sirdele siuvinejau ant DMC lino, spalva naturali, va kas gavosi blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Skaičiau gal 7 puslapius, rinkau žinutes į kurias atsakysiu, o kol perskaičiau, matau, nebereikia atsakymo blush2.gif
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 21:18)
norėčiau gal ir ant baltos spalvytės siuvinėti, nes čia vestuvinė dovana bus tai gražiai būtų, bet kažkaip nu neįsivaizduoju kaip atrodytų...

Kai pradėjau ant baltos siuvinėti tai buvo daug abejonių ar bus gražu. Rezultatu vistik likau patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms,
gal uzmatete kur nors kuri sio paveikslo schema?
http://s187.photobuc...altaherbera.jpg
as kazkada seniai ja is japonisko puslapio parsisiuntus buvau, bet kad vietomis simboliu nesimato verysad.gif
Ir dar norejau paklausti apie photobucket.com puslapio sauguma schemu laikymo klausimu. Cia i tapacia tema, kur buvo kalbama kad istrina viska autoriu teisiu apsauga. Gal ka girdejot ar tai vyksta ir photobucket'e?
Atsakyti
rugsėje, jei/kai prisiuvinėsi tas virveles fėjų vaikiukui, pasidalink patirtim, kaip tą darysi ax.gif Būč labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 20, 00:29)
Skaičiau gal 7 puslapius, rinkau žinutes į kurias atsakysiu, o kol perskaičiau, matau, nebereikia atsakymo  blush2.gif

Kai pradėjau ant baltos siuvinėti tai buvo daug abejonių ar bus gražu. Rezultatu vistik likau patenkinta  mirksiukas.gif

sužavėjo mane ir pakerėjo tavo darbas, tai nusprendžiau taip pat ant baltos siuvinėti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 20, 11:26)
sužavėjo mane ir pakerėjo tavo darbas, tai nusprendžiau taip pat ant baltos siuvinėti  wub.gif  thumbup.gif

Man irgi pasirodė labai gražu ant baltos 4u.gif

Bet labai gražus ir Rne darbas wub.gif . Gal ant baltos labiau tiktų sutuoktuvėms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 20 gegužės 2009 - 10:40
QUOTE(giedress @ 2009 05 20, 11:00)
rugsėje, jei/kai prisiuvinėsi tas virveles fėjų vaikiukui, pasidalink patirtim, kaip tą darysi ax.gif Būč labai dėkinga aciuks.gif

as manau kad bandysiu is kitos puses su skaidriu siulu prikabint, nes mano medziagyte plona tai gali klaikus vaizdas gautis jei ten per abi puses narpliot
kai baigsiu prisiduosiu abi puses, tik nezinau kada tai bus smile.gif
Atsakyti