QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 19:52)
Tikrai, manau, kad tau gautųsi Aš dabar irgi siuvinėju ant drobės (labai panaši į ewenveave, bet pirkta gal prieš 12 metų, tai supratimo neturiu kaip ji vadinosi). Sakyčiau, kad numeris panašus į 28 (atitinka Aida 14), bet man drobė ar linas 32 (atitinka Aida 16) labiau patinka siuvinėjant dviem siūliukais. Apskritai, man linas ar drobė - nepalyginti su kanva... Čia sakau labai nuoširdžiai, be jokios kritikos niekam... Na, man kanva rodosi skirta tam, kad užsiuvinėti visą plotą (tada, kai ir fonas siuvinėjamas), kad neliktų tų skylučių... Tos skylutės man tokį nenatūralumą, dirbtinumą kažkokį suteikia, tarsi sukramtytas kąsnis burnon... Nežinau ar dar kada siuvinėsiu ant kanvos, nebent tik su fonu kai darysiu, nes vis tik pigiau gaunasi. Man ant lino tai ir kryžiukai nepalyginamai lygesni atrodo, ir lankelio nereikia, kad jų lygumą reguliuotų. Betgi, mano patirtis tikrai maža. Kaip kam geriau patinka - skonio ir pripratimo dalykas
ačiū už padrąsinimą tik dabar dar dėl spalvos suku galvą... bet turbūt kaip ir paukščiukas siuvinėsiu ta pačia ecru