Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 19:52)
Tikrai, manau, kad tau gautųsi  4u.gif  Aš dabar irgi siuvinėju ant drobės (labai panaši į ewenveave, bet pirkta gal prieš 12 metų, tai supratimo neturiu kaip ji vadinosi). Sakyčiau, kad numeris panašus į 28 (atitinka Aida 14), bet man drobė ar linas 32 (atitinka Aida 16) labiau patinka siuvinėjant dviem siūliukais. Apskritai, man linas ar drobė - nepalyginti su kanva... Čia sakau labai nuoširdžiai, be jokios kritikos niekam...  wub.gif  Na, man kanva rodosi skirta tam, kad užsiuvinėti visą plotą (tada, kai ir fonas siuvinėjamas), kad neliktų tų skylučių... Tos skylutės man tokį nenatūralumą, dirbtinumą kažkokį suteikia, tarsi sukramtytas kąsnis burnon... Nežinau ar dar kada siuvinėsiu ant kanvos, nebent tik su fonu kai darysiu, nes vis tik pigiau gaunasi. Man ant lino tai ir kryžiukai nepalyginamai lygesni atrodo, ir lankelio nereikia, kad jų lygumą reguliuotų. Betgi, mano patirtis tikrai maža. Kaip kam geriau patinka - skonio ir pripratimo dalykas  4u.gif

ačiū už padrąsinimą 4u.gif tik dabar dar dėl spalvos suku galvą... bet turbūt kaip ir paukščiukas siuvinėsiu ta pačia ecru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 19:22)
ačiū PAUKŠČIUK kad atsiliepei į mano prašymą, tavo širdelė nuostabiai atrodo  wub.gif  tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten  ax.gif  o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš  doh.gif  tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu  mirksiukas.gif nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man  smile.gif

Vilniaus GA tikrai yra balto enweave
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 05 19, 19:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  prisijuokiau...

Blizguti, neišsiduotum - nieks nesuprastų. Iš jūsų darbelių tikrai neatskirsi. Šaunuolės mergytės! Mano dukrytei irgi tik 8 metai, bet jau 3 paveikslėlį baigia siuvinėt. Galit bendrauti  mirksiukas.gif

Būtu malonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 20:23)
Vilniaus GA tikrai yra balto enweave

na va o aš iš Kauno... verysad.gif o ir ne balto man reikia, o kažkokio kreminio ar pan. na žodžiu sunku su spalvytėm pas mus parduotuvėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 19:22)
ačiū PAUKŠČIUK kad atsiliepei į mano prašymą, tavo širdelė nuostabiai atrodo  wub.gif  tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten  ax.gif  o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš  doh.gif  tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu  mirksiukas.gif nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man  smile.gif

Spalva nurodyta 309 jei neklystu, buvau ją kasiulai nusižiūrėjusi, tuoj paieškosiu. Nuoširdžiai siūlau siuvinėti ne ant kanvos, tikrai nėra sunku, kaip atrodo, o rezultatas nepalyginamai gražesnis. Berots rugsėjė ar Džeinė(kažkodėl visad jas maišau blush2.gif ) siuvinėjo ant balto lino, tai ir labai dailiai atrodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 20:52)
evenweave ir linas - tai medžiagos rūšis, o ecru - tai spalvos pavadinimas.

Ten turejo but ne ar o ir biggrin.gif
Atsakyti
Taip bent jau aš supratau, kad rekomenduoja spalvą 309.

user posted image

čia nieko reklamuoju, bet pati buvau šią nusižiūrėjusi pirktis
http://www.kasiulai....48cm-p-311.html
Atsakyti
PAUKŠČIUK - ačiū tau labai už pagalbą!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif šiaip norėčiau gal ir ant baltos spalvytės siuvinėti, nes čia vestuvinė dovana bus tai gražiai būtų, bet kažkaip nu neįsivaizduoju kaip atrodytų... reikės mergaitėms (rugsėjė ar džeinė) parašyt ir paklaust kuri siuvinėjo blush2.gif
Atsakyti
Dvi dienas nebuvau ,o kiek grožybių pridėjot,šaunuolės visos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o man vakar vėl į namus mano svajonę atnešė :lankelį ,kuris skirtas siuvinėt sėdint(po koja pasikiša),kažkada pasakojau ,kad labai noriu ,parašiau į kasiulai laišką ko noriu ,ir neseniai radau kasiuluose,per 5 dienas pristatė,buvo labai malonu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, reik pagalbos. tikriausia, apie tai n kartu kalbeta, bet jei schemos failiuko galas ".xsd", kokia programele reik parsisiusti? pas mane linux'ine aplinka.
Atsakyti
pas mane dauguma tokių schemų atsidaro su Pattern maker(berods taip parašiau).bet pas mane ne linuxas ax.gif ,nelabai susigaudau,tuose dalykuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 19, 21:33)
mergaites, reik pagalbos. tikriausia, apie tai n kartu kalbeta, bet jei schemos failiuko galas ".xsd", kokia programele reik parsisiusti? pas mane linux'ine aplinka.

pattern maker viewer
Atsakyti