Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Astulia
Pagyvensim, pamatysm bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 19, 16:53)
Nagi mergaitės nebeiškenčiau  ax.gif Žadėjau dar slėpt, kol ne iki galo pabaigta - bet jei jau taip medžiagų nerandat - galit pasižvalgyt mano parduotuvėlėj: www.erankdarbiai.lt

Parduotuvė jau veikianti, tik dar nemažai prekių nesudėta  ax.gif DMC siūlų turiu beveik visas spalvas, tik laukia didelis darbas pabaigt surašyt viską  rolleyes.gif

Zalio lino ir pas tave nera verysad.gif Vistiek teks siustis is uzjurio. Beda ta, kad visos LT parduotuves prekiauja vienodom prekem, tik keliais ct skirtingomis kainomis doh.gif
Atsakyti

Parduotuvė jau veikianti, tik dar nemažai prekių nesudėta ax.gif DMC siūlų turiu beveik visas spalvas, tik laukia didelis darbas pabaigt surašyt viską rolleyes.gif
[/quote]

o kiek kainuoja pristatymas i namus?
Atsakyti
juk viskas ten parašyta atidžiau skaityk mirksiukas.gif (6 Lt)
beje mergaitės man reikia pagalbos blush2.gif user posted image
ruošiuosi siuvinėti šią širdelę... siūliukus jau turiu, o kokią spalvą pasirinkti medžiagos kad nesusilietų su kryžiukais? ir ten rašo jog siuvinėti ant evenweave 28 ct, o jei aš siuvinėčiau ant aida 16 ct kaip įpratus esu ar labai jau pabloginsiu vaizdą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 19 gegužės 2009 - 16:39
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 17:19)
Zalio lino ir pas tave nera verysad.gif Vistiek teks siustis is uzjurio. Beda ta, kad visos LT parduotuves prekiauja vienodom prekem, tik keliais ct skirtingomis kainomis doh.gif

Žalio tikrai neturiu... Medžiagas rinkau pagal tai, ant kokių pati siuvinėčiau - žalia kažkaip neužkliuvo. Bet ateity žinosiu, kad reikia aciuks.gif

Medžiagų stengiuosi pasiūlyti daugiau nei kitose el. parduotuvėse ax.gif Kitur daugelio spalvų reikia laukt iki 2 mėn., o pas mane viskas, kas surašyta - vietoj rolleyes.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 17:27)
o kiek kainuoja pristatymas i namus?

Pristatymas kainuoja 6 lt, nuo 75 lt - pristatome nemokamai 4u.gif

Jei bus daugiau klausimų - gal rašykit į asmeninę, čia ne vieta tokioms diskusijoms blush2.gif Tiesiog norėjau informuot apie dar vieną vietą, kur galima prekių siuvinėjimui įsigyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 17:31)
beje mergaitės man reikia pagalbos  blush2.gif
ruošiuosi siuvinėti šią širdelę... siūliukus jau turiu, o kokią spalvą pasirinkti medžiagos kad nesusilietų su kryžiukais? ir ten rašo jog siuvinėti ant evenweave 28 ct, o jei aš siuvinėčiau ant aida 16 ct kaip įpratus esu ar labai jau pabloginsiu vaizdą?  blush2.gif

Man rodosi šis paveiksliukas prašosi evenweave arba lino ax.gif Jis toks subtilus, aidos skylutės gali šviest...
Kažkas lyg jau siuvinėjo šį paveikslėlį g.gif Reiktų sulaukt kol atsilieps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 17:31)
juk viskas ten parašyta atidžiau skaityk  mirksiukas.gif  (6 Lt)
beje mergaitės man reikia pagalbos  blush2.gif 
ruošiuosi siuvinėti šią širdelę... siūliukus jau turiu, o kokią spalvą pasirinkti medžiagos kad nesusilietų su kryžiukais? ir ten rašo jog siuvinėti ant evenweave 28 ct, o jei aš siuvinėčiau ant aida 16 ct kaip įpratus esu ar labai jau pabloginsiu vaizdą?  blush2.gif

jei nuoširdžiai siuvinėdama ant Aidos negausi reikiamo rezultato, siūlau rinktis evenweave 4u.gif . Aš siuvinėjau ant ecru, bet spalvytės labai susiliejo smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 gegužės 2009 - 17:02
Dar priklauso nuo to koki audini pirkti, kam ši širdelė bus skirta.. Jei tai kokia vestuviu dovana rinkis evenweave, o jei ne, tada rinkis lina ar ecru.

Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė clap.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 19, 15:16)
Beto ji irgi vaikas kaip ir as tongue.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau...

Blizguti, neišsiduotum - nieks nesuprastų. Iš jūsų darbelių tikrai neatskirsi. Šaunuolės mergytės! Mano dukrytei irgi tik 8 metai, bet jau 3 paveikslėlį baigia siuvinėt. Galit bendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū PAUKŠČIUK kad atsiliepei į mano prašymą, tavo širdelė nuostabiai atrodo wub.gif tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten ax.gif o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš doh.gif tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu mirksiukas.gif nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 19 gegužės 2009 - 18:24
Gal kas gali paaiskinti,kas yra Japan thread? Schemoj taip parasyta. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 18:13)
Dar priklauso nuo to koki audini pirkti, kam ši širdelė bus skirta.. Jei tai kokia vestuviu dovana rinkis evenweave, o jei ne, tada rinkis lina ar ecru.

Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė clap.gif  assa.gif

evenweave ir linas - tai medžiagos rūšis, o ecru - tai spalvos pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 19:22)
tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten  ax.gif  o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš  doh.gif  tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu  mirksiukas.gif nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man  smile.gif

Tikrai, manau, kad tau gautųsi 4u.gif Aš dabar irgi siuvinėju ant drobės (labai panaši į evenweave, bet pirkta gal prieš 12 metų, tai supratimo neturiu kaip ji vadinosi). Sakyčiau, kad numeris panašus į 28 (atitinka Aida 14), bet man drobė ar linas 32 (atitinka Aida 16) labiau patinka siuvinėjant dviem siūliukais. Apskritai, man linas ar drobė - nepalyginti su kanva... Čia sakau labai nuoširdžiai, be jokios kritikos niekam... wub.gif Na, man kanva rodosi skirta tam, kad užsiuvinėti visą plotą (tada, kai ir fonas siuvinėjamas), kad neliktų tų skylučių... Tos skylutės man tokį nenatūralumą, dirbtinumą kažkokį suteikia, tarsi sukramtytas kąsnis burnon... Nežinau ar dar kada siuvinėsiu ant kanvos, nebent tik su fonu kai darysiu, nes vis tik pigiau gaunasi. Man ant lino tai ir kryžiukai nepalyginamai lygesni atrodo, ir lankelio nereikia, kad jų lygumą reguliuotų. Betgi, mano patirtis tikrai maža. Kaip kam geriau patinka - skonio ir pripratimo dalykas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 gegužės 2009 - 18:58