Astulia
Pagyvensim, pamatysm
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 19, 16:53)
Nagi mergaitės nebeiškenčiau Žadėjau dar slėpt, kol ne iki galo pabaigta - bet jei jau taip medžiagų nerandat - galit pasižvalgyt mano parduotuvėlėj: www.erankdarbiai.lt
Parduotuvė jau veikianti, tik dar nemažai prekių nesudėta DMC siūlų turiu beveik visas spalvas, tik laukia didelis darbas pabaigt surašyt viską
Parduotuvė jau veikianti, tik dar nemažai prekių nesudėta DMC siūlų turiu beveik visas spalvas, tik laukia didelis darbas pabaigt surašyt viską
Zalio lino ir pas tave nera Vistiek teks siustis is uzjurio. Beda ta, kad visos LT parduotuves prekiauja vienodom prekem, tik keliais ct skirtingomis kainomis
[/quote]
o kiek kainuoja pristatymas i namus?
juk viskas ten parašyta atidžiau skaityk (6 Lt)
beje mergaitės man reikia pagalbos
ruošiuosi siuvinėti šią širdelę... siūliukus jau turiu, o kokią spalvą pasirinkti medžiagos kad nesusilietų su kryžiukais? ir ten rašo jog siuvinėti ant evenweave 28 ct, o jei aš siuvinėčiau ant aida 16 ct kaip įpratus esu ar labai jau pabloginsiu vaizdą?
ruošiuosi siuvinėti šią širdelę... siūliukus jau turiu, o kokią spalvą pasirinkti medžiagos kad nesusilietų su kryžiukais? ir ten rašo jog siuvinėti ant evenweave 28 ct, o jei aš siuvinėčiau ant aida 16 ct kaip įpratus esu ar labai jau pabloginsiu vaizdą?
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 17:19)
Zalio lino ir pas tave nera Vistiek teks siustis is uzjurio. Beda ta, kad visos LT parduotuves prekiauja vienodom prekem, tik keliais ct skirtingomis kainomis
Žalio tikrai neturiu... Medžiagas rinkau pagal tai, ant kokių pati siuvinėčiau - žalia kažkaip neužkliuvo. Bet ateity žinosiu, kad reikia
Medžiagų stengiuosi pasiūlyti daugiau nei kitose el. parduotuvėse Kitur daugelio spalvų reikia laukt iki 2 mėn., o pas mane viskas, kas surašyta - vietoj
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 17:27)
o kiek kainuoja pristatymas i namus?
Pristatymas kainuoja 6 lt, nuo 75 lt - pristatome nemokamai
Jei bus daugiau klausimų - gal rašykit į asmeninę, čia ne vieta tokioms diskusijoms Tiesiog norėjau informuot apie dar vieną vietą, kur galima prekių siuvinėjimui įsigyt
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 17:31)
Man rodosi šis paveiksliukas prašosi evenweave arba lino Jis toks subtilus, aidos skylutės gali šviest...
Kažkas lyg jau siuvinėjo šį paveikslėlį Reiktų sulaukt kol atsilieps
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 17:31)
juk viskas ten parašyta atidžiau skaityk (6 Lt)
jei nuoširdžiai siuvinėdama ant Aidos negausi reikiamo rezultato, siūlau rinktis evenweave . Aš siuvinėjau ant ecru, bet spalvytės labai susiliejo
Dar priklauso nuo to koki audini pirkti, kam ši širdelė bus skirta.. Jei tai kokia vestuviu dovana rinkis evenweave, o jei ne, tada rinkis lina ar ecru.
Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė
Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 19, 15:16)
Beto ji irgi vaikas kaip ir as
prisijuokiau... Blizguti, neišsiduotum - nieks nesuprastų. Iš jūsų darbelių tikrai neatskirsi. Šaunuolės mergytės! Mano dukrytei irgi tik 8 metai, bet jau 3 paveikslėlį baigia siuvinėt. Galit bendrauti
ačiū PAUKŠČIUK kad atsiliepei į mano prašymą, tavo širdelė nuostabiai atrodo tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man
Gal kas gali paaiskinti,kas yra Japan thread? Schemoj taip parasyta. Aciu.
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 18:13)
Dar priklauso nuo to koki audini pirkti, kam ši širdelė bus skirta.. Jei tai kokia vestuviu dovana rinkis evenweave, o jei ne, tada rinkis lina ar ecru.
Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė
Paukščiukas:
Tu tikra kropštuolė
evenweave ir linas - tai medžiagos rūšis, o ecru - tai spalvos pavadinimas.
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 19:22)
tik aš niekada nesu siuvinėjusi ant eveweave tai kažkaip bijau kad nesigaus man ten o kokį tankumą geriau rinktis? 28 ct? gaila kad nėra šios medžiagos pirkti GA tada galėčiau pridėti siūliukus ir paderinti spalvą... ir dar blogai kad prie schemos spalva nenurodyta... kažkaip su tom spalvom nesigaudau aš tai turbūt ant ecru ir aš siuvinėsiu nes jau matau rezultatą tai bus drąsiau ir man
Tikrai, manau, kad tau gautųsi Aš dabar irgi siuvinėju ant drobės (labai panaši į evenweave, bet pirkta gal prieš 12 metų, tai supratimo neturiu kaip ji vadinosi). Sakyčiau, kad numeris panašus į 28 (atitinka Aida 14), bet man drobė ar linas 32 (atitinka Aida 16) labiau patinka siuvinėjant dviem siūliukais. Apskritai, man linas ar drobė - nepalyginti su kanva... Čia sakau labai nuoširdžiai, be jokios kritikos niekam... Na, man kanva rodosi skirta tam, kad užsiuvinėti visą plotą (tada, kai ir fonas siuvinėjamas), kad neliktų tų skylučių... Tos skylutės man tokį nenatūralumą, dirbtinumą kažkokį suteikia, tarsi sukramtytas kąsnis burnon... Nežinau ar dar kada siuvinėsiu ant kanvos, nebent tik su fonu kai darysiu, nes vis tik pigiau gaunasi. Man ant lino tai ir kryžiukai nepalyginamai lygesni atrodo, ir lankelio nereikia, kad jų lygumą reguliuotų. Betgi, mano patirtis tikrai maža. Kaip kam geriau patinka - skonio ir pripratimo dalykas