Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(miskinuke16 @ 2009 05 19, 13:56)
user posted imagelabai grazu,ir as planuoju is sios serijos vireja siuvineti.O ant kokios medziagos siuvinejai ir kokio dydzio paveksliukas gavosi.

marga DMC kanva , dydis 20x20 cm, bet aš rėminu i 20x30 rėma, todėl pasilieku kraštam daugiau medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 19, 11:46)
as siuvinejau ant margo , bet kazkaip praradau meile ir stovi nebaigtas, nezinau rodziaus ar ne blush2.gif (nepamenu)
linas kazkoks skystas, plonas, tokio dar neteke ciupinet, tai ir pastrigo, nors moketa kaip uz gera lotuliukas.gif

bigsmile.gif Man jis toks gražus, kad net medžiaga nieko negadina, pabaig būtinai 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2009 05 19, 12:19)
Nu tikrai juodas smile.gif

Tavo dėka, vis gi siuvinėju su juodu, ačiukas 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 05 19, 14:39)
gražūs procesai, gražūs darbai...  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif , labai dailiai marga medžiaga žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 15:52)
biggrin.gif jei reikia simpsonu chemučiu, parašyk savo elpašta, atsiusiu butinai, gal koki 15 turiu pasidariusi biggrin.gif

Štai če to darbelio schemutė

(dar labai nedaug išsiuvinejau, sunkei einasi  blush2.gif )
Blizguti :

Negėdink manęs biggrin.gif labai daug jau žinai če  ax.gif  drinks_cheers.gif

Astulia:
Labai paprastai, suradau irėminimo centra, ten itempia ta darbeli ir su kažkokiu aparatu padaro... teta pasakojo, ir sakė kad nuo kraštu jiems pakanka 1cm  bigsmile.gif

Džeine :
OHO thumbup.gif  Tiesiog superinis darbas 4u.gif

Nu nebegėdinsiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 19, 16:13)
Nu nebegėdinsiu tongue.gif

Beto ji irgi vaikas kaip ir as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 19, 14:16)
Beto ji irgi vaikas kaip ir as tongue.gif

O kas čia blogo, kad vaikas. Kaip tik labai džiugu, kad šiuolaikinės mergaitės domisi rankdarbiais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 gegužės 2009 - 14:21
QUOTE(Florestina @ 2009 05 19, 15:20)
O kas čia blogo, kad vaikas. Kaip tik labai džiugu, kad šiuolaikinės mergaitės domisi rankdarbiais.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 19, 16:20)
O kas čia blogo, kad vaikas. Kaip tik labai džiugu, kad šiuolaikinės mergaitės domisi rankdarbiais.  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 18, 09:46)
viskas svarbu - tavieji meskinai lenktynoje nuostabus wub.gif

na jie jau seniai nebe mano, padovanoti, bet vis tiek ačiū. Reik į svečius nueit, pažiūrėt, kaip atrodo, pamiršau jau biggrin.gif

QUOTE(giedress @ 2009 05 18, 23:19)
nugis, greitai spėjam - kas čia hihihi.gif

aš atspėjau, atspėjau thumbup.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 14:20)
teta pasakojo, ir sakė kad nuo kraštu jiems pakanka 1cm  bigsmile.gif

jiems gal ir pakanka, bet, mano galva, visada gražiau palikti siuviniui erdvės g.gif
O Simpsonai jėga! Mano pirmasis buvo Kempiniukas - ant tokios minkštos minkštos didžiaakės rusiškos kanvos su afigieno dydžio kryžiais. nu bet buvo smagu - spalvos tokio ryškumo, kad turbūt niekur ir niekada daugiau neteks jų panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 19 gegužės 2009 - 14:57
QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 11:00)
Jo, su spalvotomis medžiagėlėmis tai bėda... Aš ieškojau rausvo, bet nė vienoj lietuviškoj internetinėj neradau ne tik lino, bet ir evenweave... Dvi, kai vėl sugalvosi užsakinėt iš užsienio - sušvilpk, nes daug ko pasigendu Lietuvoj. kaupiuosi ir Noros raidelėms... Tik, kai aš tokia skaitytoja angliškai, tai, oj, kartais kiek prasėdžiu... Nugis, tiesiog dar vienos studijos tas siuvinėjimo pomėgis  wub.gif , bet jau toks mielas, kad atsiplėšt neįmanoma...  blush2.gif

Nagi mergaitės nebeiškenčiau ax.gif Žadėjau dar slėpt, kol ne iki galo pabaigta - bet jei jau taip medžiagų nerandat - galit pasižvalgyt mano parduotuvėlėj: www.erankdarbiai.lt

Parduotuvė jau veikianti, tik dar nemažai prekių nesudėta ax.gif DMC siūlų turiu beveik visas spalvas, tik laukia didelis darbas pabaigt surašyt viską rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas svarbu :
O kiek palieki tu nuo kraštu?
blush2.gif

Atsakyti
ssamantaa, o tau pačiai gražu, kai darbelis suspaustas tarp rėmelių? g.gif kitam darbui, jei norėsi gražiai įrėmint, palik bent 5 cm iš kraštų mirksiukas.gif aš tai dar ir daugiau palieku apsidraudimui smile.gif
Atsakyti
Astulia:
Nežinau, dar pas tažmogu nerėminau, tik tetulyte pasakojo biggrin.gif
Jei negražiai išeis g.gif , tada dėsiu daugiau thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 17:10)
Astulia:
Nežinau, dar pas tažmogu nerėminau, tik tetulyte pasakojo biggrin.gif
Jei negražiai išeis g.gif , tada dėsiu daugiau  thumb_yello.gif

žinau, kad nerėminai dar, bet pabandyk įsivaizduot, kad aplink jokios erdvės nėra smile.gif čia tau tik patarimas, bet daryk kaip išmanai mirksiukas.gif
Atsakyti