Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 11:47)
O cia koks lino pavadinimas? Ant žalio vaizdas geresnis, bet aš ir šitą pabaigčiau. Visvien rezultatas gražus bus

ranku dazymo 32 linas is SBB parsisiustas lyg, jau pries metus
tikiuosi ir as pabaigt smile.gif , tinkamo metalizuoto siuliuko neturiu , kita savaite tikiuosi jau gaut, tu virveliu prisidarius ir labai paprasta, kaip prisiut jas seksis bus matyt
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 11:33)
Noros raidems galeciau tau parduoti vieną gabalą medžiagos. As apsižioplinau skaiciuodama dydzius, ir 3 raidems nusipirkau 3 gabaliukus medziagos. Galiausiai kai gavau paaiskejo, kad 1 gabaliuko uzteks 6 raidems doh.gif Kaina ir dydi parasiau tau el.pastu.

Dėkui, būtinai paimsiu! Paskaičiau paštą... Man ir šiaip praverstų.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 19, 11:46)
as siuvinejau ant margo , bet kazkaip praradau meile ir stovi nebaigtas, nezinau rodziaus ar ne blush2.gif (nepamenu)
linas kazkoks skystas, plonas, tokio dar neteke ciupinet, tai ir pastrigo, nors moketa kaip uz gera lotuliukas.gif

Tu dabar kitą labai gražų darbą darai 4u.gif Bet pabaik vis vien, tikrai superinis man tas dvasiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 18, 17:22)
Pagal spalvą galvoju kad tai tamsiai tamsiai pilka, beveik juoda, nes madeiros juoda rašo black
Nu tikrai juodas smile.gif
Atsakyti
Labas visoms! šiandien prisijungsiu prie jūsu. 4u.gif štai koks paprastas vienas iš pirmuju mano darbeliu,neiremintas doh.gif nepalyginamas su jusu darbais ax.gif
user posted image

o dabar tai užsiemiau labai sunkiu biggrin.gif kol aš ji pabaigsiu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 05 19, 14:20)
Labas visoms! šiandien prisijungsiu prie jūsu. 4u.gif  štai koks paprastas vienas iš pirmuju mano darbeliu,neiremintas doh.gif  nepalyginamas su jusu darbais ax.gif 

Geras thumbup.gif , mano draugei labai patiktų toks paveiksliukas - ji didelė Simpsonų gerbėja (gerą mintį man pakišai) smile.gif
Papildyta:
o dabar tai užsiemiau labai sunkiu biggrin.gif kol aš ji pabaigsiu ...  g.gif

O kaip atrodo šitas sunkusis?
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 05 19, 15:27)
Geras  thumbup.gif  , mano draugei labai patiktų toks paveiksliukas - ji didelė Simpsonų gerbėja (gerą mintį man pakišai) smile.gif

Ji ne tik Houmeri išsiusinėjus bet ir Mege su Mardže. Taigi greit Samanta rodyk blush2.gif
Beto žinau kad tai išsiuvinejo nwes ji toi pacioi laiptinej gyvena kaip ir as tongue.gif Ji mane ir ismoke siuvineti tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms! šiandien prisijungsiu prie jūsu. 4u.gif  štai koks paprastas vienas iš pirmuju mano darbeliu,neiremintas doh.gif 

o ko taip arti prie krašto siuvinėjai? kaip tu jį dabar žadi įrėmint? g.gif
Atsakyti
gražūs procesai, gražūs darbai... 4u.gif

o aš dar viena vyrėja nukryžiavojau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif jei reikia simpsonu chemučiu, parašyk savo elpašta, atsiusiu butinai, gal koki 15 turiu pasidariusi biggrin.gif

Štai če to darbelio schemutė

user posted image

(dar labai nedaug išsiuvinejau, sunkei einasi blush2.gif )

Blizguti :

Negėdink manęs biggrin.gif labai daug jau žinai če ax.gif drinks_cheers.gif

Astulia:
Labai paprastai, suradau irėminimo centra, ten itempia ta darbeli ir su kažkokiu aparatu padaro... teta pasakojo, ir sakė kad nuo kraštu jiems pakanka 1cm bigsmile.gif

Džeine :
OHO thumbup.gif Tiesiog superinis darbas 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
user posted imagelabai grazu,ir as planuoju is sios serijos vireja siuvineti.O ant kokios medziagos siuvinejai ir kokio dydzio paveksliukas gavosi.
Atsakyti