Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ewulia @ 2009 05 10, 18:19)
kantrybes turiu, tai gal kaip nors  blush2.gif  dekui uz perspejima  biggrin.gif

aš maniau, kad irgi kantrybės turiu, bet vieną tokį išsiuvinėjau ir daugiau, sakiau, jau nė už ką jo nebesiuvinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 10, 19:30)
aš maniau, kad irgi kantrybės turiu, bet vieną tokį išsiuvinėjau ir daugiau, sakiau, jau nė už ką jo nebesiuvinėsiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man kelis teko siuvinėt, bet daugiau nelabai norėčiau doh.gif

Sėkmės, tikiuosi nenumušėm ūpo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 05 10, 10:37)
aj..nelabai pasistumejau, siuvinet noras yra ir didelis, bet va egzaminai prasidejo tai reikia mokytis ne siuvinet verysad.gif na bet vakar visa diena zubrinau, ir jau vakare nebegalejau daugiau tai ciupau savo siuvini rolleyes.gif tai siek tiek zolyciu pasiuvinejau..dabar issiuvinetas yra beveik vienas astuntadalis viso  lotuliukas.gif

Ir pailsėt nuo mokslų reikia. 4u.gif

Registruojuos naujoj temelėj. Labai gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif thumbup.gif

O aš savo tulpes padėjau į šoną ir pasinėriau į pasakų pasaulį. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gegužės 2009 - 20:01
QUOTE(Florestina @ 2009 05 10, 19:59)
O aš savo tulpes padėjau į šoną ir pasinėriau į pasakų pasaulį.  ax.gif

o man teko savo rožes į šoną padėt, nes gavau skubų užsakymą iš brolienės smile.gif
Atsakyti
Sveikutes kryziavotojos.
Noriu paklausti kaip jus issisaugot schemas is SITO puslapio, kad jos butu geros kokybes ir siuvinejant galima butu iziureti simbolius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 10, 22:21)
Sveikutes kryziavotojos.
Noriu paklausti kaip jus issisaugot schemas is SITO puslapio, kad jos butu geros kokybes ir siuvinejant galima butu iziureti simbolius?  ax.gif

As jei siunciuos man cherovlikus parsiuncia, bet as paimu nusikopijuoju isikeliu i paint ir issaugoju ir liaminga sedziu su schema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 10, 21:21)
Sveikutes kryziavotojos.
Noriu paklausti kaip jus issisaugot schemas is SITO puslapio, kad jos butu geros kokybes ir siuvinejant galima butu iziureti simbolius?  ax.gif

jei paspaudus сохранить оригинал schema nepasididina, vadinasi ji tokia prastos kokybės ir yra g.gif

astulia, kokį užsakymą gavai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 10, 20:03)
o man teko savo rožes į šoną padėt, nes gavau skubų užsakymą iš brolienės  smile.gif

O pas mane bendradarbė užsakė dovaną dukterėčiai ir tėvas šventą paveikslą. g.gif
Atsakyti
Na bet ir šaunuolės jūs... Ir sau pasiuvinėjat, ir dar užsakymus priimat biggrin.gif
Man viena draugė užsiminė, jog norėtų siuvinėtos staltiesės - tai pasakiau, kad su mano tempais ji tą staltiesę po tik po poros metų gautų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ewulia, sveikinu įsijungus į kryžiavotojų būrį ir linkiu kantrybės siuvinėjant meškiuką mirksiukas.gif

lizarde, tavo angeliukas labai dailus ir mielas 4u.gif Linkiu jam greičiau surasti šeimininką bigsmile.gif
Atsakyti
kaip nekeista ,aš irgi gavau užsakymą išsiuvinėt draugės anūkui metrikiuką ,dabar laukiu siūlų ,o šiuo metu pintinė mane labai traukia ,tai man rodos tas metrikas gali palaukti(mat reikia jo rugpjūčiui),o dabar kibsiu tuos vaisius siuvinėt,nebedaug beliko dvipusiais kryželiais siuvinėt,o fonas tai bus tik viengubu,tai jau greičiau eisis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 10, 20:26)
astulia, kokį užsakymą gavai?  smile.gif

ai, dukterėčia baigia gegužės gale darželį, tai brolienė nužiūrėjo mano metriką su meškiukais, tai bandom jį pakoreguot ir darysim dovaną grupei, nes ji vadinas "Meškiukai" mirksiukas.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 10, 20:44)
Na bet ir šaunuolės jūs... Ir sau pasiuvinėjat, ir dar užsakymus priimat biggrin.gif
Man viena draugė užsiminė, jog norėtų siuvinėtos staltiesės - tai pasakiau, kad su mano tempais ji tą staltiesę po tik po poros metų gautų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kai buvau Austrijoj, vienoj rankdarbių pardėj radau medžiagą, paruoštą staltiesei, na, kur būna tokia juosta jau įsiūta. bet tuo metu pagailėjau dar kelių eurų nusipirkt tokią knygelę su schemom toms staltiesėms, tai dabar nieko nerandu, ką galėčiau išsiuvinėt ant jos doh.gif taip ir būna, kai skūpas moka dukart blush2.gif
Atsakyti