Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Svetlana71 @ 2009 05 19, 08:30)
Visiems labas rytas  smile.gif
atejau parodyti savop darba...pagaliau baigiau  ax.gif

Pasakų namukas wub.gif Šiltas, mielas, jaukus. Didelis darbas, imk daaaaug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 19, 09:02)
Nimue laumiu kudikis drinks_cheers.gif  spejau spejau tongue.gif

aš ir apie Nimue pagalvojau, bet konkretaus nieko nepriminė, parodykit paveiksliuką
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 19, 09:02)
Nimue laumiu kudikis drinks_cheers.gif  spejau spejau tongue.gif

taip ir galvojau, kad kai pasirodysi, atspėsi biggrin.gif
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 09:15)
Ir mano lygiai tokia pati mintis buvo. Nimue Papillon

Nimue, bet ne Papillion, o Balancoire biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 19, 09:49)
taip ir galvojau, kad kai pasirodysi, atspėsi biggrin.gif

Aš galvojau, kad čia ir yra Papillon, iš pradžių tai nieko nesupratau, bet kai Dvi ir Rugsėjė parašė apie Nimue, man būtent šį paveiksliuką ir priminė tavo pasiuvinėjimas.

Mmmm, nuostabu... wub.gif Tik man mistika, kaip tas virveles suvyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 gegužės 2009 - 09:05
QUOTE(giedress @ 2009 05 19, 09:49)

Ir aš šitą ruošiuosi siuvinėti. Ant kokio lino siuvinėji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 19 gegužės 2009 - 09:18
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 10:17)
Ir aš šitą ruošiuosi siuvinėti. Ant kokio lino siuvinėji?

su tuo linu prasiknisau iki negalėjimo doh.gif užsisakiau iš kasiulai vienos spalvos, kuri labai panaši į nuotraukoje esantį. Bet, pasirodo, tokio jau nebegamina verysad.gif Dėl to rinkausi vienintelį esantį žalią Zweigart Belfast (32), sp. Antique green, kuris yra vintage'inis.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 05 19, 10:23)
su tuo linu prasiknisau iki negalėjimo doh.gif užsisakiau iš kasiulai vienos spalvos, kuri labai panaši į nuotraukoje esantį. Bet, pasirodo, tokio jau nebegamina verysad.gif Dėl to rinkausi vienintelį esantį žalią Zweigart Belfast (32), sp. Antique green, kuris yra vintage'inis.

Aš užtat ir nepradedu, kad nerandu žalio lino. Turiu žalsvo nuo NC raidžių, bet man nepakankamai žalias. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 05 19, 07:30)
Visiems labas rytas  smile.gif
atejau parodyti savop darba...pagaliau baigiau  ax.gif

Fantastiškas darbelis, atrodo, kaip nutapytas.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 10:29)
Aš užtat ir nepradedu, kad nerandu žalio lino. Turiu žalsvo nuo NC raidžių, bet man nepakankamai žalias. doh.gif

Jo, su spalvotomis medžiagėlėmis tai bėda... Aš ieškojau rausvo, bet nė vienoj lietuviškoj internetinėj neradau ne tik lino, bet ir evenweave... Dvi, kai vėl sugalvosi užsakinėt iš užsienio - sušvilpk, nes daug ko pasigendu Lietuvoj. kaupiuosi ir Noros raidelėms... Tik, kai aš tokia skaitytoja angliškai, tai, oj, kartais kiek prasėdžiu... Nugis, tiesiog dar vienos studijos tas siuvinėjimo pomėgis wub.gif , bet jau toks mielas, kad atsiplėšt neįmanoma... blush2.gif

P.S. šian maniškis žadėjo užlėkt pas tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 gegužės 2009 - 10:09
QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 11:00)
Jo, su spalvotomis medžiagėlėmis tai bėda... Aš ieškojau rausvo, bet nė vienoj lietuviškoj internetinėj neradau ne tik lino, bet ir evenweave... Dvi, kai vėl sugalvosi užsakinėt iš užsienio - sušvilpk, nes daug ko pasigendu Lietuvoj. kaupiuosi ir Noros raidelėms... Tik, kai aš tokia skaitytoja angliškai, tai, oj, kartais kiek prasėdžiu... Nugis, tiesiog dar vienos studijos tas siuvinėjimo pomėgis  wub.gif , bet jau toks mielas, kad atsiplėšt neįmanoma...  blush2.gif

P.S. šian maniškis žadėjo užlėkt pas tave.

Noros raidems galeciau tau parduoti vieną gabalą medžiagos. As apsižioplinau skaiciuodama dydzius, ir 3 raidems nusipirkau 3 gabaliukus medziagos. Galiausiai kai gavau paaiskejo, kad 1 gabaliuko uzteks 6 raidems doh.gif Kaina ir dydi parasiau tau el.pastu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 19 gegužės 2009 - 10:46
QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 10:29)

as siuvinejau ant margo , bet kazkaip praradau meile ir stovi nebaigtas, nezinau rodziaus ar ne blush2.gif (nepamenu)
linas kazkoks skystas, plonas, tokio dar neteke ciupinet, tai ir pastrigo, nors moketa kaip uz gera lotuliukas.gif
user posted image
naturoj spalva melsvesne (zydra), ne pilka
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 19, 11:46)
as siuvinejau ant margo , bet kazkaip praradau meile ir stovi nebaigtas, nezinau rodziaus ar ne blush2.gif (nepamenu)
linas kazkoks skystas, plonas, tokio dar neteke ciupinet, tai ir pastrigo, nors moketa kaip uz gera lotuliukas.gif  naturoj spalva melsvesne (zydra), ne pilka

O cia koks lino pavadinimas? Ant žalio vaizdas geresnis, bet aš ir šitą pabaigčiau. Visvien rezultatas gražus bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 19 gegužės 2009 - 10:48