Erika, kaktusine, grazus darbeliai
amiyra, meskutis ir padekliukai fantastiski
Chera, kaip tavo ugnine feja? Jau taip nekanrtu
QUOTE(zundyte @ 2009 05 15, 21:13)
Man irgi labai sukasi siūlas ,bet aš maniau ,kad čia tik man ,nes nemoku siuvinėt ,tai nusipirkau siūlų kondicionierių ,bet tik šią savaitę gavau siuntinuką ,tai dar neišbandžiau ,gal ne tik plušis mažiau bet gal ir suksis mažiau ..kai išbandysiu ,pasakysiu...o gal jau kas bandė,gal gali pasakyt ar pagelbės tas dalykas?
kai ismeginsi, butinai parasyk, ar maziau susiku/persimeta siulas.
gal yra dar koks niuanselis, kuri reik zinoti, kad ties siulai taip nesusisuktu ir nepersimestu
viskas svarbu - tavieji meskinai lenktynoje nuostabus
QUOTE(amiyra @ 2009 05 17, 23:28)
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski ir dar du padekliukus damusiau
Labai gražu man ta žalia spalva tokio gyvumo suteikia,nes mėlyna ir ružava atsibodusios metrikuose .
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 18, 08:19)
puikus darbelis, gražūs it lygūs kryžiukai , kaip suprantu ant piešto audinio siuvinėji ?
Dėkui,taip ant piešto,nereikia siuvinėti namuko ir dangaus
QUOTE(Dvi @ 2009 05 18, 09:02)
Šaunuolė. Labai gražu Taip ir toliau
Dėkui
Man ir įdomu ,gal yra gudrybė kad siūlas nesisuktu
Niu ir groziu prikryziavot darbstuoles visoms po
kaip gražiai jis žalias atrodo labai
padėkliukai kaip visada labai mieli. Aš tą kiškutį irgi išsiuvinėjau, nes turėjau tokią idėją su juo.. bet galiausiai numečiau nebaigus nebegražu pasidarė
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga
labai pavasariška ir dailu taip ir toliau!
aš šiandien gavau per ebay pirktą liną.. vienas toks ryškiai geltonas maniau bus šviesesnė spalva. Bet vis tiek labai jau simpatiška
aciu uz pagyras mano meskiui ir padekliukams
Daktarienė B parasyk i az , kad vakare nepamirsciau persiust
Daktarienė B parasyk i az , kad vakare nepamirsciau persiust
QUOTE(lizarde @ 2009 05 18, 09:42)
Chera, kaip tavo ugnine feja? Jau taip nekanrtu
oi kaip smagu kad prisiminei mano Ugnine Tik gaila kad ji jau menesi guli nebaigta (niekaip su BS nesusidoroju) ir dar mano mergiote klecka uzdejo vat ji
o cia per ta laika draugei dovanu issiuvinejau na kad jos namuose niekad geles nenuvystu
ir dar draugei krikstynoms maiselius susiuivau ir sukryziavojau
p.s. dabar truputi siuvimu uzsikreciau - tai kryziukai i palepe uzkrito
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 09:25)
Taip, apsiuvau kartono skiautelę, kad gražiau įsirėmintų.
nu tu cia gera minti davei su tuo kartono pasiuvimu tik darbelis turi buti nedidelis, nes kartono dideliu lapu neduna
QUOTE(nekava @ 2009 05 18, 11:29)
nu tu cia gera minti davei su tuo kartono pasiuvimu tik darbelis turi buti nedidelis, nes kartono dideliu lapu neduna
cia vienas is reminimo budu bet gal geriau butu ne kartonas, o kazkas dar storesnio nes kai as reminau emiau 4 kartono lapus ir tai buvo per minksta kazkaip paveiksliukas i prieki issilenkia jei remini be stiklo
QUOTE(Chera @ 2009 05 18, 11:12)
oi kaip smagu kad prisiminei mano Ugnine Tik gaila kad ji jau menesi guli nebaigta (niekaip su BS nesusidoroju) ir dar mano mergiote klecka uzdejo vat ji
Kleckiuką plauks su Locu jei turi arba vanišu milteliniu
Daili rožė ir maišiukai
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 18, 14:16)
Aciukas uz pagyras
kleckiuka galvoju gal uzsiuvineti na atrodys kad sijono ugnele "nusoko"
o roze tai super lengvai ir maloniai kryziavojosi per pora prisedimu issiuvinejau
QUOTE(Dvi @ 2009 05 17, 11:51)
Nėr už ką. O dėl kavos - tariam jau dabar, kad kitą kartą, kai atveši rėminti, eisim kavos. Ir pyragėlių. Tinka?
Tinka. Labai mėgstu kavą su pyragėliu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 17, 21:57)
Nežinau ar jau matėt, šian netyčia aptikau visai neblogą svetainę. Gal kuri jau užsisakynėjote ?
http://darbstuole.lt/
patiko dmc rinkinukai siūlų, pigiau gaunasi
http://darbstuole.lt/
patiko dmc rinkinukai siūlų, pigiau gaunasi
Mačiau tą svetainę, bet dar neužsakinėjau iš jos. Apie kokius DMC siūlų rinkinukus tu kalbi?
Labai mielas meškis ir spalva žalia man patinka. Padėkliukai irgi , ypač tas su ežiuku
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau
Šaunuolė, šiltas paveiksliukas, nuostabios spalvelės ir kryžiukai lygūs
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos...
Irisas 20x20
Irisas 20x20
Dailus irisas, na, vietos tikrai mažokai, bet iš klaidų ir mokomės...
QUOTE(Chera @ 2009 05 18, 11:12)
o cia per ta laika draugei dovanu issiuvinejau na kad jos namuose niekad geles nenuvystu
Nebedaug liko visai. O dėmę gal pavyktų išimti su ACE delicate... aš ant kryžiavonių nebandžiau, bet šiaip visas dėmes su tuo žaliu ACE išiminėju. Užpilu tiesiai ant dėmės ir skalbiu... Visas dėmes jis man išima.
Rožė ir maišiukai super O va, kaip galima per porą prisėdimų sukryžiavot - tai man kol kas mistika Šaunuolė
Gal netyčia kas nors turite tos damos spalvų raktą?