Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Erika, kaktusine, grazus darbeliai thumbup.gif
amiyra, meskutis ir padekliukai fantastiski first.gif

Chera, kaip tavo ugnine feja? Jau taip nekanrtu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 15, 21:13)
Man irgi labai sukasi siūlas ,bet aš maniau ,kad čia tik man ,nes nemoku  siuvinėt blush2.gif ,tai nusipirkau siūlų kondicionierių ,bet tik šią savaitę gavau siuntinuką ,tai dar neišbandžiau ,gal ne tik plušis mažiau bet gal ir suksis mažiau rolleyes.gif ..kai išbandysiu ,pasakysiu...o gal jau kas bandė,gal gali pasakyt ar pagelbės tas dalykas? 4u.gif

kai ismeginsi, butinai parasyk, ar maziau susiku/persimeta siulas.

gal yra dar koks niuanselis, kuri reik zinoti, kad ties siulai taip nesusisuktu ir nepersimestu unsure.gif

viskas svarbu - tavieji meskinai lenktynoje nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 17, 23:28)
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski  biggrin.gif  ir dar du padekliukus damusiau  biggrin.gif

Labai gražu thumbup.gif man ta žalia spalva tokio gyvumo suteikia,nes mėlyna ir ružava atsibodusios metrikuose .

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 18, 08:19)
bigsmile.gif puikus darbelis, gražūs it lygūs kryžiukai  thumbup.gif , kaip suprantu ant piešto audinio siuvinėji ?

Dėkui,taip ant piešto,nereikia siuvinėti namuko ir dangaus smile.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 05 18, 09:02)
Šaunuolė. Labai gražu wub.gif Taip ir toliau ploja.gif

Dėkui

Man ir įdomu ,gal yra gudrybė kad siūlas nesisuktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu ir groziu prikryziavot  wub.gif darbstuoles  thumbup.gif  visoms po  4u.gif
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski  biggrin.gif  ir dar du padekliukus damusiau  biggrin.gif

kaip gražiai jis žalias atrodo thumbup.gif thumbup.gif labai wub.gif
padėkliukai kaip visada labai mieli. Aš tą kiškutį irgi išsiuvinėjau, nes turėjau tokią idėją su juo.. bet galiausiai numečiau nebaigus doh.gif nebegražu pasidarė doh.gif
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos  smile.gif
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga  ax.gif

labai pavasariška ir dailu 4u.gif taip ir toliau!

aš šiandien gavau per ebay pirktą liną.. vienas toks ryškiai geltonas biggrin.gif maniau bus šviesesnė spalva. Bet vis tiek labai jau simpatiška wub.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras mano meskiui ir padekliukams smile.gif

Daktarienė B parasyk i az , kad vakare nepamirsciau persiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 18, 09:42)
Chera, kaip tavo ugnine feja? Jau taip nekanrtu  bigsmile.gif

oi kaip smagu kad prisiminei mano Ugnine bigsmile.gif 4u.gif Tik gaila kad ji jau menesi guli nebaigta (niekaip su BS nesusidoroju) ir dar mano mergiote klecka uzdejo cray.gif vat ji
user posted image
o cia per ta laika draugei dovanu issiuvinejau wub.gif na kad jos namuose niekad geles nenuvystu
user posted image
ir dar draugei krikstynoms maiselius susiuivau ir sukryziavojau ax.gif
user posted image

p.s. dabar truputi siuvimu uzsikreciau - tai kryziukai i palepe uzkrito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 09:25)
Taip, apsiuvau kartono skiautelę, kad gražiau įsirėmintų.

nu tu cia gera minti davei su tuo kartono pasiuvimu thumbup.gif tik darbelis turi buti nedidelis, nes kartono dideliu lapu neduna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 05 18, 11:29)
nu tu cia gera minti davei su tuo kartono pasiuvimu  thumbup.gif  tik darbelis turi buti nedidelis, nes kartono dideliu lapu neduna  schmoll.gif

cia vienas is reminimo budu mirksiukas.gif bet gal geriau butu ne kartonas, o kazkas dar storesnio g.gif nes kai as reminau emiau 4 kartono lapus ir tai buvo per minksta unsure.gif kazkaip paveiksliukas i prieki issilenkia jei remini be stiklo
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 05 18, 11:12)
oi kaip smagu kad prisiminei mano Ugnine  bigsmile.gif  4u.gif Tik gaila kad ji jau menesi guli nebaigta (niekaip su BS nesusidoroju) ir dar mano mergiote klecka uzdejo  cray.gif vat ji

Kleckiuką plauks su Locu jei turi arba vanišu milteliniu

Daili rožė wub.gif ir maišiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 18, 14:16)
Kleckiuką plauks su Locu jei turi arba vanišu milteliniu

Daili rožė  wub.gif  ir maišiukai thumbup.gif

Aciukas uz pagyras 4u.gif
kleckiuka galvoju gal uzsiuvineti rolleyes.gif na atrodys kad sijono ugnele "nusoko" tongue.gif
o roze tai super lengvai ir maloniai kryziavojosi thumbup.gif per pora prisedimu issiuvinejau
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 17, 11:51)
Nėr už ką. O dėl kavos - tariam jau dabar, kad kitą kartą, kai atveši rėminti, eisim kavos. Ir pyragėlių. Tinka?

Tinka. Labai mėgstu kavą su pyragėliu 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 17, 21:57)
Nežinau ar jau matėt, šian netyčia aptikau visai neblogą svetainę. Gal kuri jau užsisakynėjote  bigsmile.gif ?
http://darbstuole.lt/

patiko dmc rinkinukai siūlų, pigiau gaunasi  thumbup.gif

Mačiau tą svetainę, bet dar neužsakinėjau iš jos. Apie kokius DMC siūlų rinkinukus tu kalbi?

Labai mielas meškis ir spalva žalia man patinka. Padėkliukai irgi wub.gif , ypač tas su ežiuku 4u.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos  smile.gif
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga  ax.gif Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau

Šaunuolė, šiltas paveiksliukas, nuostabios spalvelės ir kryžiukai lygūs 4u.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos... smile.gif

Irisas 20x20

Dailus irisas, na, vietos tikrai mažokai, bet iš klaidų ir mokomės...

QUOTE(Chera @ 2009 05 18, 11:12)
oi kaip smagu kad prisiminei mano Ugnine  bigsmile.gif  4u.gif Tik gaila kad ji jau menesi guli nebaigta (niekaip su BS nesusidoroju) ir dar mano mergiote klecka uzdejo  cray.gif vat ji
o cia per ta laika draugei dovanu issiuvinejau  wub.gif  na kad jos namuose niekad geles nenuvystu
ir dar draugei krikstynoms maiselius susiuivau ir sukryziavojau  ax.gif

Nebedaug liko visai. O dėmę gal pavyktų išimti su ACE delicate... aš ant kryžiavonių nebandžiau, bet šiaip visas dėmes su tuo žaliu ACE išiminėju. Užpilu tiesiai ant dėmės ir skalbiu... Visas dėmes jis man išima.

Rožė ir maišiukai – super thumbup.gif O va, kaip galima per porą prisėdimų sukryžiavot - tai man kol kas mistika unsure.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Gal netyčia kas nors turite tos damos spalvų raktą?
user posted image
Atsakyti