Niu ir groziu prikryziavot darbstuoles visoms po
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski ir dar du padekliukus damusiau
QUOTE(amiyra @ 2009 05 17, 23:28)
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski
nu kaip gražiai ta žalia spalvytė žiūrisi gal šduosi, kokius numeriukus naudojai, vdrug kada prireiks
Sveikos visos
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau
QUOTE(astulia @ 2009 05 17, 23:37)
nu kaip gražiai ta žalia spalvytė žiūrisi gal šduosi, kokius numeriukus naudojai, vdrug kada prireiks
siaip zalios nemegstu, bet kadangi pilvuko gyventojo lytis nezinoma , o taip greit kaip pauksciukas siuvinet nemoku ....
nr. DMC 904, 905, 906, 907.
amiyra
fainuoliskas meskiukas, bet padekliukai visai pasaka .
fainuoliskas meskiukas, bet padekliukai visai pasaka .
Kokia graži žaluma , neužilgo ir aš jį siuvinėsiu, tik rūžavą
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
puikus darbelis, gražūs it lygūs kryžiukai , kaip suprantu ant piešto audinio siuvinėji ?
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos...
Irisas 20x20
Irisas 20x20
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos...
Irisas 20x20
Irisas 20x20
pastelinės spalvos , prisiūk nėrinukus iš kraštų bus gražus paveiksliukas
Amiyra, ar galėtum padėkliuko schemą, nes turiu tokį patį tuščią, ir neišsirenku nieko gražaus, o tavasis su katinu........
IngaBenet@gmail.com
Visų darbeliai NUOSTABŪS
IngaBenet@gmail.com
Visų darbeliai NUOSTABŪS
Labai miela ir gražu Maniškiai laukia įrėminimo. Jau ir rėmai yra, tik vis rankos nedaeina.
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos
Šaunuolė. Labai gražu Taip ir toliau
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Irisas 20x20
Irisas 20x20
cia gal jau ir pradetas reminti?
Taip, apsiuvau kartono skiautelę, kad gražiau įsirėmintų.