Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Niu ir groziu prikryziavot wub.gif darbstuoles thumbup.gif visoms po 4u.gif

Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski biggrin.gif ir dar du padekliukus damusiau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 17, 23:28)
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski  biggrin.gif

nu kaip gražiai ta žalia spalvytė žiūrisi bigsmile.gif gal šduosi, kokius numeriukus naudojai, vdrug kada prireiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga ax.gif Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 17, 23:37)
nu kaip gražiai ta žalia spalvytė žiūrisi  bigsmile.gif  gal šduosi, kokius numeriukus naudojai, vdrug kada prireiks  smile.gif

biggrin.gif siaip zalios nemegstu, bet kadangi pilvuko gyventojo lytis nezinoma , o taip greit kaip pauksciukas siuvinet nemoku ....

nr. DMC 904, 905, 906, 907. 4u.gif
Atsakyti
amiyra
fainuoliskas meskiukas, bet padekliukai visai pasaka thumbup.gif .
Atsakyti
Niu ir groziu prikryziavot  wub.gif darbstuoles  thumbup.gif  visoms po  4u.gif
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski  biggrin.gif  ir dar du padekliukus damusiau  biggrin.gif

bigsmile.gif Kokia graži žaluma wub.gif wub.gif , neužilgo ir aš jį siuvinėsiu, tik rūžavą biggrin.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos  smile.gif
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti

bigsmile.gif puikus darbelis, gražūs it lygūs kryžiukai thumbup.gif , kaip suprantu ant piešto audinio siuvinėji ?
Atsakyti
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos... smile.gif

Irisas 20x20

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Mano naujas. Palikau per mažai iš apačios vietos, bet kadangi pirmas ant baltos medžiagos... smile.gif

Irisas 20x20

pastelinės spalvos wub.gif , prisiūk nėrinukus iš kraštų bus gražus paveiksliukas smile.gif
Atsakyti
Amiyra, ar galėtum padėkliuko schemą, nes turiu tokį patį tuščią, ir neišsirenku nieko gražaus, o tavasis su katinu........ wub.gif
IngaBenet@gmail.com
Visų darbeliai NUOSTABŪS wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu ir groziu prikryziavot  wub.gif darbstuoles  thumbup.gif  visoms po  4u.gif
Pagaliau uzbaigiau drauges pilvukui meski  biggrin.gif  ir dar du padekliukus damusiau  biggrin.gif

Labai miela ir gražu wub.gif Maniškiai laukia įrėminimo. Jau ir rėmai yra, tik vis rankos nedaeina.
QUOTE(_Erika_ @ 2009 05 17, 23:38)
Sveikos visos  smile.gif
aš jus visas stebėjau ir tyliai mokiausi iš jūsų siuvinėti,tai va mano paskutinis darbas kuris jau į pabaiga  ax.gif Dar nezinau kaip fotografuoti kad matystusi visas grozis,aišku dar klaidų darau

Šaunuolė. Labai gražu wub.gif Taip ir toliau ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 05 18, 08:21)
Irisas 20x20

cia gal jau ir pradetas reminti?
Atsakyti
Taip, apsiuvau kartono skiautelę, kad gražiau įsirėmintų.
Atsakyti