Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(nekava @ 2009 05 15, 21:15)
o kuo tu susibraizai medziagyte i tuos langelius? as tai paprastu piestuku, bet man sunkokai issiskalbia  doh.gif

yra kasiuluose išplaunamas arba išnykstantis markeris. išplaunamas geriau, nes išnykstantis per greit išnyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 05 15, 22:15)
o kuo tu susibraizai medziagyte i tuos langelius? as tai paprastu piestuku, bet man sunkokai issiskalbia  doh.gif

Oi, nebraižyk pieštuku!!! Kaip tau dar apskritai pavyksta išskalbt, jei braižai? Aš kartą tik mažą brūkšniuką padėjau (nes dar neturėjau specialaus markerio) ir tai neišsiskalbė... Na, kai nežinai, nesimato, bet aš įžiūriu...

Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 15, 22:20)
Oi, nebraižyk pieštuku!!! Kaip tau dar apskritai pavyksta išskalbt, jei braižai? Aš kartą tik mažą brūkšniuką padėjau (nes dar neturėjau specialaus markerio) ir tai neišsiskalbė... Na, kai nežinai, nesimato, bet aš įžiūriu...

nu tai daugiau tikrai nebraizysiu, bet visada tuo paciu braizydavau tai issiskalbdavo, bet jau viskas doh.gif isisgysiu ta isplaunama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 05 15, 22:06)
Lizarde, nu bet ir meną čia suraitei  blink.gif  wub.gif  wub.gif  Pati sugalvojai ar matei idėją kur?

lotuliukas.gif pati, norejau tik paprasto maisiuko, siuvimo masina uz 100km, tai teko galvoti, kaip cia rankytem per daug darbo neidejus prasisukti blush2.gif bet kad jau gavosi toks lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas svarbu - o is kur tokia grazi schema nematyta - kieno cia dizainas ir gal galima butu schemele gauti?
Atsakyti
Metija> na, lygtais mergaitė, betgi žinai, kaip gyvenime būna, bet kuriuo atveju, jei ne mergaitė, tai tada berniukas tiksliai biggrin.gif
editamm> Tu čia apie pelę? g.gif nžn iš kur, čia kažkokia pasaka hunca munca tos pelės vardas, ir daugiau jos visokių esu mačiusi, bet šitas gražiausias pasirodė. O už geros kokybės schemą amžinai liksiu dėkinga mane išgelbėjusiai Dvi friends.gif
atsiųsk meilą i a/ž, pamėginsiu permesti kurią dieną
Atsakyti
Sveikutės, mergikės. Ir vėl per kelias dienas darbelių gražiausių pažėrėt wub.gif
O aš rodausi su paskutiniu savo darbuku - pagaliau jau šiandien įteikta (tik beveik mėnesiu vėliau blush2.gif ) dovana tėčiui - vitražas su laumžirgiu ir vandens lelijom - originalus (beje, pirmasis mano gyvenime) Dimensions rinkinukas "Dragonfly Pond". Siuvinėta ant 14 tamsiai mėlynos Aidos, 26 spalvos, auksinis metalikas ir laumžirgio sparneliam Kreinikas; 6 maišytos spalvos. Atlikimas - paprastas kryželis, pusinis kryželis, Back stitch, Cross stitches on top Cross stitches (sparneliuose - ant baltos spalvos kryželių dar siuvinėti kryželiai Kreiniku). Paties siuvinuko dydis 168x168 kryželių. Na o su rėmu tai ojoj, toks nemažas gavos...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tik kiek bežiūriu, nu kažkaip man daug gražiau neįrėmintas atrodė paveikslas... blink.gif
Atsakyti
laujus puikus ir rimtas darbas, o man įrėmintas puikiai žiūrisi, auksinė spalva gražiai išryškėja thumbup.gif thumbup.gif

Gal turi Kreiniko numeriuką, kaip supratau tu jį vienu siūlu ant viršaus siuvinėjai, ar lengvai juo siuvinėjasi ?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 16, 18:55)

Gal turi Kreiniko numeriuką, kaip supratau tu jį vienu siūlu ant viršaus siuvinėjai, ar lengvai juo siuvinėjasi ?

Ačiū, paukščiuk.
Regis Kreiniko 032 numeriukas - va toks (spausk - atidaris tau didesne) user posted image
O supratai visiškai teisingai, ir siuvinėjasi žinok pasakiškai - ypač jei lyginsim su DMC metaliku - nepalyginama schmoll.gif
Atsakyti
laujau,nu kas per grožis wub.gif wub.gif thumbup.gif ,ir rėmai pasakiški ,žodžiu, tėvelis ,matyt ,atsisėdo pamatęs..... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laujau, darbas fantastiškas 4u.gif kruopštus ir kantrybės pareikalavęs bigsmile.gif auksinis siūlas taip gražiai viską paryškina! nuostabi dovana smile.gif
Atsakyti
Laujus dailus galutinis vaizdas thumbup.gif

Pauksciuk tu dar nereminai meskio g.gif (su dekupazintom sagytem kur rodei)?
as ismasciau kad visai gerai atrodyt turetu paprastas medinis remelis ir tos sagytes pritvirtintos ant remuko, man toks varijantas patiktu smile.gif
Atsakyti