Fainuolių darbų užmetėt. Labai gražu.
o aš papasakosiu bajeriuką iš vienos foto prekių parduotuvės
Užeinu ir klausiu rėmelių ...x... dydžio. Na, mergaitė paduoda, lyg spalva truputėlį nelabai. Tada galvoju, kad galima paspartą paderint, gal ir rėmukas tiks. Na tai ir klausiu, ar turi paspartų. Jetus, kaip pasimetė pardavėja. sako: "Jums pasui nuotraukos reikia?" Ne, sakau,pasparto. Na tai darom pasui foto. Taip ir neišsiryškinom, kas ten do toks daiktas. Ot kokios dirba merginos su nuotraukom, rėmais ir t.t...
bandau pasirodyti
URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=imgp9853.jpg][/URL]
tik kodel nuotrauka nepasididina
URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=imgp9853.jpg][/URL]
tik kodel nuotrauka nepasididina
QUOTE(Rne @ 2009 05 15, 17:13)
viskas svarbu, gal galima butu pamatyti kaip atrodo dimension paveikslai siuvineti DMC ir kokiu konveretiu naudojaisi, kad tiksliai konvertavo?
na, as kovertavau is Dome, is Dimensions ir viskas buvo ciki piki
va, parodau: situos meskinus dimensions jau rodziau cia forume, bet tau pakartosiu, ir antrasis, dabar procese darbas taip pat dimensions (uzsakymas giminei, saulegrazu fanei). O konvretavima buvau is kazkur internete radus, o paskui paciu dimensions berods saite radau konvertavimo lentele pateika i dmc ir anchor siulus, jei duosi meila, galesiu permesti
dimensions meskinai su dmc
ir saulegrazu kasikas dimensions su dmc siulais
a, dar tuoj idesiu pele, taigi zadejau Dvi baigusi pasirodyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 20:33)
Kur bus jie panaudoti žinau, bet neturiu teisės išduoti
pauksciuk, o tu kaip visad intriga palaikai tai konkurselis koks, tai dabar meskuciai jie tikri grazuoliai o kaip konkursely sekesi?
libaja, geras bajeriukas
Maiselis knygai, dovana mergvakariui tikri senobinio bernuzelio baltiniai, su moderno elementu, akmenu po kaklu, kad nenuziuretu po apykakle iveriau sagute, kad dailiai uzsiristu, raistelis kitoje puseje
QUOTE(ruci @ 2009 05 14, 16:37)
Trečdalį jau turiu
Ruci, daili eglutė Bet man ta iš širdelių įstrigo labiausiai... kai pamačiau žiūrėjau žiūrėjau... Ai, aš apskritai daug žiūriu ir gal mažai siuvinėju... Nors, kai paimu siuvinį, tai rankų atplėšt negaliu. O kai įlendu į internetą akių nuo jūsų grožybių. Nu, gal atsigersiu visų grožių ir mano darbai greičiau pajudės...
QUOTE(Kotita @ 2009 05 14, 19:17)
o jums dabar noriu parodyti savo pirma reminta darbeli... manau kaip pirmam kartui visiskai neblogai
Kotita, labai gražu! Man labai patinka rausva medžiaga ir be galo dailios raidės
QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:08)
o paskutini tai issiuvinejau mamai paveiksla:
Gėlės labai stilingos ir nematytos Norėčiau paklaust, o ten tas gėlėtas apvadas irgi siuvinėtas ar koks dekupažintas porėmis?
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)
O vat čia mano darbelis, kuris dabr siuvinėjamas:
Ohoho, koks didelis ir gražus bus... Žavinga pieva Sau siuvinėji?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 10:31)
Paukščiukai, nu apie tavo tempus tai patyliu Kalboj nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavo darbštumu... meškiukai fainuoliai! O niekad negalėsi išduot kam tiek jų reikia? Gal, sakau, kokiam konkurse sudalyvausi ir atskleisi paslaptį?
QUOTE(Dvi @ 2009 05 15, 09:34)
Aš šįryt su dovanom Kas laukėt NC raidžių, pasiimkit kol nuoroda veikia. Kad man nereiktų visoms siųsti
Dvi, tu tiesiog auksas Aš prieš keletą dienų pamačiau šias naujas raideles www.123stitch.com... Ir bandžiau ieškot per dump... ir neradau Ačiū. Jau parsipumpavau.
Ir labai labai ačiū tau už pagalbą šiandien!!! Smagu būtų buvę kur nors kavos išgert, bet gi tave trukdyt darbo metu tai jau kažkaip nesiryžau... Ir taip tiek laiko rėminimo centre su manim sugaišai... Net rankos niežti, kaip noriu pati įrėmint pagal tavo patarimus kavos mergaitę ir kokį jaudulį jaučiu, kai mąstau kaip dovanosiu jį draugei, kaip jis atrodys jos naujai suremontuotoje gelsvoje virtuvėje... Na, man taip atrodo, kad ta kavos mergaitė labai tiks būtent ten.
Libaja ,nereik stebėtis ,juk 70 procentų šiuolaikinių merginų rūpinais tik savo makiažu ir nagais,kur jau joms žinot kas tas paspartas,o ir įdarbina pagal iškirptės gylį, o ne pagal smegenų vingių kiekį.. todėl gerbiu visas pas mus besilankančias paaugliukes,kurios dar kažką sugeba padaryt savo rankomis,visoms po
QUOTE(lizarde @ 2009 05 15, 21:50)
Maiselis knygai, dovana mergvakariui tikri senobinio bernuzelio baltiniai, su moderno elementu, akmenu po kaklu, kad nenuziuretu po apykakle iveriau sagute, kad dailiai uzsiristu, raistelis kitoje puseje
lizarde, idėja superinė
viskas svarbu - faini meškučiai ir puokštė
jurginėli, manau, kad ten labai gražu, bet tikrai norėtųs didesnio paveiksliuko... Nelabai įžiūriu ką tu ten išsiuvinėjus...
QUOTE(zundyte @ 2009 05 15, 21:55)
Libaja ,nereik stebėtis ,juk 70 procentų šiuolaikinių merginų rūpinais tik savo makiažu ir nagais,kur jau joms žinot kas tas paspartas,o ir įdarbina pagal iškirptės gylį, o ne pagal smegenų vingių kiekį.. todėl gerbiu visas pas mus besilankančias paaugliukes,kurios dar kažką sugeba padaryt savo rankomis,visoms po
Oi atsargiai su tokiais komentarais vat paskūs kokia.... tokia.... ir poto...
O dėl paaugliukių ir šiaip darbštuolyčių tai
Lizarde, nu bet ir meną čia suraitei Pati sugalvojai ar matei idėją kur?
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 15, 22:00)
aha aha, na štai ir ji, dar neįrėminta, bet kadangi žmogus, kuriam ji skirta, kaip tik rytoj turi gimti (planinis cezaris), tai jau teks krapštytis iki rėminimo
o šis darbelis tai gal net mieliausias iš visko, ko čia prirodei Gal žinai, kas turi gimti?
QUOTE(lizarde @ 2009 05 15, 21:50)
pauksciuk, o tu kaip visad intriga palaikai tai konkurselis koks, tai dabar meskuciai jie tikri grazuoliai o kaip konkursely sekesi?
Konkursėly nelabai suprato mano siuvinėjimus, ne į tokį pataikiau , ten labiau kiti rankdarbiai dominavo
Aš labai džiaugiuos, kad man leido pačius meškiukus rodyt, o būtų reikėję ilgai slėpti . Nors kai būčiau vienu metu visus 9 užrodžiusi
QUOTE(Metija @ 2009 05 15, 21:54)
Paukščiukai, nu apie tavo tempus tai patyliu Kalboj nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavo darbštumu... meškiukai fainuoliai! O niekad negalėsi išduot kam tiek jų reikia? Gal, sakau, kokiam konkurse sudalyvausi ir atskleisi paslaptį?
Manau kai užsakovė įgyvendins savo sumanymą, galėsiu pasakyti ir tikiuos parodyt . O kol kas tai mūsų mažytė paslaptis
Papildyta:
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 15, 22:00)
aha aha, na štai ir ji, dar neįrėminta, bet kadangi žmogus, kuriam ji skirta, kaip tik rytoj turi gimti (planinis cezaris), tai jau teks krapštytis iki rėminimo dirbtuvių
nuostabiai nuostabu ir labai kruopštu
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)
Darbeliai labai gražūs ir įdomūs
Astuliuk, aš jau žinosiu, ką tu siuvinėsi, nepasislėpsi
Iš tikro turiu jau daug daugiau, antras žiedas pradėtas ir visa žolė padaryta
Astuliuk, aš jau žinosiu, ką tu siuvinėsi, nepasislėpsi
Iš tikro turiu jau daug daugiau, antras žiedas pradėtas ir visa žolė padaryta
o kuo tu susibraizai medziagyte i tuos langelius? as tai paprastu piestuku, bet man sunkokai issiskalbia
mergytes patarkit kokia geriausia kanva pirkti is kasiulai