Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Fainuolių darbų užmetėt. Labai gražu.

o aš papasakosiu bajeriuką iš vienos foto prekių parduotuvės biggrin.gif
Užeinu ir klausiu rėmelių ...x... dydžio. Na, mergaitė paduoda, lyg spalva truputėlį nelabai. Tada galvoju, kad galima paspartą paderint, gal ir rėmukas tiks. Na tai ir klausiu, ar turi paspartų. Jetus, kaip pasimetė pardavėja. sako: "Jums pasui nuotraukos reikia?" Ne, sakau,pasparto. Na tai darom pasui foto. Taip ir neišsiryškinom, kas ten do toks daiktas. Ot kokios dirba merginos su nuotraukom, rėmais ir t.t... blink.gif
Atsakyti
bandau pasirodyti
URL=http://img40.imageshack.us/my.php?image=imgp9853.jpg]user posted image[/URL]

tik kodel nuotrauka nepasididina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 15 gegužės 2009 - 20:40
QUOTE(Rne @ 2009 05 15, 17:13)
viskas svarbu, gal galima butu pamatyti kaip atrodo dimension paveikslai siuvineti DMC ir kokiu konveretiu naudojaisi, kad tiksliai konvertavo? g.gif  ax.gif

na, as kovertavau is Dome, is Dimensions ir viskas buvo ciki piki rolleyes.gif
va, parodau: situos meskinus dimensions jau rodziau cia forume, bet tau pakartosiu, ir antrasis, dabar procese darbas taip pat dimensions (uzsakymas giminei, saulegrazu fanei). O konvretavima buvau is kazkur internete radus, o paskui paciu dimensions berods saite radau konvertavimo lentele pateika i dmc ir anchor siulus, jei duosi meila, galesiu permesti
dimensions meskinai su dmc
user posted image

ir saulegrazu kasikas dimensions su dmc siulais
user posted image

a, dar tuoj idesiu pele, taigi zadejau Dvi baigusi pasirodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 15 gegužės 2009 - 20:53
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 20:33)
Kur bus jie panaudoti žinau, bet neturiu teisės išduoti  ax.gif  cool.gif

pauksciuk, o tu kaip visad intriga palaikai thumbup.gif tai konkurselis koks, tai dabar meskuciai smile.gif jie tikri grazuoliai thumbup.gif o kaip konkursely sekesi?

libaja, geras bajeriukas biggrin.gif

Maiselis knygai, dovana mergvakariui bigsmile.gif tikri senobinio bernuzelio baltiniai, su moderno elementu, akmenu po kaklu, kad nenuziuretu lotuliukas.gif po apykakle iveriau sagute, kad dailiai uzsiristu, raistelis kitoje puseje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 14, 16:37)
Trečdalį jau turiu wub.gif  blush2.gif

Ruci, daili eglutė thumbup.gif Bet man ta iš širdelių įstrigo labiausiai... wub.gif kai pamačiau – žiūrėjau žiūrėjau... Ai, aš apskritai daug žiūriu ir gal mažai siuvinėju... blush2.gif Nors, kai paimu siuvinį, tai rankų atplėšt negaliu. O kai įlendu į internetą – akių nuo jūsų grožybių. Nu, gal atsigersiu visų grožių ir mano darbai greičiau pajudės... ax.gif

QUOTE(Kotita @ 2009 05 14, 19:17)
o jums dabar noriu parodyti savo pirma reminta darbeli... manau kaip pirmam kartui visiskai neblogai  blush2.gif

Kotita, labai gražu! Man labai patinka rausva medžiaga ir be galo dailios raidės 4u.gif

QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:08)
o paskutini tai issiuvinejau mamai paveiksla:

Gėlės labai stilingos ir nematytos 4u.gif Norėčiau paklaust, o ten tas gėlėtas apvadas irgi siuvinėtas ar koks dekupažintas porėmis?

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)
O vat čia mano darbelis, kuris dabr siuvinėjamas:

Ohoho, koks didelis ir gražus bus... Žavinga pieva wub.gif Sau siuvinėji?

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 10:31)

Paukščiukai, nu apie tavo tempus tai patyliu blink.gif Kalboj nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavo darbštumu... meškiukai fainuoliai! O niekad negalėsi išduot kam tiek jų reikia? blush2.gif Gal, sakau, kokiam konkurse sudalyvausi ir atskleisi paslaptį?

QUOTE(Dvi @ 2009 05 15, 09:34)
Aš šįryt su dovanom biggrin.gif Kas laukėt NC raidžių, pasiimkit kol nuoroda veikia. Kad man nereiktų visoms siųsti hihihi.gif

Dvi, tu tiesiog auksas 4u.gif 4u.gif Aš prieš keletą dienų pamačiau šias naujas raideles www.123stitch.com... Ir bandžiau ieškot per dump... ir neradau doh.gif Ačiū. Jau parsipumpavau.

Ir labai labai ačiū tau už pagalbą šiandien!!! aciuks.gif Smagu būtų buvę kur nors kavos išgert, bet gi tave trukdyt darbo metu tai jau kažkaip nesiryžau... Ir taip tiek laiko rėminimo centre su manim sugaišai... Net rankos niežti, kaip noriu pati įrėmint pagal tavo patarimus kavos mergaitę ir kokį jaudulį jaučiu, kai mąstau kaip dovanosiu jį draugei, kaip jis atrodys jos naujai suremontuotoje gelsvoje virtuvėje... Na, man taip atrodo, kad ta kavos mergaitė labai tiks būtent ten.

aciuks.gif
Atsakyti
Libaja ,nereik stebėtis ,juk 70 procentų šiuolaikinių merginų rūpinais tik savo makiažu ir nagais,kur jau joms žinot kas tas paspartas,o ir įdarbina pagal iškirptės gylį, o ne pagal smegenų vingių kiekį.. lotuliukas.gif todėl gerbiu visas pas mus besilankančias paaugliukes,kurios dar kažką sugeba padaryt savo rankomis,visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aha aha, na štai ir ji, dar neįrėminta, bet kadangi žmogus, kuriam ji skirta, kaip tik rytoj turi gimti (planinis cezaris), tai jau teks krapštytis iki rėminimo dirbtuvių rolleyes.gif
user posted image

o kaip jums užklotėlio purumas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 15, 21:50)
Maiselis knygai, dovana mergvakariui  bigsmile.gif  tikri senobinio bernuzelio baltiniai, su moderno elementu, akmenu po kaklu, kad nenuziuretu  lotuliukas.gif  po apykakle iveriau sagute, kad dailiai uzsiristu, raistelis kitoje puseje

lizarde, idėja superinė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

viskas svarbu - faini meškučiai ir puokštė thumbup.gif

jurginėli, manau, kad ten labai gražu, bet tikrai norėtųs didesnio paveiksliuko... Nelabai įžiūriu ką tu ten išsiuvinėjus... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 15 gegužės 2009 - 21:02
QUOTE(zundyte @ 2009 05 15, 21:55)
Libaja ,nereik stebėtis ,juk  70 procentų šiuolaikinių merginų rūpinais tik savo makiažu ir nagais,kur jau joms žinot kas tas paspartas,o ir įdarbina pagal iškirptės gylį, o ne pagal smegenų vingių kiekį.. lotuliukas.gif todėl gerbiu visas pas mus besilankančias paaugliukes,kurios dar kažką sugeba padaryt savo rankomis,visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi atsargiai su tokiais komentarais lotuliukas.gif vat paskūs kokia.... tokia.... ir poto... lotuliukas.gif

O dėl paaugliukių ir šiaip darbštuolyčių tai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif

Lizarde, nu bet ir meną čia suraitei blink.gif wub.gif wub.gif Pati sugalvojai ar matei idėją kur?
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 15, 22:00)
aha aha, na štai ir ji, dar neįrėminta, bet kadangi žmogus, kuriam ji skirta, kaip tik rytoj turi gimti (planinis cezaris), tai jau teks krapštytis iki rėminimo

o šis darbelis tai gal net mieliausias iš visko, ko čia prirodei wub.gif Gal žinai, kas turi gimti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 15, 21:50)
pauksciuk, o tu kaip visad intriga palaikai  thumbup.gif  tai konkurselis koks, tai dabar meskuciai  smile.gif  jie tikri grazuoliai  thumbup.gif o kaip konkursely sekesi?

Konkursėly nelabai suprato mano siuvinėjimus, ne į tokį pataikiau lotuliukas.gif , ten labiau kiti rankdarbiai dominavo smile.gif

Aš labai džiaugiuos, kad man leido pačius meškiukus rodyt, o būtų reikėję ilgai slėpti doh.gif . Nors kai būčiau vienu metu visus 9 užrodžiusi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Metija @ 2009 05 15, 21:54)
Paukščiukai, nu apie tavo tempus tai patyliu  blink.gif  Kalboj nėra žodžių, kuriais galėčiau išreikšti susižavėjimą tavo darbštumu... meškiukai fainuoliai! O niekad negalėsi išduot kam tiek jų reikia?  blush2.gif  Gal, sakau, kokiam konkurse sudalyvausi ir atskleisi paslaptį?

Manau kai užsakovė įgyvendins savo sumanymą, galėsiu pasakyti ir tikiuos parodyt bigsmile.gif . O kol kas tai mūsų mažytė paslaptis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 15, 22:00)
aha aha, na štai ir ji, dar neįrėminta, bet kadangi žmogus, kuriam ji skirta, kaip tik rytoj turi gimti (planinis cezaris), tai jau teks krapštytis iki rėminimo dirbtuvių  rolleyes.gif

bigsmile.gif nuostabiai nuostabu ir labai kruopštu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)
Darbeliai labai gražūs ir įdomūs wub.gif
Astuliuk, aš jau žinosiu, ką tu siuvinėsi, nepasislėpsi tongue.gif
O vat čia mano darbelis, kuris dabr siuvinėjamas:
user posted image

user posted image

Iš tikro turiu jau daug daugiau, antras žiedas pradėtas ir visa žolė padaryta blush2.gif

o kuo tu susibraizai medziagyte i tuos langelius? as tai paprastu piestuku, bet man sunkokai issiskalbia doh.gif

mergytes patarkit kokia geriausia kanva pirkti is kasiulai bigsmile.gif
Atsakyti