Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 11:07)
Tulpes siuvinėju iš originalaus rinkinio, kurį pirkau per tarpininkę smile.gif

Tai va, mano uosviene labai norejo sito paveikslo, bet paziurejau kad siulai dimensions, o konvertavus gausis ne taip, o kai net nezinau kokiu spalvu orginalas yra, kad nors butu atskirai pirkti tos firmos siulu, bet ir taip neiseina verysad.gif teks rinktis kita paveiksla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 10:31)
meškiukai bigsmile.gif

Likau ryškiai sužavėta kryžiukų lygumo.... good.gif

.. nu man tai niekaip nesigauna, kas dien vis kitokie, tai per daug įtempti tai per mažai, tai iš viso kažkokie nei šiokie nei tokie - tai aš savo darbų iš arti ir neeksponuoju.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 15, 14:05)
apie ankstesnes RP eglutes. ar man taip susirode, ar tikrai ju net kelias siuvinejai  blush2.gif
Dvejas, bet rodžiaus... blush2.gif
user posted image+user posted image
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad išeina kitaip, ar kažkaip labai skirtingai, bet gali tokį paveikslą įsigyti, galiu duoti kontaktus smile.gif
Atsakyti
Rne> o kodel is Dimensions siulu kovertavus gausis ne taip? g.gif as jau antra siuvini baigiau kovertuota iš jų, ir viskas pas mane ten taip rolleyes.gif

QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 23:26)
Nugis, prisiminiau, kaip Kaune "Gerose akyse" neseniai stovėjau prie durų

man atrodo, ten srautas ne kažin koks, tai va ir tos disciplinos nėra. Aš vieną rytą atėjusi irgi radau užrakintas duris, nors darbo laikas jau buvo prieš valandą prasidėjęs. Užėjau į gretimą kavinukę paklausti, ar ten iš viso ta kontora dirba: sako, dirba dirba, bet bele kaip, žmonės nuolat užeina paklausti, kodėl užrakinta...

QUOTE(zundyte @ 2009 05 14, 08:50)
.tiesa ,paštininkė irgi į namus atnešdavo ,vieną kartą 7 ryto pasibeldė į duris ,iš lovos išvertė lotuliukas.gif

aha, pas mane tai paštininkAS buvo, o aš išlendu laukan iš lovos, tokia erotiškai susivėlusi, vienais naktinukais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas svarbu: 15 gegužės 2009 - 14:18
QUOTE(Rne @ 2009 05 15, 14:41)
Tai va, mano uosviene labai norejo sito paveikslo, bet paziurejau kad siulai dimensions, o konvertavus gausis ne taip, o kai net nezinau kokiu spalvu orginalas yra, kad nors butu atskirai pirkti tos firmos siulu, bet ir taip neiseina verysad.gif  teks rinktis kita paveiksla doh.gif

Viskas ten OK konvertavus, tikrai problemu nebus. Be to jei Daktariene turi originalu rinkini, taigi susitarkit ir atsirinkit DMC spalvas pagal DIM originalus.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 15, 15:12)
Dvejas, bet rodžiaus...  blush2.gif

thumbup.gif
gal as prazioplinau, bet tikrai matau pirma karta ax.gif
Atsakyti
as jau siuvinejau konvertavus is Anchor i DMC - tai aklai pasitikejusi gavau zalia(haki) pauksti doh.gif o kitais atvejais puse teko paciai rinkti, nes visiskai netinka - o jei konvertavusi pradsiu toki nemaza darba ir nusivilsiu - kiek darbo, nervu ir t.t. man tokiu atveju siuvinejimas ne malonumas o kancia gaunasi doh.gif

Daktarienė B, gal kaip nors susitarsim del spalvyciu ax.gif blush2.gif buciau kur netoli tai pati atlekciau paziureti ir atsirinkciau doh.gif

viskas svarbu, gal galima butu pamatyti kaip atrodo dimension paveikslai siuvineti DMC ir kokiu konveretiu naudojaisi, kad tiksliai konvertavo? g.gif ax.gif
Atsakyti
Rne, jokių problemų, visada prašom, galėsi atlėkti ir atsirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 15, 14:48)
Likau ryškiai sužavėta kryžiukų lygumo.... good.gif

..  nu man tai niekaip nesigauna, kas dien vis kitokie, tai per daug įtempti tai per mažai, tai iš viso kažkokie nei šiokie nei tokie - tai aš savo darbų iš arti ir neeksponuoju.... blush2.gif

O ant kokios medžiagos siuvinėji, jei ant geros kanvos, tai nesunku lygų kryžiuką išgauti, savaime gaunasi g.gif , bent man taip atrodo smile.gif

lenkiam sunkiai pilvukus su ''dručkiais'' ir sakom ačiū 4u.gif Kur bus jie panaudoti žinau, bet neturiu teisės išduoti ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 20:33)
O ant kokios medžiagos siuvinėji, jei ant geros kanvos, tai nesunku lygų kryžiuką išgauti, savaime gaunasi  g.gif , bent man taip atrodo smile.gif

na, man tai labai sukasi/persimeta vienas ant kito siulas, kosmaras. todel kryzeliai negali atrodyti lygiai ir graziai. kiek imanydama atsukineju, ne bet laiko tai uzima doh.gif
gal zinot, kaip teisingai viska daryti, kad tas siulas taip nepersimestu.
Atsakyti
Man irgi labai sukasi siūlas ,bet aš maniau ,kad čia tik man ,nes nemoku siuvinėt blush2.gif ,tai nusipirkau siūlų kondicionierių ,bet tik šią savaitę gavau siuntinuką ,tai dar neišbandžiau ,gal ne tik plušis mažiau bet gal ir suksis mažiau rolleyes.gif ..kai išbandysiu ,pasakysiu...o gal jau kas bandė,gal gali pasakyt ar pagelbės tas dalykas? 4u.gif
Atsakyti