Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Daktariene B,nu bet ciucikas jūsų kaip padeda siuvinėt wub.gif thumbup.gif , vos ne kiekvienoj nuotraukoj figūruoja...šaunuolis lotuliukas.gif ,o darbai tai aišku ,be komentarų-apšalus ir tiek... thumbup.gif 4u.gif 4u.gif ŽAVINGA 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,O gal galima būtų pamatyt ,kas turėtų gautis iš tulpių? ax.gif
Atsakyti
Aš šįryt su dovanom biggrin.gif Kas laukėt NC raidžių, pasiimkit kol nuoroda veikia. Kad man nereiktų visoms siųsti hihihi.gif
user posted image user posted image user posted image CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 15 gegužės 2009 - 08:56
Labai grazus tas batelis ir ypac sunelis!!! wub.gif O man kazkaip sastingis, visa savaite neprisedu prie siuvinejimo, pries savaite padariau klaida, tai reikia siek tiek paardyti, tai vis negaliu i tas aguonas paziureti, nes jau tokia paini schema... na gal savaitgali prisesiu, nors Eurovizija bus, tai velniai zino kaip gausis.
Atsakyti
Daktariene B, labai grazus tulpiu darbelis. man paciai tulpes yra labai grazios geles wub.gif todel ir paveikslams silpnye jauciu. kada nors ir as issisiuvinesiu su tulpemis koki paveiksla. tikrai butu idomu pamatyti, koks bus galutinis rezultatas bigsmile.gif

Ruci
, o ka padarei su ankstesniais darbeliais? gal jau kaip nors apipavidalinai g.gif
Atsakyti
DVI ,ačiū už schemutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:41)
cia tas kur ant juodos medziagos?.. esu macius, tokie ale melyni plemai sonuose...na ne kas...
todel ir baisu biski, bet...rizikuosiu... bent jau issiuvinesiu daugiau, na kad tikrai matyciau kas gaunasi... kol kas ten nieko nesimato  lotuliukas.gif

Taip taip - tas pats.
user posted image
Atsakyti
Tulpės yra iš Dimensions, vadinasi Tulip Trio, galutinis variantas toks turėtų būti:

http://www.dimension...;idproduct=3221
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 10:05)
Tulpės yra iš Dimensions, vadinasi Tulip Trio, galutinis variantas toks turėtų būti:

http://www.dimension...;idproduct=3221

va noriu paklausti ax.gif o kokiais siulais siuvineji, ar orginalia schema pirkai jau su Dimensions siuliukais?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 15, 09:34)
Aš šįryt su dovanom biggrin.gif Kas laukėt NC raidžių, pasiimkit kol nuoroda veikia. Kad man nereiktų visoms siųsti hihihi.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Ačiū Dvi , čia tau gėlyčių bis.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 05 15, 10:19)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Ačiū Dvi , čia tau gėlyčių  bis.gif

Vat ką jau mėgstu tai mėgstu - gėles biggrin.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
meškiukai bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 15, 10:31)
meškiukai bigsmile.gif

Kokie faini dručkiai biggrin.gif biggrin.gif Ką darysi iš jų?
Atsakyti