Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:30)
tie patys 4 lapai iveikti...pradzioj su tokiu entuziazmu siuvinejau...o dabar.... is vienos puses laiko nera, nes biski del sveikatos problemu nesiuvinejau, o dabar reikia visur viska pasivyti ir nera laiko, o is kitos puses... biski numuse man upa tas, kad issiaiskinau jog ten "progonas" (atrodo taip vadinasi)...na bet nieko, pabaigsiu skolas siuvineti ir vel kibsiu, kaip bus taip..  ax.gif

Kas či per daiktas ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 14, 23:32)
Kas či per daiktas ?  blush2.gif

na ne orginali schema, o perleista per programa, todel galutinis vaizdas neprognozuojamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:36)
na ne orginali schema, o perleista per programa, todel galutinis vaizdas neprognozuojamas  blush2.gif

Aisku. Esu siuvinejus mieganti kudiki ant tevelio ranku - nu man ir rezultatas nelb patiko - issiuvinet issiuvinejau, bet nereminau - taip ir guli tas kudikis neremintas.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 14, 23:37)
Aisku. Esu siuvinejus mieganti kudiki ant tevelio ranku - nu man ir rezultatas nelb patiko - issiuvinet issiuvinejau, bet nereminau - taip ir guli tas kudikis neremintas.

cia tas kur ant juodos medziagos?.. esu macius, tokie ale melyni plemai sonuose...na ne kas...
todel ir baisu biski, bet...rizikuosiu... bent jau issiuvinesiu daugiau, na kad tikrai matyciau kas gaunasi... kol kas ten nieko nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
Koks sumuštinis ir paveikslas su gėlėm gražus. thumbup.gif
Atsakyti
Darbeliai labai gražūs ir įdomūs wub.gif
Astuliuk, aš jau žinosiu, ką tu siuvinėsi, nepasislėpsi tongue.gif
O vat čia mano darbelis, kuris dabr siuvinėjamas:
user posted image

user posted image

Iš tikro turiu jau daug daugiau, antras žiedas pradėtas ir visa žolė padaryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 14, 23:02)
Astuliuk, aš jau žinosiu, ką tu siuvinėsi, nepasislėpsi tongue.gif

ot as nerodysiu, kol nebaigsiu tongue.gif

o ko nerodai to tolesnio proceso? kadaise as jau tiek maciau biggrin.gif
Atsakyti
Agnytea > labai gražios man tavo gėlės thumbup.gif

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)

Wau bigsmile.gif
Prašom plačiau papasakot, ar sunkiai siuvinėjasi? Čia vienas mano svajonių darbų - man jis be galo gražus wub.gif Tikiuosi kad kada nors pasiryšiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 14, 17:16)
Ruci, kaip gražu  thumbup.gif  thumbup.gif šį kartą ne su juodu siūlu?
aciuks.gif Ne su juodu šį kartą blush2.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 14, 18:21)
ruci, bus labai dailu ir plytos spalva man patinka
aciuks.gif
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 14, 18:47)
dailu, kaip visada  4u.gif  toks klausimelis, o kodel visada tokiom tamsiom spalvom  g.gif  gal kazkoki projektele darai?
aciuks.gif Hm... Klausimas geras, tik atsakymo nežinau... Šį kartą lino spalvą buvo tokia, kad baltas siūlas visai nesimatė. O spalva čia Mouline 7952 - tokia rusvai pilka.
QUOTE(Kotita @ 2009 05 14, 19:17)
pradeda man patikti ruci siuvinejamas paveikslelis, toks labai prie sirdies stilius  ax.gif
aciuks.gif
QUOTE(Kotita @ 2009 05 14, 19:17)
o jums dabar noriu parodyti savo pirma reminta darbeli... manau kaip pirmam kartui visiskai neblogai  blush2.gif
Gražus darbelis thumbup.gif
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 14, 20:36)
Visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už gražius darbus.
aciuks.gif
QUOTE(Agnytea @ 2009 05 14, 22:08)
thumbup.gif
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 00:02)
thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai smagiai siuvinėjasi, ir, kad pasakyčiau, jog būtų daug pavienių ,tai nea, tik tiek,kad per darbus neturiu daug laiko, vis tik vaikai ir šuo daug laiko ir dėmesio reikalauja, o dar darbas, tai...... Rodausi, ką ir kiek padariau:

user posted image
Nors Tulpių nedaug, bet judu į priekį ax.gif

Batelis ant Ewenvave:

user posted image

user posted image

Ir Drugeliai, kurie kol kas stovi vietoje ir laukia savo eilės:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 05 15, 07:47)
Rodausi, ką ir kiek padariau:

nu tu barbė devyndarbė liezuvis.gif ką darysi su tulpėm, kai baigsi? gal čia kam nors dovanų rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 15 gegužės 2009 - 07:57
Nu jau nea, tulpės MANO ir tik MANO blush2.gif Ir nesikėsink į jas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti