Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Jurate0111 @ 2009 05 13, 17:32)
Kelių vakarų greiti darbeliai  rolleyes.gif siuvinėta norint panaudoti medžiagos likučius (visgi suvalkietė  biggrin.gif )

Hieroglifas reiškiantis meilę:
http://i190.photobuc...s/Picture48.jpg

Kur butu galima gauti hieroglifo schemute? 4u.gif
Atsakyti
užsisakiau rėmą ,Easy clip ,ten berods 69 litai kainuoja ,tai va jau šį vakarą išbandžiau-daug geriau nei lankelis:ten labai iš tikro lengvai medžiaga tvirtinasi ,nieko siūti nereikia ,tik va matyt jis pritaikytas prie stovo tvirtint ,ant dėžutės parodyta taip,matyt teks ir ji pirkti (tik nežinau ar turi kasiulai),tuomet labai smagiai siuvinėjasi ,nes abi rankos laisvos tai viena ranka apačioj siuvinio ,kiita viršuj ,ir tik gaudai adatą... lotuliukas.gif ,aišku jei mažesnis tas rėmas būtų, tai laisvai rankose galima laikyt ,bet aš užsisakiau nemažą 60x 30cm,nes ypatingai nepatogu yra didelį siuvinėlį su lankeliiu siuvinėt ,tie medžiagos kraštai ištisai trukdo ,tai va dabar dėl šito visiškai gerai ,nes visa medžiaga tolygiai įtempta,ir siuvinėlis susuktas tvarkingai ir nesusiglamžęs,nu vienu žodžiu aš labai patenkinta thumbup.gif wub.gif reiks dar prie progos užsisakyt ir tą kitą ,mažesnį 30x45 cm rėmą ,bus mažesniems darbeliams
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 13, 22:19)
Remu tai tikrai graziu yra, bet pardaveja  doh.gif  priejau paziureti, o ji man tokiam stiliuj, ko cia ziuri, jei pirkti nesiruosi, o tikrai ruosiausi, tai tik apsisukau ant kulno  cool.gif kazkaip nebesinori man ten eiti  schmoll.gif

o koki rema sakeisi? man ir ten aptarnavimas  thumbup.gif

Aš galvojau užsisakyt apvalų rėmą, kurį ant savo didelės lovos galėčiau naudot.. Bet dabar abejoju ar man rėmo apskritai reik...

Jo... Pardavėjos - atskiras kontingentas. Man kartais noris replikuot, kadangi iš priofesinės srities šiek tiek išmanau rinkos pokyčius... Man noris replikuot: "mieloji, gal darbas jums nepatinka? Kaip manot, kiek būtų norinčių dirbt tokį darbą šiuo metu?"

Kai kur pardavėjos tiesiog įnirtingai siūlo paslaugas, kai man jų nereikia... Bet kai kur pamąstau: "ot, kad tu bent kažkiek dirbtum savo darbą ir parodytum mielesnį veidą ir nesurūgusią išraišką - ne tik tavo darbdavys, bet tiesiogiai - tu išloštum!" Juk žmogus dažniausiai antrą kartą eina ten, kur jam buvo malonu.. Deja, gal pardavėjas to suvokimo mažai moko...

Nugis, prisiminiau, kaip Kaune "Gerose akyse" neseniai stovėjau prie durų vidury dienos... Vyras privežė iki vietos, ten stovėt negalima, aš su plonu apdaru iššoku iš mašinos ir lekiu pardėn.... Ir, o šventas naivume!!! Durys užrakintos, ant durų buvo ranka iškeverzota - "tuoj grįšiu". Aš apakus sustojau, stovėjau stovėjau, negrįžo.. Nuėjau į priešais esančią pardę. Nu, man labai siūlų reikėjo... Laukiau. Gal po pusvalandžio apsireiškė pardavėja. Na, su pietų krepšeliu rankose. Atjaučiu ją, bet man buvo labai keista, jog mieste, vidury skaisčios ir šiltos dienos, ant durų kabo stalino laikais kabinama špargalkė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 13 gegužės 2009 - 22:34
user posted image]My Webpage[/URL]
smile.gif (nezinau ar atsidarys nuoroda,jei ka is anksto atsiprasau) 4u.gif
argi ne grazu? nutariau issiuvineti mazyliui metrikus smile.gif kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as kiek jau katino esu padariusi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 14, 01:42)
Parodysiu ir as kiek jau katino esu padariusi  ax.gif

user posted image

saunuole 4u.gif turbut greit ir siuvinejasi kai vienspalvis 4u.gif
as bandysiu siandien tas rankytes pradet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 13, 23:53)
argi ne grazu? nutariau issiuvineti mazyliui metrikus smile.gif kaip jums? 4u.gif

user posted imageuser posted image

man jie gražūs wub.gif
tik būtinai originalias spalvas rink, nes kitaip negausi reikiamo vaizdo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 gegužės 2009 - 07:00
QUOTE(zundyte @ 2009 05 13, 21:25)
gal ten jai pigiau buvo atvešt ,nei siųsti paštu,nes man atsiuntimas nemokamas buvo,nes prekių daugiau nei 100lt gavosi...

kiek zinau kasiulai Kaune visada (dazniausiai) veza i namus.
Atsakyti
na aš ne pirmą kartą užsisakinėjau ,bet pirmą kartą į namus atvežė ,visada gaudavau paštu..tiesa ,paštininkė irgi į namus atnešdavo ,vieną kartą 7 ryto pasibeldė į duris ,iš lovos išvertė lotuliukas.gif
Atsakyti
labai grazus visu darbeliai, saunuoles 4u.gif
QUOTE(Ewulia @ 2009 05 10, 19:06)
Ir as noreciau prisijungti prie auksarankiu merginu burelio  4u.gif Siandien nusipirkau reikmenis ir siuvinet pradesiu stai toki pradziai paveiksliuka http://www.past-impr..._teddy_hugs.jpg  rolleyes.gif  4u.gif  4u.gif

na grazu grazu paveiksliuka pasirinkai...as irgi atradus interneta pirmaji pasirinkau butent ir TT... bet dar ir dabar guli neapsiplaukaves lotuliukas.gif na neturiu tiek kantrybes... bet po truputi vis paknibineju blush2.gif

QUOTE(astulia @ 2009 05 10, 20:30)
aš maniau, kad irgi kantrybės turiu, bet vieną tokį išsiuvinėjau ir daugiau, sakiau, jau nė už ką jo nebesiuvinėsiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 10, 22:21)
Sveikutes kryziavotojos.
Noriu paklausti kaip jus issisaugot schemas is SITO puslapio, kad jos butu geros kokybes ir siuvinejant galima butu iziureti simbolius?  ax.gif

jei reikia, turiu sita schema geros kokybes, tiek kad jinai spalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 16:07)
Nežinia ar pavyks Kauną pasiekt bent jau šią savaitę... Ačiū, kad pasidalinai patirtim  4u.gif  Mane kažkaip traukia į Vilnių, prie pasažo pas Juozapą (Pumpurėlis rašydavo, kad ten neblogai, bet kartą ir jai sudirbo)... nežinau.. Man tas pats ar Kaunas ar Vilnius, į abi puses tas pat atstumas, vis vien važiuot reikia, nu ir laiko surast paieškoms... Tik Vilnių geriau pažįstu. Kauno senamiesčio visai nepažįstu...

Gal dar kuri apie Vilniaus ir Kauno dirbtuves ką nors parašytumėt? Gal pasidalintumėt rėminimo kainom? Kiek naršau po internetą apie kainas labai menkos žinios... Labai norėčiau gražiai įrėmint kavos mergaitę. Ji prašosi dailaus įrėminimo. Manau, kad pati gal įrėminčiau geriausiai, bo esu bais priekabi  smile.gif , žaisčiau pusę dienos, bet įrėminčiau taip, kaip noriu. Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?

Važiuok į Vilnių. Tavo užsakymą turiu, tai pasiimsi kartu. Jei busi dieną darbo metu - šalia mano darbo yra rėminimo dirbtuvės, ten ir rėmą užsisakysi, dar savo 10% nuolaida leisiu pasinaudoti tongue.gif
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 13, 19:14)
o is kur toki tanku lina gavai? tikriausia, viena gija siuvinejai?
nuotraukoje niekaip nesuprastu, kad toks smulkus darbelis  wub.gif

Ui, negerai parasiau. 32 linas
QUOTE(zundyte @ 2009 05 13, 19:36)
Laukiau siuntinuko iš "kasiulai.lt",jau šiandien savaitė,o dar negavau ryte ,galvoju ryt reiks klausti ,kada bus,o va skambina pati Aušra Kilinskienė blush2.gif  ir klausia ar gali pati atvešt į namus ,ir va ką tik atvežė.. doh.gif nu nieko sau aptarnavimas-patys vadovai į namus prekes pristato,net nesitiki thumbup.gif  wub.gif

Krizė, mieloji, krizė...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 14, 07:58)
user posted imageuser posted image

man jie gražūs  wub.gif
tik būtinai originalias spalvas rink, nes kitaip negausi reikiamo vaizdo  4u.gif

drinks_cheers.gif aha tikrai bandziau verstis i ariadna siulus,nieko gero,visai kitos spalvos,tai nusipirkau DMC 4u.gif brangesni bet nors tikrai turetu graziai gautis 4u.gif wub.gif
Atsakyti