Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vilmado @ 2009 05 13, 16:01)
Laba,
mergaitės reikia pagalbos    help.gif

Gal turit šito grožio siūlų raktą - patys siūlai yra nufotografuoti, bet man juos atsirinkti - tai nėra šansų.... Gal galit pagelbėti?

Pasiderink spalvas pagal miegantį leliuką su zuikiu ar meškiu 4u.gif

QUOTE(Arizona @ 2009 05 13, 16:08)
Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif Pamenu ir anksciau apie tai sakei, bet as truputi kitaip supratau ir dar nebuvau isigilinusi i schemute smile.gif

O i draugus labai noriu blush2.gif Kaip man patiko tas paveikslas su gele, kur susideda begales schemuciu  wub.gif

Tu apie šią gėlę kalbi, jetau, kaip brolienė ją baisiai įrėmino blink.gif doh.gif , siuvinėjau labai senai ir iš žurnalo. Jei labai norėsi, prašysiu MB, kad darbe nuskanuotu. O dėl draugų, įkelk savo adresiuką man į Až, nespėju jūsų susekti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 gegužės 2009 - 16:11
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 13, 16:11)

Tu apie šią gėlę kalbi, jetau, kaip brolienė ją baisiai įrėmino  blink.gif  doh.gif , siuvinėjau labai senai ir iš žurnalo. Jei labai norėsi, prašysiu MB, kad darbe nuskanuotu. O dėl draugų, įkelk savo adresiuką man į Až, nespėju jūsų susekti  blush2.gif

Siuvinys tai labai gražus wub.gif , bet dėl įrėminimo... tu teisi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 13, 17:11)

Tu apie šią gėlę kalbi, jetau, kaip brolienė ją baisiai įrėmino  blink.gif  doh.gif , siuvinėjau labai senai ir iš žurnalo. Jei labai norėsi, prašysiu MB, kad darbe nuskanuotu. O dėl draugų, įkelk savo adresiuką man į Až, nespėju jūsų susekti  blush2.gif
user posted image

ne, apie ta, kur nesenai rodei, ten lyg narcizai tokie (gelsvai rusvu spalvu), toks labai super paveikslas wub.gif
O koki adresiuka, emaila? Ar reikia ir man tam saite prisiregistruoti?
Atsakyti
Kelių vakarų greiti darbeliai rolleyes.gif siuvinėta norint panaudoti medžiagos likučius (visgi suvalkietė biggrin.gif )

Hieroglifas reiškiantis meilę:
http://i190.photobuc...s/Picture48.jpg

Kontūrinis bučinys, išsiuvinėtas vakar žiūrint pirmąjį eurovizijos pusfinalį:
http://i190.photobuc...s/Picture49.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 13 gegužės 2009 - 17:36
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 17:01)
O, tiesa, Rugsėje, ar tu kalbėjai apie pačią pramonės Maximą, ar kokias rėminimo dirbtuves toj Maximoj?

tam paciam pastate kur maksima kazkur prie pat geliu butu, pries menesi bent buvo.ten priima uzsakymus, o gamina kazkur kitur, iskart nepadarys
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 05 12, 22:25)
Tai kad mano dar nebaigta. O kokį tu auksinį siūlą naudojai?

Aš Dimensions rinkinį turėjau, tai originaliu siūlu siuvinejau. Pameni, kažkada fotografavau tau, kad spalva matytųsi mirksiukas.gif Tik seniai jau buvo... biggrin.gif

Dvi > labai dailios širdutės 4u.gif Bet nuotraukoj tikrai atrodo, jog jos didesnės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 13, 11:42)
Remelio stikliukas 10x10, pati sirdele and 36 lino mazdaug 6x6.

o is kur toki tanku lina gavai? tikriausia, viena gija siuvinejai?
nuotraukoje niekaip nesuprastu, kad toks smulkus darbelis wub.gif
Atsakyti
Laukiau siuntinuko iš "kasiulai.lt",jau šiandien savaitė,o dar negavau ryte ,galvoju ryt reiks klausti ,kada bus,o va skambina pati Aušra Kilinskienė blush2.gif ir klausia ar gali pati atvešt į namus ,ir va ką tik atvežė.. doh.gif nu nieko sau aptarnavimas-patys vadovai į namus prekes pristato,net nesitiki thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 13, 18:02)
Aš Dimensions rinkinį turėjau, tai originaliu siūlu siuvinejau. Pameni, kažkada fotografavau tau, kad spalva matytųsi  mirksiukas.gif Tik seniai jau buvo... biggrin.gif

Aha, tikrai seniai. Buvau atidėjusi orchidėjas į šoną. Kažkaip ir pamiršau iš ko tą nuotrauką su siūlu gavau, nors nuotrauką tebeturiu. Jau spėjau apsidžiaugti, kad dar vieną nuotrauką pavyks gauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 13 gegužės 2009 - 19:25
QUOTE(zundyte @ 2009 05 13, 19:36)
Laukiau siuntinuko iš "kasiulai.lt",jau šiandien savaitė,o dar negavau ryte ,galvoju ryt reiks klausti ,kada bus,o va skambina pati Aušra Kilinskienė blush2.gif  ir klausia ar gali pati atvešt į namus ,ir va ką tik atvežė.. doh.gif nu nieko sau aptarnavimas-patys vadovai į namus prekes pristato,net nesitiki thumbup.gif  wub.gif

Bet smagu kai toks dėmesys smile.gif Gal vėlavo, kol būtų išsiuntę (jei paštu užsakinėjai) kol būtų atėję...

Aš iš trijų parduotuvių esu užsakinėjus - ir iš visų gaudavau greit. Patiko man jų aptarnavimas.

Tik sakai, būtum skambinus... Jei neklystu - aš "kasiulu" tinklapy neradau telefono numerio...
Atsakyti
aha ,malonu toks dėmesys wub.gif ,o dėl skambinimo ,tai nusikalbėjau truputį-turėjau omeny elektroninį paštą blush2.gif ax.gif ,kai pati savininkė man paskambino ,tai jau ir aš ,matai, "būčiau skambinus.." lotuliukas.gif
šiaip kasiulai .lt tai Kaune ,o ten aš buvau užsisakiusi tokį siuvinėjimo rėmą ,kurio ilgis 60cm ,gal ten jai pigiau buvo atvešt ,nei siųsti paštu,nes man atsiuntimas nemokamas buvo,nes prekių daugiau nei 100lt gavosi... dar labai gerai nuteikė,kad tas rėmas irgi po savaitės atėjo ,nes ji labai maloniai buvo manęs atsiklaususi ,ar aš neprieštarausiu, jei to rėmo reiks iki 2 mėnesių laukti,o išėjo taip ,kad ir su visu rėmu ir tiesiai į namus-nu superaptarnavimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 13, 16:30)
jei del Kauno tai Pramones g. Maksimoj yra remu labai graziu

Remu tai tikrai graziu yra, bet pardaveja doh.gif priejau paziureti, o ji man tokiam stiliuj, ko cia ziuri, jei pirkti nesiruosi, o tikrai ruosiausi, tai tik apsisukau ant kulno cool.gif kazkaip nebesinori man ten eiti schmoll.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 05 13, 21:25)
visu rėmu ir tiesiai į namus-nu superaptarnavimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o koki rema sakeisi? man ir ten aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti