Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Dvi, nu bet kaip fainiai tos širdelės atrodo, rėmeliai tai išvis super thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 13:11)
O ar su stiklu rėminai? Nes jo visiškai nematyti... Jokio blyksnio, jokio požymio, kad stiklas būtų... Puikumėlis  wub.gif  wub.gif

Su stiklu. Ir netgi ne matiniu, o paprastu.
Atsakyti
jo, širdelės jėga!

QUOTE(Metija @ 2009 05 08, 00:38)
Savanorių prospekte tai jau tikrai rasiu...

nežinau, ar apie tą kalbam, bet viena rėminimo dirbtuvė priešais Mc Donaldą Savanoriuose tai mane baisiai nuvylė - rėminau pas juos nuotrauką, tai prichaltūrino ai ai kiek, ir dar negana to, pakabintas paveikslas NUKRITO po kelių valandų - trūko trosas, matyt, blogai užtvirtintas prie rėmelio buvo. Karoč, supykau labai ir daugiau pas tuos terlius neberėminsiu nieko.
Atsakyti
Laba,
mergaitės reikia pagalbos help.gif

Gal turit šito grožio siūlų raktą - patys siūlai yra nufotografuoti, bet man juos atsirinkti - tai nėra šansų.... Gal galit pagelbėti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 13 gegužės 2009 - 15:01
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 13, 15:45)
jo, širdelės jėga!
nežinau, ar apie tą kalbam, bet viena rėminimo dirbtuvė priešais Mc Donaldą Savanoriuose tai mane baisiai nuvylė - rėminau pas juos nuotrauką, tai prichaltūrino ai ai kiek, ir dar negana to, pakabintas paveikslas NUKRITO po kelių valandų - trūko trosas, matyt, blogai užtvirtintas prie rėmelio buvo. Karoč, supykau labai ir daugiau pas tuos terlius neberėminsiu nieko.

Nežinia ar pavyks Kauną pasiekt bent jau šią savaitę... Ačiū, kad pasidalinai patirtim 4u.gif Mane kažkaip traukia į Vilnių, prie pasažo pas Juozapą (Pumpurėlis rašydavo, kad ten neblogai, bet kartą ir jai sudirbo)... nežinau.. Man tas pats ar Kaunas ar Vilnius, į abi puses tas pat atstumas, vis vien važiuot reikia, nu ir laiko surast paieškoms... Tik Vilnių geriau pažįstu. Kauno senamiesčio visai nepažįstu...

Gal dar kuri apie Vilniaus ir Kauno dirbtuves ką nors parašytumėt? Gal pasidalintumėt rėminimo kainom? Kiek naršau po internetą apie kainas labai menkos žinios... Labai norėčiau gražiai įrėmint kavos mergaitę. Ji prašosi dailaus įrėminimo. Manau, kad pati gal įrėminčiau geriausiai, bo esu bais priekabi smile.gif , žaisčiau pusę dienos, bet įrėminčiau taip, kaip noriu. Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?

Nu, gal blondiniški klausimai blush2.gif (atsiprašau blondinių - šis pasakymas tik metafora 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 13 gegužės 2009 - 15:13
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 13, 08:34)
ten schemoje klaida, turi būti < ženkliukas, 3823 spalva 4u.gif

nerodo, nes albumą užsirakinau blush2.gif , reiktų prisiregistruoti ir į draugus pasiprašyti, o jei tik dėl nuotraukos, mano paraše jų yra mirksiukas.gif

Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif Pamenu ir anksciau apie tai sakei, bet as truputi kitaip supratau ir dar nebuvau isigilinusi i schemute smile.gif

O i draugus labai noriu blush2.gif Kaip man patiko tas paveikslas su gele, kur susideda begales schemuciu wub.gif ,pasaka wub.gif Labai noreciau sau toki issisiuvineti ax.gif Ar priimsi, pauksciuk i draugija ax.gif ? Siaip siuvinejime as nesu naujoke, o sita temute man vis tiek atradimas, ir kodel as cia anksciau nesilankiau doh.gif Kita vertus, kol vaikutis buvo mazas, ir laiko tam neturejau smile.gif
Atsakyti
darbeliai visų gražučiai ,net seilė tysta wub.gif thumbup.gif ...taip norisi siuvinėt ,tik kad va ,įnikau į didelį darbą blush2.gif ir nėra kuo pasigirt,kol pabaigsiu tai dar keli mėnesiai praeis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 16:07)
žaisčiau pusę dienos, bet įrėminčiau taip, kaip noriu. Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?

jie dar laimingesni gal buna kai remus uzsakai, siuvinio nepalieki
jei del Kauno tai Pramones g. Maksimoj yra remu labai graziu, kaina nuo pasirinkto remo priklauso, jei kazko prabangesnio noresi tai manau gali tekt 40-80 lt palikt, jei kazko labai prabangaus tai ir iki 150
sekmes paieskose, as uz reminima namuose, jei ir sugadini pats nera ant ko pykt smile.gif , viskas buna gerai tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 16:07)
Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?

Nu, gal blondiniški klausimai  blush2.gif  (atsiprašau blondinių  - šis pasakymas tik metafora  4u.gif )

lotuliukas.gif blondinė ne plaukų spalva, o gyvenimo būdas...
aišku galima, pvz. mūsų kaime tai Fuji salonai priima užsakymus rėminimui ir rėmeliams - (kiek žinau jie į Savex ar pnš vadinasi veža) tik baisiai mėgina įkalbint, kad rėmint duotum, bet aš tik rėmus sakausi, išsirenku kokių noriu ir dydį išsirenku (gi siuviniai tai ne fotkės - nestandartiniai), ir pagamina, man atrodo, kad visi Fuji salonai tuo užsiima... g.gif
Anksčiau buvo Kaune (gal dar ir yra) centre prie fontano (Merkurijaus) tokia maža parduotuvytė, ten raštinės reikmenys ir visokie rėmeliai, tai ten irgi priima rėminti, o ir rėmelių ir pasportų papigiai prisipirkdavau.
Atsakyti
Nu, ko gera, vis tik ryt bandysiu palėkt su vyru iki Kauno... Gal pavyks prisiderint prie jo... ans į paskaitas rengias važiuot, reiks pabūt priekaba... bigsmile.gif

Dideliai dėkui už info 4u.gif

O, tiesa, Rugsėje, ar tu kalbėjai apie pačią pramonės Maximą, ar kokias rėminimo dirbtuves toj Maximoj?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 13, 02:21)
Vienas kampas vienos spalvos daliniu kryžiuku, kitas kampas kitos spalvos daliniu kryžiuku.

Dar vienas komplektas pabaigtas ir įrėmintas. Rėminau pati, kaimiškus rėmus parsivežiau iš draugų Latvijoje (jei kuriai reiks - sakykit, galiu kitą kartą prie progos parvežti).

Kaip gražu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti