Dvi Labai gražu
Dvi, nu bet kaip fainiai tos širdelės atrodo, rėmeliai tai išvis super
visoms
Su stiklu. Ir netgi ne matiniu, o paprastu.
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 13:11)
O ar su stiklu rėminai? Nes jo visiškai nematyti... Jokio blyksnio, jokio požymio, kad stiklas būtų... Puikumėlis
Su stiklu. Ir netgi ne matiniu, o paprastu.
jo, širdelės jėga!
nežinau, ar apie tą kalbam, bet viena rėminimo dirbtuvė priešais Mc Donaldą Savanoriuose tai mane baisiai nuvylė - rėminau pas juos nuotrauką, tai prichaltūrino ai ai kiek, ir dar negana to, pakabintas paveikslas NUKRITO po kelių valandų - trūko trosas, matyt, blogai užtvirtintas prie rėmelio buvo. Karoč, supykau labai ir daugiau pas tuos terlius neberėminsiu nieko.
QUOTE(Metija @ 2009 05 08, 00:38)
nežinau, ar apie tą kalbam, bet viena rėminimo dirbtuvė priešais Mc Donaldą Savanoriuose tai mane baisiai nuvylė - rėminau pas juos nuotrauką, tai prichaltūrino ai ai kiek, ir dar negana to, pakabintas paveikslas NUKRITO po kelių valandų - trūko trosas, matyt, blogai užtvirtintas prie rėmelio buvo. Karoč, supykau labai ir daugiau pas tuos terlius neberėminsiu nieko.
Laba,
mergaitės reikia pagalbos
Gal turit šito grožio siūlų raktą - patys siūlai yra nufotografuoti, bet man juos atsirinkti - tai nėra šansų.... Gal galit pagelbėti?
mergaitės reikia pagalbos
Gal turit šito grožio siūlų raktą - patys siūlai yra nufotografuoti, bet man juos atsirinkti - tai nėra šansų.... Gal galit pagelbėti?
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 13, 15:45)
jo, širdelės jėga!
Nežinia ar pavyks Kauną pasiekt bent jau šią savaitę... Ačiū, kad pasidalinai patirtim Mane kažkaip traukia į Vilnių, prie pasažo pas Juozapą (Pumpurėlis rašydavo, kad ten neblogai, bet kartą ir jai sudirbo)... nežinau.. Man tas pats ar Kaunas ar Vilnius, į abi puses tas pat atstumas, vis vien važiuot reikia, nu ir laiko surast paieškoms... Tik Vilnių geriau pažįstu. Kauno senamiesčio visai nepažįstu...
Gal dar kuri apie Vilniaus ir Kauno dirbtuves ką nors parašytumėt? Gal pasidalintumėt rėminimo kainom? Kiek naršau po internetą apie kainas labai menkos žinios... Labai norėčiau gražiai įrėmint kavos mergaitę. Ji prašosi dailaus įrėminimo. Manau, kad pati gal įrėminčiau geriausiai, bo esu bais priekabi , žaisčiau pusę dienos, bet įrėminčiau taip, kaip noriu. Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?
Nu, gal blondiniški klausimai (atsiprašau blondinių - šis pasakymas tik metafora )
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 13, 08:34)
ten schemoje klaida, turi būti < ženkliukas, 3823 spalva
nerodo, nes albumą užsirakinau , reiktų prisiregistruoti ir į draugus pasiprašyti, o jei tik dėl nuotraukos, mano paraše jų yra
nerodo, nes albumą užsirakinau , reiktų prisiregistruoti ir į draugus pasiprašyti, o jei tik dėl nuotraukos, mano paraše jų yra
Labai aciu uz paaiskinima Pamenu ir anksciau apie tai sakei, bet as truputi kitaip supratau ir dar nebuvau isigilinusi i schemute
O i draugus labai noriu Kaip man patiko tas paveikslas su gele, kur susideda begales schemuciu ,pasaka Labai noreciau sau toki issisiuvineti Ar priimsi, pauksciuk i draugija ? Siaip siuvinejime as nesu naujoke, o sita temute man vis tiek atradimas, ir kodel as cia anksciau nesilankiau Kita vertus, kol vaikutis buvo mazas, ir laiko tam neturejau
darbeliai visų gražučiai ,net seilė tysta ...taip norisi siuvinėt ,tik kad va ,įnikau į didelį darbą ir nėra kuo pasigirt,kol pabaigsiu tai dar keli mėnesiai praeis...
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 16:07)
žaisčiau pusę dienos, bet įrėminčiau taip, kaip noriu. Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?
jie dar laimingesni gal buna kai remus uzsakai, siuvinio nepalieki
jei del Kauno tai Pramones g. Maksimoj yra remu labai graziu, kaina nuo pasirinkto remo priklauso, jei kazko prabangesnio noresi tai manau gali tekt 40-80 lt palikt, jei kazko labai prabangaus tai ir iki 150
sekmes paieskose, as uz reminima namuose, jei ir sugadini pats nera ant ko pykt , viskas buna gerai tada
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 16:07)
Ar bet kurioj dirbtuvėj galima tik užsakyt rėmelius, bet nerėmint?
Nu, gal blondiniški klausimai (atsiprašau blondinių - šis pasakymas tik metafora )
blondinė ne plaukų spalva, o gyvenimo būdas...
aišku galima, pvz. mūsų kaime tai Fuji salonai priima užsakymus rėminimui ir rėmeliams - (kiek žinau jie į Savex ar pnš vadinasi veža) tik baisiai mėgina įkalbint, kad rėmint duotum, bet aš tik rėmus sakausi, išsirenku kokių noriu ir dydį išsirenku (gi siuviniai tai ne fotkės - nestandartiniai), ir pagamina, man atrodo, kad visi Fuji salonai tuo užsiima...
Anksčiau buvo Kaune (gal dar ir yra) centre prie fontano (Merkurijaus) tokia maža parduotuvytė, ten raštinės reikmenys ir visokie rėmeliai, tai ten irgi priima rėminti, o ir rėmelių ir pasportų papigiai prisipirkdavau.
QUOTE(Dvi @ 2009 05 13, 02:21)
Vienas kampas vienos spalvos daliniu kryžiuku, kitas kampas kitos spalvos daliniu kryžiuku.
Dar vienas komplektas pabaigtas ir įrėmintas. Rėminau pati, kaimiškus rėmus parsivežiau iš draugų Latvijoje (jei kuriai reiks - sakykit, galiu kitą kartą prie progos parvežti).
Dar vienas komplektas pabaigtas ir įrėmintas. Rėminau pati, kaimiškus rėmus parsivežiau iš draugų Latvijoje (jei kuriai reiks - sakykit, galiu kitą kartą prie progos parvežti).
Kaip gražu